Get that sizzling sharp jawline to make heads turn!

Kin en kaaklijn

Een vlijmscherpe kaaklijn met een goed gevormde kin betekent een krachtige, sterke gezichtsuitdrukking en harmonie in het gezicht. Een strakke kaaklijn is een veelgevraagde behandeling voor zowel vrouwen als mannen. Een krachtige kaaklijn geeft het gezicht karakter en power. De kin is een centraal punt binnen de beauty triangle en daarom erg bepalend voor de harmonie in het gezicht.

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Behandelingen

Ultherapy of een injectable behandeling (soms een combinatie) geeft je binnen no time jouw strakke kaaklijn weer terug. Met een filler behandeling kunnen we eventueel de kaak vergroten en de kin verlengen om de harmonie in het gezicht te herstellen.

 • Ultherapy

  Ultherapy is een multi-award winnende behandeling en FDA approved. De behandeling maakt gebruikt van geluidsgolven die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren zodat de huid lift en verstrakt. Deze behandeling is ideaal om de kaaklijn en een beginnende onderkin ter verstrakken.

  Bekijk behandeling
 • Injectables

  Met een injectable behandeling kan de kaaklijn verstrakt worden, de kaakhoek verbreed worden en de kin verlengd worden. Een injectable behandeling brengt het gezichtsprofiel weer in harmonie.

  Injectables

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea ben je in goede handen! Samen met jou maken we een prachtig anti-aging plan voor je op.

Feiten over de behandeling Kin en kaaklijn

Voorbereiding
Consult met de arts
Product
Injectables & Ultherapy
Prijs
Afhankelijk van de benodigde behandeling

Onze devices: de laatste technologie

Ultherapy® behandeling met het echte Ulthera systeem is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. Ultherapy® is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals, decolleté en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy®, met bewezen resultaat. Officiële Ultherapy® apparatuur is altijd FDA- en CE-gecertificeerd en gemarkeerd.

Kin en kaaklijn Specialisten

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

 • Hoeveel kost een consult?

  Een consult is gratis en vrijblijvend.

 • Waarom Ultherapy voor kaaklijn verstrakking?

  Een groot voordeel van Ultherapy® is dat het je huid niet beschadigt, omdat er geen sprake is van een operatie. Ultherapy® is een zeer geschikte methode voor mensen die geen chirurgische ingreep willen maar wel een zichtbare lift willen creëren.

 • Wanneer zie ik het resultaat?

  Het resultaat van Ultherapy heeft tijd nodig omdat het lichaam zelf aan het werk wordt gezet om collageen en elastine aan te maken. Sommige cliënten zien na de behandeling meteen al wat resultaat. Gemiddeld duurt het zichtbare resultaat circa 3 maanden. De huidverbetering en huidverstrakking verbetert zich nog tot 6 maanden na de behandeling. Het resultaat van een filler behandeling is direct zichtbaar.

 • Is de behandeling pijnloos?

  Een Ultherapy behandeling kan wat pijnlijk aanvoelen. Wij raden aan om voor de behandeling twee paracetamols in te nemen. Na de behandeling is eventuele pijn meteen verdwenen en er is geen downtime. Een botox of filler behandeling is vrijwel pijnloos.

 • Kan ik beter voor Ultherapy kiezen of Injectables?

  Vaak is een combinatie behandeling het mooiste. Ultherapy zet het lichaam zelf aan het werk om meer collageen en elastine te produceren zodat je na een aantal maanden een mooie verstrakking kunt waarnemen. De resultaten van Ultherapy blijven ongeveer 2 jaar zichtbaar. Ultherapy is erg mooi als een preventieve behandeling tegen verslapping op de kaken. Een injectable behandeling herstelt direct verloren volume en het resultaat is meteen zichtbaar. Ieder gezicht is anders, zo ook ieder behandelplan. Kom langs voor een gratis advies! Wij helpen je graag om een passend en persoonlijk behandelplan op te stellen.

Gerelateerde behandelingen

Ultherapy
Lees meer

Kalea Clinic Reviews