HOLLYWOOD Facial

Een gezichtsbehandeling die daadwerkelijk alle anti-aging facetten aanpakt  binnen 1 treatment? Ons Kalea team heeft lang gezocht naar de oplossing en eindelijk hebben we DE behandeling gevonden. Maak kennis met de “HOLLYWOOD Facial”.

HOLLYWOOD Facial

Een gezichtsbehandeling die daadwerkelijk alle anti-aging facetten aanpakt  binnen 1 treatment? Ons Kalea team heeft lang gezocht naar de oplossing en eindelijk hebben we DE behandeling gevonden. Ontdek de kracht van de HOLLYWOOD facial.

Ons nieuwe apparaat biedt state-of-the-art technologie die de huid transformeert zonder ongemak of hersteltijd. Het resultaat is een prachtig stralende en goed gevoede huid. De behandeling maakt gebruikt van de nieuwste technologie in lichttherapie in combinatie met negatieve ionen therapie. Bij Kalea Clinic staan we voor behandelingen met daadwerkelijk resultaat en na een uitgebreide testperiode kunnen we je beloven dat je versteld zult staan van de resultaten. De “HOLLYWOOD Facial” combineert alle wetenschappelijk onderbouwde behandelingen in één geweldige sessie.

 

Discover the ultimate skin secret of HOLLYWOOD's most famous celebrities!

Over de behandeling

De schoonheidsspecialiste zal starten met een ontspannen lymfe drainage gevolgd door een diamanten dermabrasie. Deze dermabrasie biedt een diepe exfoliatie om de huid voor te bereiden op de zuivere zuurstof (O2) en licht therapie. Diepe hydratatie wordt vervolgens toegepast door middel van een hoge druk zuurstof spray.

Vervolgens wordt door middel van een combinatie van ultrasound en LED-licht verzorgende serums, crèmes en vitamines op de huid aanngebracht. Myolight-microstroom in combinatie met LED-licht zorgt voor directe huidversteviging en contouring van het gezicht.

Hierna is het tijd voor volledige ontspanning onder het Ionix Light LED-lichtpaneel terwijl pure zuurstof met negatieve ionen geruisloos in de huid wordt opgenomen. Tot slot wordt je huid vertroeteld met Kalea’s signature Algen Masker voor extra hydratie en glow. Het is echt een beleving waarmee je direct klaar bent voor de rode loper, die bestuursvergadering van 1 uur of een filter vrije social media foto.

Resultaten HOLLYWOOD facial

De behandeling:

  • hydrateert en maakt de huid voller en strakker
  • vermindert roodheid en irritatie
  • Vermindert (hyper)pigmentatie
  • helpt bij het genezen van beschadigde, verouderde en droge huid
  • revitaliseert en stimuleert celgroei
  • stimuleert de bloedsomloop
  • heeft antibacteriële eigenschappen
  • vermindert ontstekingen (anti acne)
  • maakt fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en gladder
  • stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

Stap 1

Lymfedrainage

Deze stap wordt ingezet om de lymfestroom te stimuleren en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Dit versterkt ook de functies van het weefsel en de bloedcirculatie.

 Stap 2

Diamant dermabrasie voor diepe exfoliatie.

Deze grondige en diepere exfoliatie is ideaal om de huid prachtig te polijsten.

Stap 3

Hoge Druk zuurstof spray

Deze stap levert vochtrijke zuurstof aan de diepste laag van de opperhuid, die cellen activeert, de bloedcirculatie stimuleert en de hydratatie verhoogt.

Stap 4

Middels een combinatie van LED-licht en ultrasone golven worden vitamines en voedingsstoffen diep in de huid gebracht. Afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft kunnen we het juiste cocktail samenstellen.

Stap 5

Myolight LED licht spant de spieren in het gezicht samen. Hierdoor wordt de huid onmiddellijk strakker en komen de gezichtscontouren mooi naar voren. Deze stap stimuleert daarnaast de aanmaak van collageen en elastine voor een langdurig effect.

Stap 6

Cherry on the cake is de laatste stap waarbij 95% zuivere zuurstof middels 12 sproeiers op het gezicht wordt aangebracht. Dit wordt gecombineerd met blauwe, gele en rode LED-lichttherapie voor een maximaal resultaat. 

Stap 7

Kalea’s signature Algen Masker zorgt tot slot voor optimale en langdurige hydratatie. 

Facial Specialist

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

We raden aan net voor de behandeling te stoppen met agressieve exfoliërende producten of extreme blootstelling aan de zon. Bij voorkeur kom je zonder make-up naar de behandeling.

Zeker. Het is klinisch aangetoond dat roodlichttherapie rimpels vermindert, de genezing van littekens en vlekken bevordert en de slappe huid strakker maakt.

Absoluut. De aanmaak van collageen en elastine wordt geboost zodat de huid zelf aan het werk wordt gezet om zich te herstellen. Zo geniet je van een langdurig resultaat.

Dit verschilt per person. Doorgaans raden we een kuur aan van 6-8 behandelingen met een pauze van 1-2 weken tussen de behandelingen. Daarna ga je over om een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

De schoonheidsspecialiste zal advies geven over product gebruik. Daarnaast is het uiteraard belangrijk om de huid goed te beschermen met een SPF.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.