Onze cosmetisch arts KNMG Drs. Daria Voropai

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts KNMG gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen.

Drs. Daria Voropai

Drs. Daria Voropai begon haar carrière aan de medische universiteit van Utrecht, waar zij veel onderzoek heeft gedaan op het gebied van gezichtschirurgie. Na haar afstuderen heeft ze haar vervolgstudie voltooid in tandheelkunde aan het bekende King´s College in Londen. Gedurende deze periode startte zij haar loopbaan als cosmetisch arts bij een prestigieuze kliniek aan Harley street.

Drs. Daria Voropai is altijd spaarzaam geweest met het geven van interviews en is nooit afhankelijk geweest van de media voor het aantrekken van nieuwe cliënten. Simpelweg omdat zij een grote klantenkring heeft kunnen opbouwen door doorverwijzingen via cliënten, die vol lof spreken over haar golden hands.

Jarenlang werkte ze in het ziekenhuis tot de geboorte van haar zoon, waarna zij besloot om zich volledig te focussen op esthetische behandelingen en dermatologie. Haar moeder schreef haar in voor een masterclass Injectables by Drs. Kate Goldie in Londen, een grote naam in de cosmetische industrie. Drs. Kate was zo onder de indruk van het werk van Daria dat ze haar onmiddellijk een baan aanbood in haar beroemde kliniek in Londen. De perfecte plek voor Daria om haar kennis en skills te verbreden.

Drs. Daria Voropai is tevens een gerespecteerd scientific author en haar input voor wetenschappelijk onderzoeken wordt wereldwijd gewaardeerd. Ze reist daarnaast de wereld over om lezingen te geven, andere artsen op te leiden daarnaast is Drs. Voropai global key opinieleider en trainer van Merz Pharmaceuticals.

Nu is de tijd eindelijk daar om beautiful souls te verwelkomen in Kalea Clinic. Ze zal nog steeds haar tijd verdelen tussen Londen en haar gloednieuwe kliniek aan de Van Eeghenstraat 98 in Amsterdam.

"Het geeft me veel energie om mijn kennis te delen maar ook om kennis op te doen door het ontmoeten van top professionals van over de hele wereld. Mijn werk is een continu leerproces; daarom houd ik zoveel van deze mooie en bevredigende baan. Er is gewoon niets mooiers dan in staat zijn om de zelfverzekerdheid van mijn cliënten te beïnvloeden en hen nog meer zelfvertrouwen te kunnen geven."

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.