De JetPeel behandeling is mijn nieuwe verslaving. Mijn huid heeft er nog nooit zo stralend uitgezien. Ik boek deze behandeling nu wekelijks om mijn huid in topconditie te houden.

Niloe Far

De JetPeel is dé behandeling voor instant glow

Als lifestyle & sports consultant ben ik erg druk en heb ik weinig tijd voor behandelingen. De JetPeel is een behandeling van slechts 30 minuten met een fantastich instant resultaat. Ik boek deze behandeling vaak in mijn lunchpauze zodat ik even bij kan komen én met een prachtige huid de kliniek uitloop.

De huidtherapeute stelt een uniek cocktail van serums samen, geheel afgestemd op wat mijn huid op dat moment nodig heeft. Daarnaast geeft de lymfedrainage optie van de JetPeel mijn huid een boost doordat overtollig vocht wordt afgevoerd en de huid meteen mooi verstrakt. Het resultaat is een super gehydrateerde huid met een glow die ik tot wel 4 dagen blijf zien.

Meer over JetPeel
JetPeel is dé behandeling van de sterren in Hollywood

Maak kennis met Kendall.

Kendall is visagiste en altijd bezig met beauty is het niet voor de klant dan is het voor haarzelf. Een mooie stralende huid is als een blanco canvas, daar kun je alles mooi op maken inclusief een prachtige makeup look. Kendall is naast een super drukke visagiste sinds kort ook moeder en dan springt goed slapen daar nogal bij in. De huid kan dan juist wel een extra boost gebruiken. Als makeup artist kun je er zelf natuurlijk niet bij staan met een doffe futloze huid. Mijn favoriete behandeling is de JetPeel. De huid ziet er meteen goed gehydrateerd en stralend uit. Het geeft je de huidvan de celebs.

Meer over JetPeel

Maak kennis met Enes.

Enes is 35 jaar jong en hij werkt als advocaat in Amsterdam. Beauty is voor hem erg belangrijk; net als de verzorging van je lichaam en je geest belangrijk is, is de verzorging voor het gezicht dat ook. Hij heeft een druk bestaan dat veel energie vergt en dat is beter vol te houden wanneer hij zowel aan zijn innerlijk als uiterlijk veel aandacht besteedt. Kalea neemt een belangrijke plaats hierin in. Enes vertelt in deze video over zijn Vivace behandelingen en injectable behandelingen.

Ready to bloom?

Bij Kalea worden cosmetische behandelingen gezien als een manier om cliënten in hun kracht te zetten. Het geeft je de vrije keuze om er uit te zien hoe jij dat wilt. Het is het recht om jezelf te mogen zijn. Het is geaccepteerd worden hoe jij wilt zijn!

Bekijk onze behandelingen

Gerelateerde behandelingen

Ultherapy
Lees meer
Vivace
Lees meer
CRAITHLAB Facials
Lees meer