Belotero® Revive Skinbooster

Met Belotero® Revive Skinbooster geniet ik iedere dag van een stevige en stralende huid. Deze behandeling helpt om het verouderingsproces te vertragen. Hello perfectly hydrated skin!

Belotero® Revive Skinbooster

Elke dag de perfecte glow met Belotero Revive

Voorkomen is altijd beter dan genezen en wie wil er nou niet iedere dag wakker worden met een prachtig gehydrateerde en stralende huid.

Een drukke carrière, veel reizen en een druk sociaal leven zorgen soms voor wat kortere nachtjes waardoor de huid sneller droger en vermoeider oogt. Cremes en serums beschermen en hydrateren de huid van buitenaf maar Belotero Revive hydrateert en voedt de huid echt van binnenuit voor een langdurig resultaat.

Het resultaat van Belotero Revive houdt tot wel 36 weken lang aan. De huid is beter gehydrateerd en roodheden en ruwheden van de huid zullen veel minder zichtbaar zijn. Zelfs na een kort nachtje straalt je huid. Belotero is als een prachtig olie bad voor de huid waarbij de huid optimaal wordt gevoed met alles wat de huid nodig heeft om te stralen. Het is dé ¨longterm glow¨ behandeling.

 

Mooi zijn wanneer je 50 bent begint bij de juiste huidverzorging wanneer je 30 bent.

Belotero® Revive Skinbooster samengevat:

  • Ideaal om de bovenste laagjes van de huid te verzorgen.
  • Fantastisch bad met verzorgende oliën voor de huid.
  • Glow, hydratatie en stevigheid van de huid.
  • Ideaal voor de droge huid rondom de ogen en mond.
  • Het verbetert pigmentatie, droogheid en fijne lijntjes.
  • Het helpt om roodheden van de huid te verminderen.
 

De Belotero® Revive Skinbooster is de ideale glow booster voor de jongere huid of de niet al te beschadigde huid. De absolute sleutel tot vertraging van huidveroudering.

Belotero Revive voor optimale hydratatie en stevigheid van de huid

Belotero Revive is een injectable behandeling. De skinbooster op basis van hyaluronzuur zorgt voor directe hydratatie van de huid. Met het inbrengen van deze lichaamseigen stof die water aantrekt en vasthoudt verbeteren we meteen de natuurlijke hydratatie. Dit effect is langdurig en dat is zo fijn. Ook op de dagen dat je wat vermoeider bent help je de huid te laten stralen.

Optimale hydratatie van de huid draagt bij aan een goede huidstructuur en een frisse uitstraling. De combinatie van hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol helpt om rimpelvorming te voorkomen en roodheden te verminderen Dit maakt dat Belotero Revive de ultieme anti-aging skinbooster is. Zo kunnen we andere behandelingen langer uitstellen.

Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht?

Naarmate we ouder worden, treden er wijzigingen op in onze lichaamsprocessen. Hoe goed onze genen ook zijn. Het verouderingsproces in ons gezicht uit zich onder andere in:

  • Dehydratatie van de huid
  • Vertraging van de celvernieuwing
  • Laxiteit
  • Het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels.


Deze symptomen zijn het gevolg van afname van de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid. Na ons 25ste jaar begint de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur al af te nemen. Om huidveroudering maximaal te vertragen is het belangrijk om het hyaluronzuur gehalte van buiten af aan te vullen door de aanmaak van ons collageen te boosten. Deze stof trekt water aan en zorgt voor de natuurlijke hydratatie (volheid en stevigheid) van de huid.

Hoe werkt Belotero Revive?

Bij injectie van de skinbooster op basis van hyaluronzuur worden fijne lijntjes opgevuld. Na de behandeling wordt door vernieuwde hydratatie de huidkwaliteit verbeterd. De effectiviteit van de behandeling is het grootst bij een herhaling van 3 behandelingen. De cosmetisch arts stelt een persoonlijk behandelprogramma voor je op. Na een sessie van 3 behandelingen is het belangrijk om de Belotero Revive iedere 6 maanden een keer te herhalen. Zo verlies jij nooit je glow en geniet je dagelijks van een volle en strakke huid.

Laat de beste versie van jezelf zien zonder filter. Belotero Revive is speciaal ontwikkeld voor de jongere huid en zorgt voor hydratatie, verbetering van de huidkwaliteit en het voorkomen van fijne lijntjes en rimpels.

Waarom deze behandeling bij Drs. Daria Voropai?

Drs. Daria Voropai is een zeer gerenommeerd cosmetisch arts KNMG en dé specialist in skinbooster behandelingen. In binnen en buitenland geeft ze, als Key Opininieleider voor Merz (fabrikant van Belotero) workshops en lezingen over injectable behandelingen. Drs. Daria Voropai werkt met innovatieve protocollen om te zorgen dat het resultaat optimaal is.

Drs.V. ́s klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ́het best bewaarde geheim in de wereld van beauty ́. Drs.V. werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden.

Je bent van harte welkom voor een consult bij Drs. Daria Voropai in haar kliniek in Amsterdam. Iedere huid is anders, zo ook ieder behandelplan. Drs. Daria Voropai maakt samen met jou een passend behandelplan op. De cosmetische ´journey´ is niet 1 bezoek naar de kliniek maar resultaten worden behaald over een langere periode. Zo kun je rekenen op een langdurig en natuurlijk resultaat. Rock your age!

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een behandeling met Belotero®Revive blijft bij de meeste patiënten 36 weken zichtbaar. De duur van het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl en spieractiviteit.
Fillers op basis van hyaluronzuur worden in de praktijk vaak gecombineerd met andere fillers, maar er zijn geen wetenschappelijke studies over. Belotero® Revive mag niet worden geïnjecteerd als er reeds permanente implantaten aanwezig zijn in het te behandelen gebied. Meld dit aan uw arts als dit het geval is.

Belotero®Revive is mogelijk een korte periode, net na de behandeling, voelbaar. Na verloop van tijd voelt het behandelde gebied zacht en natuurlijk aan. In een enkel geval kunnen kleine nodules ontstaan. Meld dit aan de arts als dit het geval is.

Meestal vindt een herhaalbehandeling na 4 weken plaats. De effectiviteit is het grootst bij een herhaling van 3 behandelingen. Hierna ga je over op een herhaalbehandeling iedere 6 maanden.
De behandeling is goed verdraagdbaar en indien nodig kan een verdoving aangebracht worden.

Na de behandeling kan de huid wat rood en licht gezwollen aandoen. Dit kunt u koelen met icepacks. Na de sessie kun je gewoon weer verder met uw dagelijkse bezigheden. De downtime verschilt per persoon, maar duurt over het algemeen twee tot drie dagen.

 

Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.


Kalea Clinic Reviews

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.