Injectables

Kalea Clinic is opgericht door cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en cosmetisch arts Daria Voropai. Voor injectable behandelingen ben je van harte welkom bij ons team cosmetisch artsen.

Liquid Facelift

De cosmetisch artsen KNMG bij Kalea Clinic geloven in een allesomvattende aanpak betreft het effectief herstellen van de symmetrie en de balans in het gezicht. Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met volumeverlies. Met fillers kunnen we dit verloren volume mooi herstellen en het gezicht terug brengen naar hoe het was, passend bij de leeftijd. Onze artsen werken middels een combinatie van regeneratieve behandelingen, dermal fillers en anti-rimpel injecties.

Naast het verjongen van het gezicht zijn onze artsen de expert in het hermodelleren van het gezicht. Stoor je je aan bijvoorbeeld een vermoeide of boze gezichtsuitdrukking dan kunnen we dit herstellen middels een liquid facelift zodat de cliënt er weer fris en uitgerust uitziet. Tijdens een uitgebreid consult analyseren we het gezicht van alle hoeken en bekijken we hoe we sterke features naar voren kunnen halen en hoe we features waar je je aan stoort beter kunnen maken. Iedere behandeling heeft als doel om het gezichtsprofiel volledig in balans te brengen. Wanneer je aan één zone werkt verandert de harmonie in het gezicht, daarom moet er altijd zorgvuldig gekeken worden naar het gehele gezicht om de harmonie te behouden en te versterken.

Consult

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Onze cosmetisch artsen KNMG starten het consult met het maken van een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Onze artsen kunnen zo precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt de behandelend arts samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

Na het consult kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling.

Drs. Daria Voropai

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen.

Drs. Daria Voropai begon haar carrière aan de medische universiteit van Utrecht, waar zij veel onderzoek heeft gedaan op het gebied van gezichtschirurgie. Na haar afstuderen heeft ze haar vervolgstudie voltooid in tandheelkunde aan de prestigieuze King´s College in Londen. Gedurende deze periode startte zij haar loopbaan als cosmetisch arts. In mei 2020 heeft ze haar eigen cosmetische kliniek in Amsterdam geopend. Hier kun je terecht voor injectable behandelingen.

Drs. Daria Voropai is altijd spaarzaam geweest met het geven van interviews en is nooit afhankelijk geweest van de media voor het aantrekken van nieuwe cliënten. Simpelweg omdat zij een grote klantenkring heeft kunnen opbouwen door doorverwijzingen via cliënten, die vol lof spreken over haar golden hands.

Drs. Annebeth Kroeskop

Drs. Annebeth Kroeskop is een zeer ervaren hoog gekwalificeerd cosmetisch arts KNMG. Annebeth is een hele bekende en gerenommeerde arts in Amsterdam, cliënten vanuit het hele land bezoeken haar kliniek om haar signature ‘totale gezichtsbenadering’ te ondergaan.

Waarom? Omdat haar resultaten natuurlijk zijn en passen bij jouw unieke gezicht. Ze geeft je simpelweg een paar jaar terug met als resultaat een fris en uitgerust uiterlijk.

Ze heeft jarenlange ervaring, zo is ze onder andere werkzaam geweest in de beste privéklinieken van New York en was ze gedurende 9 jaar lang mede-eigenaresse van één van de bekendste klinieken in Amsterdam. Naast haar reguliere werkzaamheden verricht Annebeth wetenschappelijk onderzoek naar huidverbeterende ingrepen en zet ze zich in voor het onderwijs van de opleiding tot cosmetisch arts.

In mei 2020 heeft ze haar nieuwe vestiging voor de  cosmetische kliniek Annebethkroeskop.com BV geopend. Hier kun je terecht voor injectable behandelingen.

Veelgestelde vragen injectable behandelingen

Dit hangt af van het type filler dat is gebruikt en het behandelde gebied. Meestal gaat een filler tussen de 8 maanden tot 2 jaar (Radiesse filler) mee. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat dan wordt het resultaat steeds duurzamer.


Een filler behandeling wordt doorgaans goed verdragen door onze cliënten. De meeste fillers bevatten lidocaïne voor optimaal comfort. Sommige gebieden kunnen wat pijnlijker zijn en in dat geval kan een verdovende crème worden aangebracht van te voren.

Dit is per persoon verschillend afhankelijk van de doelstellingen en de leeftijd. Doorgaans gebruikt onze artsen tussen de 3 ml (voor de jongere cliënten) tot 8 ml per behandeling. Na een eerste behandeling worden er vaak touch up sessies ingepland waarbij minder product gebruikt wordt om het resultaat te behouden.

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijspacks om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werken onze artsen tijdens de behandeling zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Een filler behandeling bij Kalea Clinic is zeer veilig. Echter kan het voorkomen dat je een genetische aanleg hebt waarbij het afweersysteem extreem reageert op fillers. Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken ontwikkeld gemiddeld 2 op de 100 cliënten complicaties bij behandelingen met fillers als gevolg van een afstotings reactie. Gelukkig kunnen we testen of jij één van degenen zou kunnen zijn die een grotere kans heeft op complicaties bij filler behandelingen. Hiervoor werken we bij Kalea Clinic met de Bsure test; een hoogkwalitatieve DNA test. Het wetenschappelijk team van Bsure heeft al meer dan 6 jaar onderzoek gedaan naar het verband tussen filler behandelingen en complicaties. Uit dit onderzoek is gebleken dat een combinatie van twee specifieke genen kan leiden tot complicaties. Met de Bsure DNA test kunnen we kijken of deze genen in jouw DNA voorkomen. De Bsure DNA test is simpel. Tijdens een consult wordt er wat speeksel afgenomen. Dit speeksel wordt naar het lab gestuurd voor een analyse en na ongeveer 2 weken ontvangt je het resultaat van de arts. De test kan in de kliniek worden afgenomen maar je kunt de test ook ophalen en thuis uitvoeren aan de hand van de bijgevoegde instructies. Onderga je voor de eerste keer een filler behandeling dan raden wij je absoluut aan om de Bsure test uit te voeren. Voor jouw en onze veiligheid. Heb je eerder filler behandelingen gehad zonder complicaties dan is de kans kleiner dat je in de toekomst klachten zult ondervinden van een nieuwe filler behandeling. Voor 100% zekerheid raden wij je aan om alsnog de test te ondergaan. Jouw DNA is bij de geboorte bepaald en kan niet veranderen. De test is dus éénmalig.

Bij Kalea Clinic werken we samen met de twee beste pharma bedrijven binnen aesthetics; Allergan en Merz. Zo werken wij onder andere met Belotero, Juvederm en Radiesse. Wij werken uitsluitend met A-merken van de beste kwaliteit.

Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.