Peelings

Frequente peelings zijn een belangrijk onderdeel van ieder effectief anti-aging plan. Een peeling helpt onder andere om de huid te egaliseren, pigment te verminderen of poriën te verminderen.

Peelings

Frequente peelings zijn een belangrijk onderdeel van ieder effectief anti-aging plan. Dode huidcellen geven de huid een vermoeid en dof uiterlijk. Een peeling verwijdert effectief dode huidcellen zodat er ruimte gemaakt kan worden voor een jonge frisse huid en gezonde nieuwe cellen. Een peeling boost de huid om collageen en elastine te produceren zodat de nieuwe huid in optimale conditie is. Daarnaast helpt een peeling om oneffenheden aan te pakken, de huid optimaal te hydrateren en de doorbloeding van de huid te verbeteren. Het resultaat is een stralende, egale, verstrakte huid. Hello gorgeous skin!

 

Filters are great but real
glow is simply better!

Waarom deze behandeling bij Kalea Clinic

Onze huidtherapeute analyseert de huid nauwkeurig en zij zal een tailor made peeling voor jou samenstellen gebaseerd op wat jouw huid nodig heeft. Afhankelijk van de gekozen peeling kan er een downtime zijn. De huidtherapeute vertelt je hier graag alles over tijdens een consult. Na de behandeling geniet je meteen van een prachtig gehydrateerde huid en glow. In de dagen na de peeling zal de huid zichzelf vernieuwen zodat er een prachtige baby skin naar boven komt!

Ons team van huidtherapeuten heeft jarenlang ervaring op het gebied van peelings, zij volgen jaarlijks meerdere opleidingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ingrediënten.

Onze producten

Bij Kalea Clinic werken we met de beste ingrediënten voor onze op maat gemaakte peelings. Ons team heeft gekozen voor Skinbetter en Neova. Beide merken staan bekend om hun hoogwaardig en hoog geconcentreerde ingrediënten. Beide merken werken met een zeer getalenteerd research team die dagelijks onderzoek doen naar de werking en effectiviteit van de producten.

Egaliseren, verfijnen en hydrateren

Wij raden aan om minimaal 1 keer per kwartaal een peeling te ondergaan zodat jouw huid kan ademen en stralen.


Een peeling helpt onder andere om:

  • De huid te egaliseren
  • Pigment te verminderen
  • Poriën te verfijnen
  • De huid te hydrateren en te verstrakken
  • De aanmaak van collageen en elastine te boosten
  • Acne te verminderen

Aanvullende opmerkingen

Na de behandeling dien je de huid extra aandacht te geven. De downtime is afhankelijk van de gekozen peeling. Na iedere peeling is het belangrijk om de huid goed te hydrateren met een rijke moisturizer en te beschermen tegen de zon met een SPF50. SPF50 dien je om de twee uur aan te brengen op de huid. Voor sommige peeling samenstellingen heb je speciale after care producten nodig, jouw huidtherapeute zal je hierover informeren tijdens een consult.

Feiten over de behandeling Peelings

VoorbereidingConsult met de huid
VerdovingNiet toegestaan
DuurTot 30 minuten
ProductSkinbetter of Neova
VeiligheidZeer veilig
Prijs€ 115
 
 

Kalea fills the
gap between
generations.

Peelings Specialist

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

1. Onderga geen peeling als de huid recent behandeld is met retinoïde.

2. Gebruik geen crèmes met retinol een paar dagen voor en na een chemische peel.

3. Blootstelling aan de zon dient uitgesloten te worden na de behandeling. Wij raden sterk aan iedere 2 uur SPF50 aan te brengen.


Dit verschilt per peeling. De huidtherapeute zal je hier uitvoerig over informeren. Voor iedere peeling geldt dat het belangrijk is om de huid optimaal te hydrateren na een peeling evenals het frequent aanbrengen van een SPF50 (om de twee uur).

De downtime is afhankelijk van de gekozen peeling. Jouw huidtherapeute zal je hierover informeren. Sommige peelings hebben geen downtime maar wanneer er voor een medium diepte peel wordt gekozen kan de huid last krijgen van schilfering. Dit duurt meestal 4-5 dagen. Het goed hydrateren van de huid is heel belangrijk om het schilferingsproces optimaal te laten verlopen.

Peelings zijn erg effectief om pigmentatie te behandelen. Het aller belangrijkste om pigment te voorkomen is het aanbrengen van SPF50 (om de 2 uur). Daarnaast raden we het Even Tone Correcting Serum van Skinbetter aan. Dit award winnende serum helpt om de huid verder te egaliseren. Het pakt zonneschade aan, verkleuringen en hyperpigmentatie. Dit laatste kan soms tot vergeling van de huid leiden en het serum helpt om de huid weer te verhelderen.

Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.