LaserMe

Breng jouw huid in topconditie met de Laser Me behandeling. Geniet van een stralende, egale huid en vertraag het verouderingsproces maximaal!

LaserMe

Er is eindelijk een nieuwe manier om huidimperfecties zoals rimpels, littekens en pigmentatie te verminderen. De behandeling LaserMe geeft jou de controle over jouw huid. Wanneer de huid egaler en stralender aanvoelt, heb je meteen een frissere look. Huidverbetering is een van de meest gevraagde behandelingen. Hello self confidence!

De LaserMe is een non-ablatieve Diode Fractional Laser behandeling. Het innovatieve apparaat maakt microgaatjes in de huid zodat de huid zelf aan het werk wordt gezet om zich van binnenuit te vernieuwen. Aan de oppervlakte pakt de LaserMe oneffenheden aan, maar het mooie is dat de laser ook in de diepere lagen van de huid werkt om zo de aanmaak van collageen te stimuleren. Deze unieke combinatie zorgt niet alleen voor een egale huid, maar ook voor onmiddellijke versteviging en een vollere huid. Kies jij voor een langdurig jeugdig uiterlijk?

 

LaserMe - #unleash the best of your skin

Indicaties

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Een grove huidstructuur (grove poriën)
  • (Acne) Littekens
  • Huidveroudering
  • Striae


Na één behandeling geniet je al van de eerste resultaten. In de dagen na de behandeling zal de huid zachter en egaler ogen. Pigmentatie en roodheden verminderen. 

Voor een maximaal effect en langdurige huidverbetering zijn er meerdere behandelingen nodig. In een consult stellen wij een persoonlijk behandelplan voor je op. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

LaserMe

Behandelzones

De LaserMe behandeling kan worden uitgevoerd op het gehele lichaam. De meest voorkomende behandelzones zijn:

  • Het voorhoofd
  • Rondom de ogen
  • Rondom de mond
  • Het gehele gezicht


LaserMe mag ook rondom de ogen uitgevoerd worden. De huid in het ooggebied is dun en laat vaak de eerste tekenen van huidveroudering zien. Fijne lijntjes rondom de ogen kunnen mooi vervaagd worden met deze behandeling.

Wanneer je zoekt naar een behandeling die effectief fijne lijntjes, rimpels, een grove huidstructuur of pigmentatie aanpakt dan is de LaserMe de perfecte behandeling.

Aanvullende opmerkingen

De huid heeft tijd nodig om te herstellen na de behandeling. De huid kan wat rood na de behandeling. De roodheid verdwijnt na een aantal dagen. In de dagen na de behandeling wordt de huid zachter en egaler. Pigmentatie wordt minder en in de weken na de behandeling zie je vermindering van rimpels, littekens en de oneven huidstructuur.

Feiten over de behandeling LaserMe

VoorbereidingConsult met de huidtherapeute
VerdovingOptioneel verdovende crème
Duur15-45 minuten
ProductLaserMe
PrijsVanaf € 185
 
 

Downtime LaserMe

De LaserMe behandeling heeft een korte downtime. Direct na de behandeling zal de huid rood en warm aandoen. De roodheid verdwijnt in 2-3 dagen na de behandeling. In sommige gevallen kan er kortstondig een lichte zwelling ontstaan.

Tijdens de LaserMe behandeling worden er microgaatjes in de huid gemaakt om zo de huidvernieuwing te stimuleren. In de dagen na de behandeling kun je kleine korstjes krijgen op de huid.
 Deze korstjes laten ongeveer na 5 dagen los. Het is belangrijk om niet aan de korstjes te krabben.


De huidtherapeut geeft je advies over de juiste
 huidverzorgingsproducten voor thuis. Het is belangrijk om de zon te vermijden na de behandeling en meerdere malen per dag een SPF50 aan te brengen.

Downtime Laserme

Over Neauvia – de producent van LaserMe

Om het verouderingsproces onder controle te krijgen, is een combinatie van de best practices uit de wetenschap nodig om hét verschil te maken. Om dit doel te bereiken, heeft Neauvia uitgebreide protocollen ontwikkeld, ondersteund door klinische studies.

Onze devices: de laatste technologie

Bij Kalea Clinic in Amsterdam werken we alleen met de beste apparatuur om zo de resultaten en de veiligheid voor onze cliënten te waarborgen.

LaserMe is een niet-ablatieve fractionele Diode laser die ontworpen is om een verscheidenheid aan huidoneffenheden effectief te behandelen. Dit innovatieve en zeer veilige apparaat stelt behandelaars in staat om alle huidtypes snel en comfortabel te behandelen in slechts enkele behandelingen.

Met LaserMe kan er heel precies gewerkt worden. Hierdoor wordt de huid rondom het te behandelen gebied ook niet aangetast. Dit zorgt voor een sneller herstel van de huid.

Waarom deze behandeling bij Kalea Clinic in Amsterdam

Onze huidtherapeut analyseert de huid nauwkeurig en maakt vervolgens een persoonlijk behandelplan. Afhankelijk van de doelstelling werken we naar een maximaal en langdurig resultaat toe.

Ons team van huidtherapeuten heeft jarenlang ervaring op het gebied van laserbehandelingen en zij volgen jaarlijks meerdere opleidingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Behandeling bij Kalea Clinic

LaserMe behandeling boeken

LaserMe Specialisten

Huidtherapeute

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

De behandeling duurt slechts tussen de 15 minuten (voor een bepaald gebied zoals de ogen) tot 45 minuten voor een fullface behandeling.

 

De behandeling wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren. Het kan wat oncomfortabel aanvoelen en indien gewenst kan er een verdovende crème van te voren worden aangebracht.


Afhankelijk van de huidkwaliteit en de doelstelling zijn er 4-6 behandelingen nodig voor een optimaal en langdurig resultaat. De behandelingen worden om de 2 weken ingepland. Na de behandelkuur is het wenselijk om het resultaat bij te houden met een jaarlijkse herhaalbehandeling.

 

Na iedere behandeling zal de huid verbeteren. Al na 1 behandeling zul je merken dat de huid egaler is. De laser werkt ook in de diepere lagen van de huid waardoor het lichaam aan het werk wordt gezet om nieuw collageen aan te maken. Dit proces heeft tijd nodig.

 

De huid heeft tijd nodig om te herstellen na de behandeling. De huid zal rood aandoen. De roodheid verdwijnt na een aantal dagen. In de dagen na de behandeling wordt de huid zachter en egaler. Pigmentatie wordt minder en in de weken na de behandeling zie je vermindering van rimpels, littekens en de oneven huidstructuur.


De behandeling wordt niet uitgevoerd in geval van zwangerschap, borstvoeding, (huid)kanker, vitiligo, Herpes Simplex, psoriasis en bij het gebruik van bepaalde medicijnen. Het is belangrijk om de gezondheid en het gebruik van medicijnen van te voren te bespreken met de huidtherapeute.

 

Na de behandeling is het belangrijk om de zon tot 4 weken te mijden. Ook voor de behandeling mag de huid niet zongebruind zijn. Bij voorkeur onderga je de behandeling voor of na het zomerseizoen.

 

Wij adviseren om de eerste dagen na de behandeling geen make up aan te brengen op de behandelzone. Zo kan de huid rustig herstellen.

 

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.