De JetPeel behandeling is mijn nieuwe verslaving. Mijn huid heeft er nog nooit zo stralend uitgezien. Ik boek deze behandeling nu wekelijks om mijn huid in topconditie te houden.

De JetPeel is dé
behandeling voor instant
glow

Als lifestyle & sports consultant ben ik erg druk en heb ik weinig tijd voor behandelingen. De JetPeel is een behandeling van slechts 30 minuten met een fantastich instant resultaat. Ik boek deze behandeling vaak in mijn lunchpauze zodat ik even bij kan komen én met een prachtige huid de kliniek uitloop.

 

De huidtherapeute stelt een uniek cocktail van serums samen, geheel afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft. Daarnaast geeft de lymfedrainage optie van de JetPeel mijn huid een boost doordat overtollig vocht wordt afgevoerd en de huid meteen mooi verstrakt. Het resultaat is een super gehydrateerde huid met een glow die ik tot wel 4 dagen blijf zien.

JetPeel is dé behandeling van de sterren in Hollywood

Video afspelen

Maak kennis met Kendall.

Maak kennis met de JetPeel; dé instant-result platinum treatment hit waar heel Beverly Hills bij zweert! JetPeel is een medische behandeling die veel meer voor de huid doet dan een standaard facial. De JetPeel behandelt de huid met een award-winning ‘air flow’ apparaat waarbij voedende serums in de huid gesluisd worden middels een zeer krachtige lucht flow. De serums worden tot wel 4 mm diep in de huid aangebracht zonder dat de huid daadwerkelijk wordt aangeraakt. Kalea Clinic is de enige kliniek in Amsterdam waar je een JetPeel behandeling kunt ondergaan.

Video afspelen

Maak kennis met Enes.

Enes is 35 jaar jong en hij werkt als advocaat in Amsterdam. Beauty is voor hem erg belangrijk; net als de verzorging van je lichaam en je geest belangrijk is, is de verzorging voor het gezicht dat ook. Hij heeft een druk bestaan dat veel energie vergt en dat is beter vol te houden wanneer hij zowel aan zijn innerlijk als uiterlijk veel aandacht besteedt. Kalea neemt een belangrijke plaats hierin in. Enes vertelt in deze video over zijn Vivace behandelingen en injectable behandelingen.

Ready to bloom?

Bij Kalea worden cosmetische behandelingen gezien als een manier om cliënten in hun kracht te zetten. Het geeft je de vrije keuze om er uit te zien hoe jij dat wilt. Het is het recht om jezelf te mogen zijn. Het is geaccepteerd worden hoe jij wilt zijn!

Ontdek Kalea Clinic

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.