How happy is your skin?

Stoor jij je aan pigmentatie, roodheid, volume verlies of rimpeltjes? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste behandeling?

Vul dan onze Kalea Skin Assessment in en ontdek welke behandelingen het beste bij jouw huid
passen. Bij Kalea Clinic geloven we in een all-round behandelplan voor maximaal resultaat. We
ontvangen je graag in onze kliniek voor een consult.

Waarom Kalea Clinic?

Het welbekende Kalea concept, opgericht door vooraanstaand cosmetisch artsen KNMG Drs. Daria Voropai en Drs. Annebeth Kroeskop is dé boutique
kliniek in Amsterdam voor esthetische behandelingen. In de luxe kliniek, aan de Prins Hendriklaan 28, draait het om meer dan alleen botuline toxine en fillers.


Een persoonlijk behandelplan inclusief huidverbetering en een focus op inner health vormen de sleutel voor een natuurlijk, fris en energiek uiterlijk. Voor de mooiste versie van jezelf is Kalea het “go to” adres. Beide artsen onderscheiden zich door hun toewijding aan onderzoek naar huidverbeterende technieken en de persoonlijke aanpak.

Maak kennis met de founders

Beide cosmetisch artsen KNMG hebben jarenlange internationale ervaring en binnen het Kalea
concept brengen ze de beste artsen, huidtherapeuten, health professionals, skincare producten
en award-winnende apparatuur samen om een geïntegreerde totaalaanpak op het gebied van
anti-aging aan te bieden.

Daria Voropai

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts

Start your Beauty Journey today!

Waarom een skinassessment

Er zijn ontzettend veel anti-aging behandelingen en producten op de markt. De vraag die we dan ook vaak horen is welke behandeling moet ik nu kiezen. Bij Kalea Clinic werken we alleen met award winnende behandelingen. Wij willen dat onze klanten resultaten zien, echte resultaten, langdurige resultaten. Deze online skin assessment helpt je op weg naar een passend behandelplan. Je kunt ook aangeven of je eventueel open staat voor injectables of liever kiest voor non-injectables. De skin assessment geeft je een eerste idee. Na de online assessment is het tijd voor een consult in de kliniek.

Deze personen gingen je voor

DSC_9317-e1628863188544

Mijn uiterlijk is mijn visitekaartje. Eén van mijn favoriete behandelingen is Ultherapy. Ik stoorde me aan het verslappen van de kaaklijn en een beginnende onderkin. Ultherapy heeft me simpelweg wat jaren terug gegeven. Zo kan ik andere behandelingen nog even uitstellen. Het is haast niet te geloven dat 1 behandeling zonder downtime zulke prachtige resultaten geeft. Het resultaat houdt ook tot 2 jaar lang aan. Een absolute aanrader!

Tanja

DSC_8661

De Ultherapy behandeling is de ultieme beahndeling voor mij om het huidverouderingsproces maximaal te vertragen. Het was waanzinnig om de toename in collagen te zien op de Vectra Scan 3 maanden na de behandeling. Mijn kaaklijn is prachtig verstrakt en mijn huid voelt zo stevig aan. Favoriete behandeling!

Kendall

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Tijdens het consult maken we onder andere een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht vanuit alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. We kunnen zo onder andere zien wat de huidkwaliteit is, of er sprake is van pigmentatie, verslapping, roodheid etc. Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt de behandelend arts of huidtherapeut samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.