Onze huidtherapeute Iris van Veen

Iris van Veen is vanaf juni 2021 werkzaam bij Kalea Clinic in Amsterdam als huidtherapeute. Kalea Clinic valt onder leiding van cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en Daria Voropai

Iris van Veen

Iris is een zeer ervaren huidtherapeute met al meer dan 6 jaar ervaring in verschillende toonaangevende klinieken. Iris is verantwoordelijk voor alle onze non injectable behandelingen zoals Vivace, Ultherapy, Laser behandelingen, JetPeel en diverse facials & peelings.

Iris stelt samen met u een behandelplan op. Ze vindt het belangrijk om samen met u de wensen en doelstellingen in kaart te brengen en de huid uitgevoerd te analyseren om zo een passend en doeltreffend behandelplan op te zetten.

Iris verdiept zich dagelijks in de nieuwste ontwikkelingen en trends en ze volgt regelmatig cursussen om zo altijd up-to-date te zijn van de nieuwe behandelmogelijkheden.

"Iris zegt altijd; we hebben allemaal wel iets waar we onzeker over zijn of oneffenheden op de huid die we graag willen verbeteren. Vaak is dat precies hetgeen waar we op gefocust zijn wanneer we in de spiegel kijken waardoor de rest van de schoonheid niet meer gezien wordt. Hoe mooi zou het zijn als we samen hieraan kunnen werken zodat u weer kan gaan shinen?"

Andere specialisten

Drs. Annebeth Kroeskop

Cosmetisch arts

Daria Voropai

Cosmetisch arts

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.