Zaffiro

De duo huidverjongingsbehandeling zonder down time!

Zaffiro

Als enige kliniek in Nederland laten we je graag kennis maken met de kracht van Zaffiro. Zaffiro is een niet invasieve behandeling voor het verstevigen en verjongen van de huid zonder downtime. Deze behandeling is de nieuwste hit onder Amerikaanse sterren zoals Paris Hilton. Deze unieke behandeling combineert de kracht van hydro-exfoliatie en de thermo-lift technologie. Het resultaat is een jeugdige huidtextuur en optimale collageenproductie voor volheid en stevigheid van de huid.
Beautiful from every angle!

 

Zaffiro - #tight skin,
no downtime

Zaffiro

De kracht van Zaffiro uitgelegd

Zaffiro combineert twee innovatieve technologieën die de huid optimaal verjongen.

 1. Hydro exfoliatie
 2. Infrarood energie


Stap 1 in de behandeling is de Hydro Exfoliatie. De Hydro Exfoliatie geeft de huid een krachtige, onmiddellijk zichtbare, oppepper. De zachte, krachtige waterstraal maakt de huid tot in het diepte schoon en zorgt voor optimale hydratatie.

Na de Hydro Exfoliatie volgt stap 2 waarbij er gebruikt gemaakt wordt van Infrarode energie, ook wel thermolift technologie genoemd. Deze bijzondere techniek werkt op de diepere huidlagen. Het Infrarood helpt de aanmaak van collageen te stimuleren waardoor de huid voelbaar verstevigd.

Zafiro beschadigt de het huidoppervlak niet waardoor er geen downtime is. De Zaffiro behandeling geeft zowel directe resultaten als langdurige resultaten op termijn.

Behandelzones en resultaten

De Zaffiro behandeling kan worden toegepast op het gehele lichaam met de volgende resultaten:

 • Verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid
 • Lifting van de (dunne) huid
 • Fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen
 • Heldere teint
 • Optimale hydratatie van de huid
Resultaten Zaffiro
Lange termijn effecten Zaffiro

Lange termijn effecten

De Zaffiro behandeling heeft ook een aantal positieve effecten op termijn:

 • Stimuleert fibroblasten waardoor de huid voller en jeugdiger wordt
 • Stimuleert de aanmaak van collageen voor langdurige huidverjonging
 • Verzachting van beschadigde huid (verzachting acne-ontstekingen en littekentjes)
 • Verbetert de gezichtscontouren

Persoonlijk behandelplan

Een persoonlijk behandelplan geeft het resultaat waar je naar op zoek bent. Voor het Hydro Exfoliatie proces heeft de behandelaar keuze uit verschillende productsamenstellingen. Afhankelijk van jouw huidconditie en doelstelling kan de passende formule gekozen worden:

 • Hyaluronic Acid
  Deze samenstelling heeft ultieme anti-aging voordelen. De hydratatieniveaus in de huid worden volledig hersteld voor een stralend resultaat.
 • Soothing Skin
  Deze samenstelling richt zich op het herstellen van de huidbarrière. De formule bestaat uit een slimme combinatie van natuurlijke plantenextracten.
 • Acne Formula
  De Acne Formula is speciaal ontwikkeld om acne te verminderen en acnelittekens te helpen herstellen. De Acne Formula brengt de huid tot rust.
 • Skin brightening
  De Skin Brightening formule richt zich op roodheden en (hyper) pigmentatie. De productie van melanine wordt verminderd waardoor de huid egaler wordt.


Voor de tweede stap, de thermo-lift procedure, wordt de intensiteit van het apparaat ingesteld afhankelijk van de huidkwaliteit en de te behandelen zones. De Zaffiro behandeling werkt ook erg mooi op de dunnere huid van de hals. Deze volledig gepersonaliseerde aanpak zorgt voor de mooiste resultaten.

Zaffiro

Aanvullende opmerkingen

Zaffiro is een niet invasieve behandeling voor het verstevigen en verjongen van de huid zonder downtime. Deze unieke behandeling combineert de kracht van hydro-exfoliatie en de thermo-lift technologie. Het resultaat is een jeugdige huidtextuur en optimale collageenproductie voor volheid en stevigheid van de huid.

Feiten over de behandeling Zaffiro

VoorbereidingConsult met de behandelaar
VerdovingNiet nodig
DuurAfhankelijk van de te behandelen zone
ProductZaffiro
PrijsVanaf € 350
 
 

Downtime Zaffiro

De Zaffiro behandeling heeft geen downtime en kan prima gecombineerd worden met een druk schema voor werk of sociale verplichtingen. Het Hydro Exfoliatie proces geeft de huid meteen een hydraterende boost waardoor de huid er gezond en energiek uit zal zien.

Het effect van de behandeling met infrarood energie heeft wat tijd nodig. Na enkele weken zul je het effect van de nieuwe collageenvezels merken. De huid wordt steviger en voller.

Tot 3 maanden na de behandeling blijft het lichaam zelf meer collageen aanmaken. Zo geniet je van een langdurig resultaat van deze unieke behandeling.


Het verschil tussen Zaffiro en Ultherapy

Zaffrio en Ultherapy zijn beiden technologisch geavanceerde behandelingen voor effectieve huidverstrakking. Beide behandelingen verwarmen het onderhuidse weefsel en boosten de aanmaak van lichaamseigen collageen.

Afhankelijk van jouw huidconditie en de doelstelling maak je samen met de huidtherapeut de beste keuze voor jouw behandelplan. Ultherapy verwarmt de onderhuidse weefsels en veroorzaakt Thermo coagulatiepuntjes om zo het collageen proces te boosten.

Zaffiro richt zich daarnaast ook op het direct verbeteren van de huidskleur en textuur door de unieke hydro-exfoliatie techniek.

Een ander belangrijk verschil is het aantal behandelingen. Voor Zaffiro raden we 4-6 behandelingen aan, een Ulthera behandeling onderga je 1 keer in de 2 jaar.

Veel cliënten binnen Kalea Clinic ondergaan de Zaffiro behandeling als aanvulling op de twee jaarlijkse Ulthera behandeling om zo de resultaten optimaal te houden.

Kalea Clinic - Zaffiro en Ultherapy (1)

Over Neauvia – de producent van Zaffiro

Neauvia is opgericht in 2012 als een wetenschappelijk onderbouwd bedrijf voor medische esthetiek. De innovatieve producten van Neauvia worden in meer dan 80 landen succesvol gebruikt.

Neauvia streeft naar een innovatieve benadering en producten voor de esthetische markt die altijd worden ondersteund door wetenschappelijke en klinische studies. De behandelingen zijn daardoor uiterst veilig met maximaal resultaat.

Zaffiro technologie

Onze devices: de laatste technologie

Bij Kalea Clinic in Amsterdam werken we alleen met de beste apparatuur om zo de resultaten en de veiligheid van onze cliënten te waarborgen.

Zaffiro is het enige medische apparaat dat twee geavanceerde synergetische technologieën combineert. Hydro-exfoliatie en infrarood (NIR) energie worden ingezet om de huid te reinigen, exfoliëren en te verstrakken. Deze unieke combinatiebehandeling verhoogt het aantal fibroblasten in de huid tot wel 40% in 21 dagen na de behandeling. (aangetoond in Vivo Klinisch Onderzoek*). Dit innovatieve en zeer veilige apparaat stelt behandelaars in staat om alle huidtypes snel en comfortabel te behandelen is slechts enkele behandelingen.

Zerbinati N et al. Neauvia Symposium – Holistic approach in treating mid-face. Neauvia Smart Combination Therapy (SCT) – IMCAS Paris 2020.

Waarom deze behandeling bij Kalea Clinic in Amsterdam?

Onze huidtherapeut analyseert de huid nauwkeurig en maakt een op maat behandelplan voor je op. Een langdurig resultaat met een maximale vertraging van het huidverouderingsproces is het doel.

Ons team van huidtherapeuten heeft jarenlang ervaring op het gebied van laser en infrarood behandelingen en zij volgen jaarlijks meerdere opleidingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Behandeling bij Kalea Clinic

Zaffiro behandeling boeken

Zaffiro Specialisten

Huidtherapeute

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

De behandeling is geheel pijnloos en wordt als ontspannen ervaren. Dankzij de aanwezigheid van een koelelement in het handstuk wordt de normale huidtemperatuur behouden. De koeling wordt zowel voor als na de behandeling toegepast. Je kunt meteen de dagelijkse activiteiten hervatten na de behandeling. Na de behandeling zal de huid wat rood kleuren maar dit trekt binnen een paar uur weg.

Afhankelijk van de huidkwaliteit en de doelstelling adviseren we doorgaans 4-6 behandelingen voor een optimaal resultaat. Hierna raden we aan om de behandeling ieder half jaar te herhalen om de resultaten te behouden.

Na iedere behandeling zal de huid verbeteren. Al na 1 behandeling zul je merken dat de huid steviger aanvoelt. Omdat de behandeling ook in de diepere lagen van de huid werkt, wordt het lichaam aan het werk gezet om nieuw collageen aan te maken. Na ongeveer 3 weken begint de huid zichtbaar te verstrakken als gevolg van de aanmaak van nieuw collageen.

 

De behandeling kan niet worden uitgevoerd (contra-indicaties) wanneer een van de volgende situaties van toepassing is:

 • Gebruinde huid;
 • Lichtgevoeligheid;
 • Gebruik van medicijnen die de fotosensibiliteit verhogen (bijv. isotretinoïne) of gebruik van topische stoffen die een vergelijkbaar effect hebben;
 • Bruine laesies in het te behandelen gebied dienen goedaardig te zijn (medische controles);
 • Gezichtstumoren tumoren of neoplastische transformaties;
 • Gebruik van middelen die de genezing beïnvloeden;
 • Na radiotherapie;
 • Bacteriële en virale infecties (bijv. herpes);
 • Aangezichtsbeschadiging.
 • Ziekten gerelateerd aan kanker;
 • Suikerziekte;
 • Ernstige hartziekte;
 • Epilepsie;
 • Ziekten gerelateerd aan het zenuwstelsel;
 • Ernstige ontstekingsaandoeningen;
 • Open wonden;
 • Littekens;
 • Vaatziekten, zoals angiomen;
 • Blessures en lokale dermatitis;
 • Postoperatieve hechtingen, tot een maand na de ingreep;
 • Acnebehandelingen op basis van isotretinoïne (algemeen of topisch), tot een maand na de behandeling;
 • Immunologische aandoeningen;
 • Gebruik van medicijnen die de effectiviteit van het immuunsysteem verminderen;
 • Hemostatische aandoeningen;
 • Gebruik van antistollingsmiddelen (bijvoorbeeld acetylsalicylzuur)
 • Huidige of eerdere keloïde littekens;
 • Slecht genezen wonden.

  Het is belangrijk om de gezondheid en het gebruik van medicijnen van te voren te bespreken met de behandelaar.

Absoluut. De behandeling heeft geen downtime en kan het gehele jaar worden ondergaan. We adviseren om de huid meerdere keren per dag te verzorgen met een SPF50 om zo toekomstige huidveroudering tegen te gaan.

Absoluut. De huidoppervlakte blijft volledig intact waardoor je direct na de behandeling make up kunt aanbrengen.

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype. We raden de behandeling aan voor lichte tot middelmatige huidverslapping. Daarnaast is de behandeling zeer geschikt om de resultaten van de intensievere Ultherapy behandeling bij te houden.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.