Vermoeide blik

Ben je moe? Kort nachtje gehad? Niets is zo vervelend als mensen vragen of je moe bent terwijl je je eigenlijk super fit voelt. Gelukkig zijn er een hoop behandelingen die kunnen helpen om het volume van de huid te herstellen en een liftend effect te creëren. Een mooie stralende en gehydrateerde huid zorgt meteen al voor een gezonder en energieker uiterlijk.

In the mood
to sleep for 3 years!

Vermoeide blik

Om een vermoeide blik aan te pakken is meestal een combinatie behandeling nodig. Het is belangrijk om eerst aan de huidkwaliteit te werken en vervolgens kunnen we aan de slag met huidverstrakking en het herstellen van verloren volume.

Naast een behandelplan binnen de kliniek is het tevens belangrijk om te kiezen voor hoog kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor thuis en aanvullende supplementen. Ons team geeft je graag een op maat gemaakt (vrijblijvend) advies.

Ieder gezicht heeft een persoonlijk huidverouderingsproces

Een gepersonaliseerde aanpak is daarom erg belangrijk. Alles draait om het in balans brengen van het individuele gezicht. In het verouderingsproces verliezen we volume omdat de collageen productie afneemt en de botstructuur begint te krimpen; dit proces is helaas het gevolg van tijd en wordt zichtbaar in verschillende gebieden van het gezicht. Welke gebieden het eerst worden aangetast is genetisch bepaald maar kan voorspeld worden middels onze innovatieve 3D Vectra scan. Ontdek jouw persoonlijke anti-aging plan voor het maximaal vertragen van huidveroudering en het zichtbaar verbeteren van een vermoeide blik.

Behandelingen

Om een vermoeide blik aan te pakken is meestal een combinatie behandeling nodig. Het is belangrijk om eerst aan de huidkwaliteit te werken en vervolgens kunnen we aan de slag met huidverstrakking en het herstellen van verloren volume.

Microneedling met radiofrequentie is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van fijne lijntjes. De behandeling is zeer geschikt voor de dunne huid rondom de ogen. Daarnaast wordt de collageen aanmaak geboost waardoor de huid in het voller en steviger zal worden. De behandeling geeft de huid een intense glow.

Ultherapy is een multi-award winnende behandeling en FDA approved. De behandeling maakt gebruik van geluidsgolven die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren zodat de huid lift en verstrakt. Ultherapy werkt als enige behandeling op alle huidlagen, inclusief de zogeten ´SMAS´ laag; dit is de huidlaag die gelift wordt tijdens een facelift. Ultherapy geeft tevens een prachtige wenkbrauwlift waarbij we de wenkbrauw tot wel 4 mm kunnen liften. Hangende ogenleden zijn vaak een kenmerk van een vermoeide blik. De behandeling heeft geen downtime en je hebt slechts 1 behandeling per 2 jaar nodig voor een optimaal resultaat.

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea Clinic ben je in goede handen! Samen met jou maken wij een persoonlijk behandelplan voor je!

Feiten over de behandeling vermoeide blik

Voorbereiding Consult met de arts of huidtherapeute

Onze devices: de laatste technologie

Ultherapy® behandeling met het echte Ulthera systeem is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. Ultherapy® is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals, decolleté en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy®, met bewezen resultaat. Officiële Ultherapy® apparatuur is altijd FDA- en CE-gecertificeerd en gemarkeerd.

 

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een consult is gratis en vrijblijvend.


Tijdens het huidverouderingsproces is de afbraak van collageen- en elastinevezels groter dan de aanmaak. Het gevolg hiervan is huidverslapping en huidverzakking, wat uiteindelijk resulteert in een vermoeide blik.


Door te kiezen voor een life long anti-aging behandelplan. Ieder behandelplan is verschillend maar meestal bestaat dit plan uit het regenereren van de huidlagen met collageen stimulerende behandelingen, het herstellen van verloren volume, het ontspannen van hyperactieve spieren en het egaliseren van de huid. Daarnaast is gezichtsverzorging leidend evenals levensstijl en supplementen.

Met deze scan kunnen we laten zien hoe het resultaat van een behandeling eruit komt te zien. De Face Scan zorgt er voor dat we het gezicht vanuit alle hoeken kunnen bekijken en vergelijken. Tot slot helpt het maken van de 3D Face Scan met het monitoren van het verouderingsproces en de resultaten van de behandelingen.

Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.


Gerelateerde behandelingen

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.