Vivace

Met de Vivace Fractional Microneedling RF behandeling leggen we de basis voor een stralende en egale huid. Wanneer de huidkwaliteit fris is zie je er meteen al jonger en energieker uit.

Vivace

Microneedling staat al jarenlang bekend om de goede resultaten en de Vivace Fractional MicroNeedling RF behandeling werkt volgens de nieuwste technologie. Het unieke aan de Vivace is dat de behandeling microneedling combineert met radiofrequentie. Radiofrequentie helpt om de collageen aanmaak in ons lichaam te boosten. Hierdoor geniet je langer van het resultaat. Collageen helpt om de huid voller en stralender te maken. Tevens helpt collageen om (acne) littekens te helpen vervagen.

Microneedling met radiofrequentie (RF) is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Daarnaast werkt de Vivace effectief op het verkleinen van poriën, egaliseert het de huidskleur en kan het ook toegepast worden op het verminderen van striae.

 

Meet the newest generation of RF MicroNeedling!

Waarom deze behandeling bij Kalea Clinic

Onze huidtherapeute analyseert de huid nauwkeurig en zij zal een tailor made behandelplan opzetten om de huid effectief te verbeteren. Ons team van huidtherapeuten heeft jarenlang ervaring op het gebied van microneedling behandelingen en zij volgen jaarlijks meerdere opleidingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Vivace Fractional Microneedling RF

De basis van cosmetische behandelingen is eerst het verbeteren van de huid. Met de Vivace Fractional Microneedling RF behandeling leggen we de basis voor een stralende en egale huid. Wanneer de huidkwaliteit fris is zie je er meteen al jonger en energieker uit. Vivace helpt om de huid  sterker, steviger, elastischer en egaler te maken. De Vivace is een basis behandeling voor iedere huid om het perfecte canvas te creëren.

Indicaties

  • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
  • Verstrakken van verslapte huid
  • Verminderen van Acne en Acne littekens
  • Verbeteren van de huidskleur en de huidtextuur

 

Het resultaat is een egale, gladde huid met optimale glow.

Onze devices: de laatste technologie

Het award winnende Vivace® Microneedle RF-apparaat is de nieuwste generatie radiofrequente microneedling en is door de FDA goedgekeurd voor uw veiligheid. Deze minimaal invasieve behandeling stimuleert de natuurlijke productie van collageen en is effectief gebleken bij het verminderen van rimpels in het gezicht, fijne lijntjes en het strakker en strakker maken van het gezicht en de hals.

Als je op zoek bent naar optimale resultaten, zoek dan niet verder. Welkom bij The Vivace Experience®.

Aanvullende opmerkingen

Na de behandeling geniet je meteen van het resultaat. De huid oogt fris en jonger en je krijgt een prachtige glow. Het uiteindelijke resultaat heeft wat tijd nodig. Het lichaam wordt zelf aan het werk gezet om collageen aan te maken en dit proces werkt tot wel 6 maanden na de behandeling door.

Feiten over de behandeling Couperose

VoorbereidingConsult met de huidtherapeute
VerdovingVerdovende crème
DuurTot 45 minuten
ProductVivace Fractional Microneedling RF
PrijsVanaf € 350
 
 

Before & After

Untitled design-13

Vivace Specialisten

Huidtherapeute

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een consult is gratis en vrijblijvend!


Microneedling met radiofrequentie (RF) is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Daarnaast werkt de Vivace effectief op het verkleinen van poriën en egaliseert het de huidskleur.

Afhankelijk van het gebied duurt een Vivace behandeling 15 tot 45 minuten.

Wanneer je de behandeling voor de eerste keer ondergaat raden wij 4 tot 6 behandelingen aan met een interval van 4 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidkwaliteit en de doelstellingen. Tijdens een consult kan de huidtherapeute een exacte inschatting geven. Vervolgens adviseren we om de om de behandeling 2 keer per jaar te herhalen om het resultaat te behouden.

Voor de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de behandeling minder pijnlijk aanvoelt. Over het algemeen is de behandeling lichtgevoelig.

De downtime van een Vivace behandeling ligt ongeveer tussen de 6 en 24 uur. Doordat de Vivace in de diepere huidlagen werkt is de downtime relatief kort en kun je snel verder met jouw dagelijkse bezigheden! In enkele gevallen duurt dit enkele dagen. Dit is afhankelijk van jouw huidconditie en het huidtype.

Deze behandeling is tevens zeer geschikt voor de donkere huid omdat het minder bijwerkingen vertoont zoals pigmentcomplicaties.

Jazeker. De behandeling geeft prachtige resultaten voor verstrakking van de dunne huid onder en boven de ogen. De oogleden zelf worden niet mee behandeld.

Het resultaat hangt af per persoon. Vaak ziet men het resultaat bij de derde of vierde behandeling. Ook na de behandeling werkt het collageen proces door. Direct na de behandeling ervaart men vaak een glow.

Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.