Over Ons

Kalea is opgericht door trotse founders Drs. Annebeth Kroeskop en Drs. Daria Voropai. Beide dames runnen hun eigen succesvolle injectable kliniek in Amsterdam.

Onze visie

Kalea komt op voor iedereen die zelf wil bepalen hoe ze er uit zien. Zonder oordeel van anderen. Zonder onzeker gevoel. Schoonheid is niet meer wat anderen van je vinden, schoonheid is waar jij jezelf goed bij voelt.

We leven in een samenleving waar we onszelf constant vergelijken met anderen. Social media heeft dat alleen maar versterkt. We vergeleken ons altijd al met de mensen om ons heen, maar nu vergelijken we ons in potentie met de hele wereld. Hierdoor heerst er een groeiend, onrealistische schoonheidsidealen, waar we elkaar aan houden. Het heeft impact gehad op hoe we naar onszelf en anderen kijken.

Ready to bloom?

Bij Kalea worden cosmetische behandelingen gezien als een manier om cliënten in hun kracht te zetten. Het geeft je de vrije keuze om er uit te zien hoe jij dat wilt. Het is het recht om jezelf te mogen zijn. Het is geaccepteerd worden hoe jij wilt zijn!

I'm looking good
and I know it

I'm looking good and I know it

The Founders

Cosmetisch arts

Daria Voropai

Cosmetisch arts

The team

Huidtherapeute

Ontdek jouw unieke behandelplan.

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult om te bespreken hoe jouw unieke behandelplan eruit ziet.

Maar, het tij is aan het keren.

We worden ons steeds bewuster van de effecten van deze idealen. De kaders van schoonheid worden steeds minder strak omlijnd en laten ruimte over voor een meer diverse en inclusieve definitie. Schoonheid is niet meer wat anderen van je vinden, schoonheid is waar jij jezelf goed bij voelt. Het is het recht om jezelf te mogen zijn.

Het is geaccepteerd te worden hoe jij wilt zijn, zonder afkeurende blikken en negatieve reacties te hoeven trotseren in het openbaar.

Kalea is opgericht voor iedereen die al heel tevreden is met zichzelf als persoon! Onze cliënten voelen zich vaak juist beter dan dat ze er uitzien. Bij Kalea worden cosmetische behandelingen gezien als een manier om cliënten in hun kracht te zetten. Het geeft je de vrije keuze om er uit te zien hoe jij dat wilt.

Mensen daartoe in staat stellen, dat is nou acceptatie!

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.