Jetpeel

Maak kennis met de JetPeel; dé instant-result platinum treatment hit waar heel Beverly Hills bij zweert! JetPeel is een medische behandeling die veel meer voor de huid doet dan een standaard facial. De JetPeel behandelt de huid met een award-winning ‘air flow’ apparaat waarbij voedende serums in de huid gesluisd worden middels een zeer krachtige lucht flow. De serums worden tot wel 4 mm diep in de huid aangebracht zonder dat de huid daadwerkelijk wordt aangeraakt. Kalea Clinic is de enige kliniek in Amsterdam waar je een JetPeel behandeling kunt ondergaan.

Hollywood's most booked power facial that really makes the difference for your skin!

Waarom deze behandeling bij Kalea Clinic

Kalea Clinic is de enige kliniek in Amsterdam waar je terecht kunt voor de unieke JetPeel behandeling. JetPeel is niet zomaar een facial, het is een ware POWER facial. Afhankelijk van welke behandeling er wordt gekozen, duurt deze tussen de 30 en 45 minuten. De resultaten zijn als geen andere facial! JetPeel is niet voor niets de hit in Hollywood op dit moment. De behandeling is immens populair onder celebs en TV reporters, die voordat ze ´live´ gaan deze behandeling laten uitvoeren voor onmiddellijke glow en een frisse huid. Een vermoeide huid verdwijnt als sneeuw voor de zon en je geniet een frisse en vitale huid direct na de behandeling.

Vraag ons om advies!

Air flow

De JetPeel behandelt de huid met een award winning 'air flow' apparaat waarbij voedende serums in de huid geluisd worden middels een zeer krachtige lucht flow, dit zonder enig direct contact met de huid. De huidtherapeute bepaalt aan de hand van jouw huidconditie welke serums het beste bij jouw huid passen waardoor de behandeling geheel gepersonaliseerd is. De behandeling is kort en krachtig en je verlaat de kliniek met een prachtige glow die gegarandeerd tot 4 dagen aanhoudt!

JetPeel Highlights

+ 100% veilig / Onmiddellijk resultaat
+ Naald vrij / ontspannen / minimale irritatie
+ Geen downtime / geen schade aan de huid
+ Geen direct contact met de huid & geen schade aan de huid
+ Ondersteund door vele klinische studies

Boek een vrijblijvend adviesgesprek JetPeel

Hoe ziet de behandeling eruit:

Stap 1 Lymfedrainage – een aangename en ontspannende massage om de huid te detoxen en de doorbloeding op gang te brengen.

Stap 2: Exfoliatie – met een speciale aloë Vera oplossing op waterbasis. Dode huidcellen worden effectief verwijderd en de poriën worden schoongemaakt en verfijnt.

Stap 3: Infusion – In deze fase worden alle actieve ingrediënten in de huid gebracht. Afhankelijk van de huidconditie kiest de behandelaar de juiste samenstelling van diverse serums voor de huid. Met deze innovatieve serums kunnen we onder andere pigmentatie, roodheid, acne etc effectief behandelen.

Stap 4: Booster infusion! De laatste stap is het aanbrengen van een speciaal verhelderend serum geformuleerd met een hoge concentratie vitamine C. Dit serum geeft een glow zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Onze devices: de laatste technologie

Met behulp van een innovatief handstuk brengt de JetPeel met een supersonische snelheid een mengsel van lucht en voedende ingrediënten aan in de huid zonder direct contact met de huid te maken. De huid blijft geheel intact waardoor het de ‘ultieme gezichtsbehandeling’ is voor iedereen die meteen resultaat wilt zien zonder downtime. De JetPeel techniek is dé techniek voor een 100% natuurlijke revitalisatie van het huidweefsel.

Door de hoge druk van de JetPeel kunnen de huidverbeterende serums met actieve nutriënten tot wel 4 mm diep in de epidermis van de huid worden gebracht. Doordat de nutriënten daadwerkelijk in de epidermis worden ingesluids geniet de cliënt van optimaal en onmiddelijk resultaat.

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Aanvullende opmerkingen

Unieke technologie waarbij hogedruk energie gebruikt wordt voor het inbrengen van voedende serums in de epidermis.

Feiten over de behandeling Energy Based

Voorbereiding
Consult met de huidtherapeute
Verdoving
Niet nodig
Duur
Circa 30 minuten (45 minuten indien afgesloten met een algen masker)
Product
JetPeel
Veiligheid
FDA goedgekeurd
Prijs
Vanaf € 150 (exclusief algenmasker)


Bij Kalea Clinic kun je optioneel de JetPeel behandeling af laten sluiten met ons welbekende algen masker voor extra voeding, hydratatie en glow.

Before
After

Energy Based Specialisten

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

 • Voor welke huidcondities is de JetPeel geschikt?

  De JetPeel is geschikt voor alle huidcondities inclusief de zeer droge huid en de acne gevoelige huid. De JetPeel verbetert de huidtextuur, vermindert rimpelvorming en ongewenste pigmentatie. Het is de ultieme anti-aging behandeling met direct resultaat. De huid wordt daarnaast optimaal gereinigd zonder enig discomfort.

 • Hoe lang duurt een behandeling?

  30 minuten. 45 minuten wanneer je de JetPeel inclusief algenmasker boekt.

 • Hoe voelt de behandeling aan?

  De behandeling voelt aangenaam en ontspannend. De huid wordt optimaal gehydrateerd en de JetPeel geeft de huid een aangename massage die de bloedcirculatie boost waardoor de huid er onmiddellijk jonger en frisser uitziet.

 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  De huidtherapeute zal de huid analyseren tijdens een consultatie en samen met jou een plan opstellen. In principe kun je de JetPeel wekelijks ondergaan.

 • Hoe lang blijft de glow?

  De glow blijft tot wel 4 dagen zichtbaar.

Gerelateerde behandelingen

CRAITHLAB Facials
Lees meer
Craith Lab
Lees meer
IPL Photo Facial
Lees meer

Kalea Clinic Reviews