Jouw eerste consult
bij Kalea

Wil jij iedere dag genieten van een stralende glow, een egale strakkere huid en een energieke blik? Wie voert het consult uit? Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op een consult? Lees meer over het eerste consult en onze aanpak in het gratis overzicht.

Jouw eerste consult
bij Kalea

Mijn uiterlijk is mijn visitekaartje. Ik wil er graag uitgerust uitzien. De combinatie behandelingen binnen Kalea geven prachtige natuurlijke resultaten. De specialisten van Kalea begeleiden je stap voor stap om op een natuurlijke en mooie manier ouder te worden met een persoonlijk en preventief behandelplan

Waarom Kalea Clinic?

Er is een enorm aanbod aan huidverbeterende behandelingen. Het is daarom vaak moeilijk om de juiste keuzes te maken. Iedere huid is anders, iedere doelstelling is anders en zo ook ieder behandelplan.

Door onze expertise, een uitgebreid consult en een Vectra 3D scan kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen voor jouw huid. De beste resultaten worden veelal behaald door te combineren van de juiste behandelingen en producten voor jouw huid.

Gedurende het behandeltraject bespreken wij de resultaten van jouw behandelingen. Hierdoor is onze klanttevredenheid ontzettend hoog.

Ontmoet onze specialisten

Wil jij iedere dag genieten van een stralende glow, een egale strakkere huid en een energieke blik? Bij Kalea Clinic ben jij aan het juiste adres om jouw huidverouderingsproces maximaal te vertragen en jezelf een beetje terug te laten geven wat de tijd heeft weggenomen.

Drs. Annebeth Kroeskop

Cosmetisch arts

Daria Voropai

Cosmetisch arts

Het eerste consult

Het eerste consult ziet er als volgt uit:

  1. Het intakeformulier wordt ingevuld.
  2. We maken een Vectra 3D Scan om daadwerkelijk in de huid te kunnen kijken.
  3. De huid wordt geanalyseerd en we bespreken jouw wensen.
  4. Tot slot wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld en worden de te verwachten resultaten in kaart gebracht.

Wil je hier meer over weten? Bekijk ons behandelplan

Deze personen gingen je voor

DSC_9070

Mijn uiterlijk is mijn visitekaartje. Ik wil er graag uitgerust uitzien. De combinatie behandelingen binnen Kalea geven prachtige natuurlijke resultaten. De specialisten van Kalea begeleiden je stap voor stap om op een natuurlijke en mooie manier ouder te worden met een persoonlijk en preventief behandelplan.

Frouke

DSC_8819

De behandelingen bij Kalea hebben mij meer zelfvertrouwen gegeven. Hoe ik me van binnen voelde correspondeerde niet met hoe ik eruit zag. De uitgebalanceerde behandelingen bij Kalea, een combinatie van huidverbeterende behandelingen en injectables, hebben mij mijn oude gezicht weer teruggegeven. Energiek en fris! Dit was een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen.

Enes

syringe

" I'm Looking good
AND I KNOW IT "

Ben je verder benieuwd naar onze aanpak?

We begrijpen dat je nog met veel vragen kan zitten. In het voorbeeldbehandelplan worden vragen beantwoord als:

Kan ik ook voor een gedeeltelijk behandelplan kiezen?

Wie voert het consult uit?

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op een consult?

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.