CRAITHLAB Facials

Tijdens facials werken wij met het prachtige merk CRAITH LAB. Met CRAITHLAB ervaar je de kracht van de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica. Binnen Kalea Clinic kun je kiezen uit twee verschillende CRAITHLAB facials.

CRAITHLAB Facials

Tijdens facials werken wij met het prachtige merk CRAITH LAB. Met CRAITHLAB ervaar je de kracht van de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica. Binnen Kalea Clinic kun je kiezen uit twee verschillende CRAITHLAB facials.

CRAITHLAB Facials

Een maandelijkse facial voor je gezicht is als gym voor je lijf! Niets is belangrijker om je huid met regelmaat aandacht te geven. Tijdens iedere facial wordt de huid grondig gereinigd en optimaal gehydrateerd en vertroeteld. Je geniet van een prachtige glow na je facial! Tijdens facials werken wij met het prachtige merk CRAITH LAB. Met CRAITHLAB ervaar je de kracht van de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica. Binnen Kalea Clinic kun je kiezen uit twee verschillende CRAITHLAB facials. Onze huidspecialiste helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Naast de facials bieden wij ook het ruime CRAITHLAB assortiment voor thuisproducten aan.

Discover the revolutionary secret to strong and radiant skin through epigenetic technology!

John Doe

CRAITHLAB

Maandelijkse facials zijn een essentieel onderdeel van ieder anti-aging behandelplan. Binnen Kalea Clinic werken we met het innovatieve merk CRAITHLAB. CRAITHLAB biedt de beste formules om de huid optimaal te verzorgen en te beschermen tegen negatieve effecten van het milieu en anti-aging. CRAITHLAB laat je kennis maken met epigenetische wetenschap en de founders werken al meer dan een kwart eeuw aan het ontwikkelen van de beste skincare.

Onze producten: CRAITHLAB

De allerlaatste wetenschappelijke studies over epigenetica wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid omgaat. Craith Lab heeft op een geheel nieuwe manier naar onze huid en schoonheid gekeken. 30 Jaar expertise, ervaring en branchekennis zijn omgezet in een innovatieve en resultaatgerichte huidverzorgingslijn. De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor Craith Lab en dat is terug te vinden in al onze producten. Om dit te bereiken wordt er gericht op celcommunicatie, epigenetica en huidverjonging. Craith Lab laat de huid zolang mogelijk gezond, stralend en rimpelvrij. Met Craith Lab ervaar je de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica.

CRAITH LAB Blue Balance

30 minuten – € 75,00

Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van effectieve ingrediënten en probiotica die in zeer korte tijd maximale resultaten geven. De Blue line is zeer geschikt voor een jeugdige (acne) huid, maar ook voor een rijpere, gestreste huid. De behandeling bevat een masker voor extra hydratatie.

  • Hydraterend
  • Kalmerend
  • Beschermend

CRAITH LAB Golden Glow facial

50 minuten – € 100,00

De impact van de omgeving op de huid en het gebrek aan tijd om goed voor onze huid te zorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid eronder lijdt. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd maximale resultaten willen behalen.

  • Regenerend
  • Hydraterend
  • Beschermend

Aanvullende opmerkingen

Wij bieden een tweetal facials aan. Tijdens een vrijblijvend consult zal de huidspecialiste samen met jou bepalen welke facial het meest geschikt is voor jouw huid. Zij zal tevens de frequentie aangeven en je adviseren over de beste producten voor thuisgebruik.

Feiten over de behandeling Facials

VoorbereidingNiet nodig
VerdovingNiet nodig
DuurTot 60 minuten
ProductCraithlab
PrijsVanaf € 75,-
 
 

Facials Specialist

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.
Direct na uw behandeling geniet je van een egalere, gehydrateerde huid en een mooie glow. De huidspecialiste maakt de huid grondig schoon en zorgt voor optimale hydratatie van binnenuit. Om het resultaat van uw gezichtsbehandelingen optimaal te behouden raden wij je aan om tevens de skincare producten van CRAITH LAB voor thuis te gebruiken. Ons team adviseert je graag.

Wij bieden twee verschillende behandelingen aan. De Balance Skin Facial duurt 30 minuten. De Summer Facial duurt 50 minuten.


De CRAITHLAB Facials worden door ons zeer specialistische team van huidtherapeuten en huidspecialisten uitgevoerd. Het team is hoogopgeleid en iedereen volgt regelmatig cursussen bij CRAITHLAB om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten.

De kosten voor een consult zijn vrijblijvend. Voor een facial is een consult niet noodzakelijk. Je kunt meteen een afspraak inplannen.

Absoluut niet. De CRAITHLAB Facials zijn een moment van pure ontspanning voor lichaam en geest. Laat je heerlijk vertroetelen door ons team. You deserve it!

Kalea verhuist!