Don´t let your Neck and Decolleté reveal your real age!

Hals

De hals en het decolleté zijn vaak ´vergeten´ zones, terwijl deze zones juist zo belangrijk en tekenend kunnen zijn. Deze zones worden net als het gezicht en de handen vaak aan zonlicht blootgesteld, waardoor (droogte) lijntjes en onzuiverheden de kop opsteken. Naarmate we ouder worden kunnen er in dit gebied ook rimpels ontstaan evenals verslapping.

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Behandelingen

 • Ultherapy

  Ultherapy is een multi-award winnende behandeling en FDA approved. De behandeling maakt gebruikt van geluidsgolven die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren zodat de huid lift en verstrakt. Deze behandeling is ideaal om de dunne huid van de hals te verstrakken en te verstevigen.

  Bekijk behandeling
 • Vivace

  Microneedling met radiofrequentie (RF) is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Vivace helpt om de huid sterker, steviger, elastischer en egaler te maken. Deze behandeling is ideaal voor de hals en het decolleté.

  Bekijk behandeling
 • Skinboosters

  Het natuurlijke verouderingsproces verslapt de huid. Vooral de huid in het gezicht, de hals en het decolleté wordt vaak losser met rimpels als gevolg. Met behulp van een seinbooster kan de huid op een natuurlijke manier worden hersteld. Een Skinbooster is een injectable die de lichaamseigen stof hyaluronzuur bevat die helpt om de huid te hydrateren en te verstevigen zonder direct volume toe te voegen. Voor een skinbooster injectable behandeling kun je bij onze cosmetisch arts Robin Snijders terecht.

  Cosmetisch arts Robin Snijders

Omschrijving hals

Afhankelijk van de indicatie en doelstellingen kun je bij Kalea Clinic Amsterdam terecht voor verschillende huidverbeterende behandelingen. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste behandeling? Boek dan een gratis consult.

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea Clinic ben je in goede handen! Samen met jou maken we een prachtig anti-aging plan voor je op.

Feiten over de behandeling hals

Voorbereiding
Consult met de arts en/of huidtherapeute
Prijs
Afhankelijk van de gekozen behandeling

Hals Specialisten

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Gerelateerde behandelingen

Ultherapy
Lees meer
Vivace
Lees meer
Skinbetter
Lees meer

Kalea Clinic Reviews