Facials

FACIAL NO. 1

Hollywood Facial

Onze HOLLYWOOD Facial omvat een uitgebreide reeks stappen, elk ontworpen om de tekenen van veroudering te verminderen en je huid te revitaliseren. Een gezichtsbehandeling die daadwerkelijk alle anti-aging facetten aanpakt  binnen 1 treatment? Ons Kalea team heeft lang gezocht naar de oplossing en eindelijk hebben we DE behandeling gevonden. Ontdek de kracht van de HOLLYWOOD facial.

Voor alle huidtypes.

Resultaten:
Geniet van een echte VIP-behandeling! Deze facial laat je huid stralen, hydrateert diep en zorgt voor een gladde, verfijnde uitstraling. Perfect voor die dagen waarop je je extra speciaal wilt voelen.
Deze verfrissende behandeling hydrateert, verheldert en verstevigt de huid, waardoor je klaar bent voor elke close-up. Zeg maar hallo tegen een stralende, jeugdige glow!

Express 60 min / € 160
Deluxe 90 min / € 200

FACIAL NO. 2

Lifting & Contouring Facial

Ontdek onze unieke facial: een diepgaande reiniging, radiofrequentie voor een strakke kaaklijn, en microcurrent om te verstevigen. Gevolgd door op maat gemaakte maskers, serums en boosters voor een stralende huid

 Voor alle huidtypes.

Resultaten:
Voel je verfrist en vernieuwd met onze Lifting and Contouring Facial. Deze behandeling tilt je huid letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau en geeft je gezicht mooie, natuurlijke contouren. Zeg hallo tegen een stevigere, jeugdigere look!

60 min / € 195

FACIAL NO. 3

Detoxifing & Cleansing Facial

Ontdek de ultieme verwenning met onze Detoxifing & Cleansing Facial – een verkwikkende behandeling van 45 min  Speciaal ontworpen voor jonge huidtypes, problematische huid, gevoelige huid, onzuiverheden, biedt deze facial een scala aan heerlijke producten en stappen om je huid te laten stralen.

  • Reinigen
  • custom peeling 
  • dieptereiniging, Craith Lab Algen masker
  • verzorgende producten
  • SPF 

 

Voor alle huidtypes.

Resultaten:
Tijd voor een frisse start! Onze Detoxifying and Cleansing Facial ruimt onzuiverheden op en laat je huid ademen. Ideaal voor het herstellen van je natuurlijke glow na een drukke week.

45 min / € 85

FACIAL NO. 4

Date Night Facial

Beleef een betoverende Date Night Facial – de perfecte manier om je huid snel in topconditie te brengen voor die speciale avond!

  • Reinigen met Craitlab cleanser
  • Lymfedrainage
  • Mircocurent
  • Buccal massage 
  • Craith Lab algen masker

 

Voor alle huidtypes.

Resultaten:
Zorg dat je er op je best uitziet met onze Date Night Facial. Deze snelle oppepper verfrist je huid, verfijnt poriën en zorgt voor een onberispelijke basis voor je avondmake-up. Perfect voor een romantische avond of een belangrijke gebeurtenis.

60 min / € 100

FACIAL NO. 5

Post Acne facial

De Post Acne Facial is niet zomaar een gezichtsbehandeling. Deze diep reinigende facial voelt volledig revitaliserend en verfrissend aan. Met behulp van de SkinPen microneedling techniek richten we ons specifiek op het verminderen van acne littekens, waardoor je huid er zichtbaar gladder en egaler uitziet. Perfect voor iedereen die zijn huid weer wil laten stralen.

Voor gemengde tot vette (acne)huidtypes.

Resultaten:
Herstel je huid met onze Post Acne Facial. Deze behandeling kalmeert, geneest en vermindert zichtbaar de sporen van acne. Het is een zachte manier om je huid weer in balans te brengen en haar natuurlijke schoonheid te herstellen, zodat je je weer op en top voelt.

60 min / € 160

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.