Onze specialisten

Drs. Annebeth Kroeskop Cosmetisch arts
Drs. Daria Voropai Cosmetisch arts

Drs. Daria Voropai

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen.

Drs. Daria Voropai begon haar carrière aan de medische universiteit van Utrecht, waar zij veel onderzoek heeft gedaan op het gebied van gezichtschirurgie. Na haar afstuderen heeft ze haar vervolgstudie voltooid in tandheelkunde aan de prestigieuze King´s College in Londen. Gedurende deze periode startte zij haar loopbaan als cosmetisch arts. In mei 2020 heeft ze haar eigen cosmetische kliniek in Amsterdam geopend. Hier kun je terecht voor injectable behandelingen.

Drs. Daria Voropai is altijd spaarzaam geweest met het geven van interviews en is nooit afhankelijk geweest van de media voor het aantrekken van nieuwe cliënten. Simpelweg omdat zij een grote klantenkring heeft kunnen opbouwen door doorverwijzingen via cliënten, die vol lof spreken over haar golden hands.

Maak een afspraak

Drs. Annebeth Kroeskop

Drs. Annebeth Kroeskop is een zeer ervaren hoog gekwalificeerd cosmetisch arts KNMG. Annebeth is een hele bekende en gerenommeerde arts in Amsterdam, cliënten vanuit het hele land bezoeken haar kliniek om haar signature ‘totale gezichtsbenadering’ te ondergaan.

Waarom? Omdat haar resultaten natuurlijk zijn en passen bij jouw unieke gezicht. Ze geeft je simpelweg een paar jaar terug met als resultaat een fris en uitgerust uiterlijk.

Ze heeft jarenlange ervaring, zo is ze onder andere werkzaam geweest in de beste privéklinieken van New York en was ze gedurende 9 jaar lang mede-eigenaresse van één van de bekendste klinieken in Amsterdam. Naast haar reguliere werkzaamheden verricht Annebeth wetenschappelijk onderzoek naar huidverbeterende ingrepen en zet ze zich in voor het onderwijs van de opleiding tot cosmetisch arts.

In mei 2020 heeft ze haar nieuwe vestiging voor de  cosmetische kliniek Annebethkroeskop.com BV geopend. Hier kun je terecht voor injectable behandelingen.

Maak een afspraak

Kalea Clinic Reviews