The best foundation you can wear is glowing healthy skin!

Doffe huid

Een jong en vitaal uiterlijk start bij een frisse en goed gehydrateerde huid. Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van een doffe huid. Het kan zijn dat de dode huidcellen niet los willen laten en dus geen plaats kunnen maken voor nieuwe gezonde cellen. Daarnaast zijn factoren zoals levensstijl en invloeden van buitenaf een mogelijke oorzaak voor de doffe huid.

Binnen Kalea Clinic bieden wij diverse behandelingen aan die je huid in no time weer laten stralen. Een doffe onzuivere huid kan onzekerheid geven. Met een aantal simpele stappen kun je een doffe huid en onzuiverheden voorkomen.

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Een aantal tips van onze huidtherapeute voor het behandelen van een doffe huid zijn:

+ Drink voldoende water (minimaal 2 liter per dag)
+ Zorg voor een goede huidverzorging in de ochtend en de avond. Sla een goede reiniging van de huid nooit over.
+ Kies de juiste producten voor thuis en laat je hierbij adviseren door een specialist. Het gebruik van verkeerde producten kan zelfs tot oneffenheden leiden.
+ Zorg voor een gezond en gebalanceerd dieet, eventueel aangevuld met supplementen.
+ Zorg voor een goede nachtrust.
+ Plan regelmatig behandelingen bij de kliniek in om de huid gezond te houden.

Maak een afspraak

Onze aanpak

Een doffe huid kunnen we mooi behandelen met:

 • JetPeel

  De behandeling is gericht op het herstellen van de hydratatie en collageen aanmaak door het gebruik van een krachtige stroom serums die met een innovatief high pressure apparaat in de huid worden gesluisd. Dode huidcellen worden effectief verwijderd en de poriën worden schoongemaakt en verfijnd. Door de druk van de Jetpeel kunnen de serums tot wel 4 mm diep in de huid worden gebracht. Voor het behandelen van een doffe huid zal de huidtherapeute specifieke serums voor jouw behandeling inzetten. De JetPeel techniek is dé techniek voor een 100% natuurlijke revitalisatie van de huid.

  Bekijk behandeling
 • CRAITH LAB Summer Facial

  Deze facial kenmerkt zich in het herstellen van de hydratatie van de huid. De facial werkt regenererend, hydraterend en verzorgend. De huid wordt eerst licht geëxfolieerd waardoor de dode huidcellen effectief verwijderd worden. Vervolgens zorgt het algenmasker voor een intense revalisatie en hydratatie van de huid.

  Bekijk behandeling
 • Peelings

  Frequente peelings zijn een belangrijk onderdeel van ieder effectief behandelplan. Een peeling verwijdert de dode huidcellen waardoor er plaats gemaakt wordt voor jonge nieuwe cellen. Een peeling boost de huid om collageen en elastine te produceren zodat de nieuwe huid in optimale conditie is. Onze huidtherapeuten werken met speciaal voor de doffe huid samengestelde peelings om jouw huid optimaal te verbeteren. Binnen Kalea Clinic werken wij met het merk Neova.

  Bekijk behandeling
 • Vivace Fractional Microneelding RF

  Microneedling met radiofrequentie is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van fijne lijntjes. Daarnaast wordt de collageen aanmaak geboost waardoor de huid in het voller en steviger zal worden. De behandeling geeft de huid een intense glow.

  Bekijk behandeling

Omschrijving doffe huid

Afhankelijk van de indicatie en doelstellingen kun je bij Kalea Clinic terecht voor verschillende behandelingen. Naast huidverbeterende behandelingen in de kliniek zal de huidtherapeute tevens advies geven over hoe je thuis het beste de huid kunt verzorgen. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste behandeling? Boek dan een gratis consult.

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea Clinic ben je in goede handen! Samen met jou maken we een persoonlijk behandelplan voor je!

Feiten over de behandeling doffe huid

Voorbereiding
Consult met de huidtherapeute
Verdoving
Afhankelijk van de gekozen behandeling
Duur
Afhankelijk van de gekozen behandeling
Product
Afhankelijk van de gekozen behandeling
Veiligheid
Zeer veilig
Duurzaamheid
Afhankelijk van de gekozen behandeling
Prijs
Afhankelijk van de gekozen behandeling

Doffe huid Specialisten

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

 • Wat is een doffe huid?

  Een doffe huid is een huid die grauw en vaal aandoet. Dode huidcellen hebben zich opgestapeld en sluiten de huid als het ware af waardoor nieuwe vitale cellen niet aan de oppervlakte komen. Leefstijl aanpassingen, juist productgebruik en behandelingen in de kliniek helpen om de huid weer fris en glowy te maken.

 • Is een doffe huid goed behandelbaar?

  Jazeker! Al na 1 behandeling kan er een goed zichtbaar resultaat behaald worden. De huidtherapeute zal je adviseren over een persoonlijk behandelplan.

 • Wat gebeurt als ik niet tevreden ben?

  Wij zijn blij als jij blij bent! Mocht je onverhoopt niet blij zijn met de resultaten dan kun je dit bespreken met de behandelend arts zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Tijdens het eerste consult wordt zal de arts aangeven wat je mag verwachten qua resultaat, het is belangrijk om een reëel verwachtingspatroon te hebben. Geef daarom ook duidelijk jouw verwachtingen aan tijdens het consult zodat we een eerlijk en haalbaar advies kunnen geven.

 • Hoeveel kost een consult?

  Een consultatie is gratis en vrijblijvend.

 • Staat je vraag niet tussen?

  Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Behandelingen tegen doffe huid

JetPeel
Lees meer
CRAITHLAB Facials
Lees meer
Peelings
Lees meer

Kalea Clinic Reviews