Ultherapy

Wil jij een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie en injectables? Het klinkt haast onwerkelijk maar de wetenschap liegt niet! Ultherapy is het antwoord. Met Ultherapy is er geen chirurgische ingreep meer nodig om hangende oogleden, de verslapte huid in de hals en in het gezicht en fijne lijntjes in je decolleté te verminderen.

De resultaten zijn verbluffend en je hebt slechts 1 behandeling in de 2 jaar nodig voor een prachtig en zeer zichtbaar resultaat.

Waarom Kalea Clinic?

Er is een enorm aanbod aan huidverbeterende behandelingen. Het is daarom vaak moeilijk om de juiste keuzes te maken. Iedere huid is anders, iedere doelstelling is anders en zo ook ieder behandelplan.

Door onze expertise, een uitgebreid consult en een Vectra 3D scan kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen voor jouw huid. De beste resultaten worden veelal behaald door te combineren van de juiste behandelingen en producten voor jouw huid.

Gedurende het behandeltraject bespreken wij de resultaten van jouw behandelingen. Hierdoor is onze klanttevredenheid ontzettend hoog.

Ontmoet onze specialisten

Wil jij iedere dag genieten van een stralende glow, een egale strakkere huid en een energieke blik? Bij Kalea Clinic ben jij aan het juiste adres om jouw huidverouderingsproces maximaal te vertragen en jezelf een beetje terug te laten geven wat de tijd heeft weggenomen.

Daria Voropai

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts

Waarom Kalea Clinic?

Drs. Daria Voropai, co-founder van Kalea Clinic, is Key Opinieleider voor Ultherapy®. In binnen en buitenland geeft zij workshops en lezingen over deze innovatieve FDA goedgekeurde behandeling. Haar techniek wordt wereldwijd geprezen en klinieken van over de hele wereld vliegen over om de fijne kneepjes van deze behandeling te leren. Het beschikken over de juiste apparatuur is stap 1 maar nog belangrijker is stap 2, namelijk de uitvoering van de behandeling. Drs. Daria Voropai heeft het Kalea Clinic team persoonlijk opgeleid en iedereen werkt exact volgens haar persoonlijke protocol voor maximaal resultaat en veiligheid.

Het eerste consult

Het eerste consult ziet er als volgt uit:

  1. Het intakeformulier wordt ingevuld.
  2. We maken een Vectra 3D Scan om daadwerkelijk in de huid te kunnen kijken.
  3. De huid wordt geanalyseerd en we bespreken jouw wensen.
  4. Tot slot wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld en worden de te verwachten resultaten in kaart gebracht.

Wil je hier meer over weten? Bekijk ons behandelplan

Deze personen gingen je voor

DSC_9317-e1628863188544

Mijn uiterlijk is mijn visitekaartje. Eén van mijn favoriete behandelingen is Ultherapy. Ik stoorde me aan het verslappen van de kaaklijn en een beginnende onderkin. Ultherapy heeft me simpelweg wat jaren terug gegeven. Zo kan ik andere behandelingen nog even uitstellen. Het is haast niet te geloven dat 1 behandeling zonder downtime zulke prachtige resultaten geeft. Het resultaat houdt ook tot 2 jaar lang aan. Een absolute aanrader!

Tanja

DSC_8661

De Ultherapy behandeling is de ultieme beahndeling voor mij om het huidverouderingsproces maximaal te vertragen. Het was waanzinnig om de toename in collagen te zien op de Vectra Scan 3 maanden na de behandeling. Mijn kaaklijn is prachtig verstrakt en mijn huid voelt zo stevig aan. Favoriete behandeling!

Kendall

"CRANK UP THE COLLAGEN.
LEVEL UP WITH A REAL LIFT."

syringe

Ben je verder benieuwd naar onze aanpak?

We begrijpen dat je nog met veel vragen kan zitten. In het voorbeeldbehandelplan worden vragen beantwoord als:

Wat is een Vectra 3D Scan?

Welke behandelzones heeft Ultherapy?

Welke resultaten kan Ultherapy hebben afhankelijk van jouw leeftijd?

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.