Onze cosmetisch arts KNMG Drs. Annebeth Kroeskop

Drs. Annebeth Kroeskop is een zeer ervaren hoog gekwalificeerd cosmetisch arts KNMG. Annebeth is een hele bekende en gerenommeerde arts in Amsterdam, cliënten vanuit het hele land bezoeken haar kliniek.

Drs. Annebeth Kroeskop

Ze heeft jarenlange ervaring, zo is ze onder andere werkzaam geweest in de beste privéklinieken van New York en was ze gedurende 9 jaar lang mede-eigenaresse van één van de bekendste klinieken in Amsterdam. Naast haar reguliere werkzaamheden verricht Annebeth wetenschappelijk onderzoek naar huidverbeterende ingrepen en zet ze zich in voor het onderwijs van de opleiding tot cosmetisch arts.

In mei 2020 heeft ze een nieuwe vestiging geopend van haar welbekende cosmetische kliniek Annebethkroeskop.com BV. Hier kun je terecht voor injectable behandelingen.

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is een begrip in binnen en buitenland. Clienten komen van ver om haar signature ‘totale gezichtsbenadering’ te ondergaan.

 

Waarom? Omdat haar resultaten natuurlijk zijn en passen bij jouw unieke gezicht. Ze geeft je simpelweg een paar jaar terug met als resultaat een fris en uitgerust uiterlijk.

 

Het verouderingsproces vindt nooit plaats in 1 gebied maar heeft invloed op het gehele gelaat. Annebeth weet als geen ander hoe ze de harmonie in het gezicht kan herstellen zodat sterke features naar voren komen en features waar je minder blij mee bent worden verbeterd.

 

Meer weten? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

"OP JE MOOIST OUDER WORDEN! Wij geloven in een geharmoniseerde verjonging van het gelaat passend bij de leeftijd met een fris en uitgerust uiterlijk als resultaat."

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.