Worlds change when eyes meet!

Hangende oogleden

De eerste tekenen van het aging proces zijn meestal zichtbaar rondom de ogen. Het behandelen van hangende oogleden is daarom een veelgevraagde behandeling in onze kliniek. Hangende oogleden tekenen het gezicht en kunnen je een vermoeide uitstraling geven. Daarnaast kun je ook last hebben van het ´gewicht´ van de oogleden. Wanneer je in de spiegel kijkt en je ziet een vermoeid uiterlijk, dan voel je je meteen ook vermoeider.

Een vermoeide oogopslag kan tot onzekerheid leiden en zelfs tot echte vermoeidheid. Wanneer je er moe uitziet dan voel je je ook vaak zo. Bij Kalea Clinic bieden we diverse non-invasieve behandelingen aan die de wenkbrauwen effectief kunnen liften. Voor het mooiste resultaat is meestal een combinatie behandeling de beste keuze.

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Behandelingen

Gelukkig zijn er behandelingen die hangende oogleden mooi kunnen verbeteren door een lift te creëren.

 • Ultherapy

  Ultherapy is een multi-award winnende behandeling en FDA approved. De behandeling maakt gebruik van geluidsgolven die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren zodat de huid lift en verstrakt. Ultherapy werkt als enige behandeling op alle huidlagen, inclusief de zogeten ´SMAS´ laag; dit is de huidlaag die gelift wordt tijdens een facelift. Ultherapy geeft een prachtige wenkbrauwlift waarbij we de wenkbrauw tot wel 4 mm kunnen liften. De behandeling heeft geen downtime en je hebt slechts 1 behandeling per 2 jaar nodig voor een optimaal resultaat. Om de wenkbrauw verder te liften kan Ultherapy mooi gecombineerd worden met een filler of botox behandeling.

  Meer weten over ultherapy
 • Injectables

  Met een botox behandeling kunnen we een lift creëren van de wenkbrauw. Voor het beste resultaat combineren we graag Ultherapy met botox. Eventueel kan de behandeling uitgebreid worden met een filler behandeling op basis van hyaluronzuur om de wenkbrauwen verder te liften. Welke (combinatie) behandeling het beste is voor jouw wenkbrauwlift bespreken we tijdens een vrijblijvend consult. Voor injectable behandelingen kun je terecht bij onze cosmetisch artsen.

  Injectables

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea ben je in goede handen! Samen met jou maken we een prachtig anti-aging plan voor je op.

Feiten over de behandeling hangende oogleden

Voorbereiding
Consult met de arts
Product
Ultherapy, botox, fillers
Prijs
Afhankelijk van de benodigde behandeling

Onze devices: de laatste technologie

Ultherapy® behandeling met het echte Ulthera systeem is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. Ultherapy® is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals, decolleté en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy®, met bewezen resultaat. Officiële Ultherapy® apparatuur is altijd FDA- en CE-gecertificeerd en gemarkeerd.

Hangende oogleden Specialisten

Drs. Annebeth Kroeskop Cosmetisch arts
Drs. Daria Voropai Cosmetisch arts

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

 • Hoeveel kost een consult?

  Een consult is gratis en vrijblijvend.

 • Wat zijn hangende oogleden?

  Wanneer het bovenooglid verzakt spreken we van hangende oogleden. Hangende oogleden kunnen een vermoeid uiterlijk geven en daarnaast kunnen hangende oogleden een zwaar gevoel geven boven het ooggebied.

  Meer weten over hangende oogleden?
 • Waarom Ultherapy voor een wenkbrauwlift?

  Een groot voordeel van Ultherapy® is dat het je huid niet beschadigt, omdat er geen sprake is van een operatie. Ultherapy® is een zeer geschikte methode voor mensen die geen chirurgische ingreep willen maar wel een zichtbare lift willen creëren.

  CTA Button
 • Hoeveel mm lift kan ik verwachten met Ultherapy?

  De wenkbrauwlift kan een lift geven van ongeveer 4 mm. Dit effect kan versterkt worden door een combinatie behandeling met filler & botox.

 • Wanneer zie ik resultaat?

  Het resultaat van Ultherapy heeft tijd nodig, omdat het lichaam zelf aan het werk wordt gezet om collageen en elastine te produceren. Sommige cliënten zien na de behandeling meteen al wat resultaat maar gemiddeld duurt het zichtbare resultaat circa 3 maanden. De huidverbetering en huidverstrakking verbetert zich nog tot 6 maanden na de behandeling. Het resultaat van een wenkbrauwlift met botox en filler is na circa 2 weken zichtbaar.

 • Is een behandeling met Ultherapy pijnlijk?

  De behandeling kan wat pijnlijk aanvoelen. Wij raden aan om voor de behandeling twee paracetamols in te nemen. Na de behandeling is eventuele pijn meteen verdwenen en er is geen downtime. Een botox of filler behandeling is vrijwel pijnloos.

 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gerelateerde behandelingen

Ultherapy
Lees meer
Wallen
Lees meer
Vermoeide blik
Lees meer

Kalea Clinic reviews