Ultherapy

Wil jij een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie en injectables? Het klinkt haast onwerkelijk maar de wetenschap liegt niet! Ultherapy is het antwoord. Met Ultherapy is er geen chirurgische ingreep meer nodig om de kaaklijn te verstrakken en de verslapte huid in de hals en in het gezicht te herstellen. 

Ultherapy

Ultherapy is een multi-award winnende behandeling en FDA approved. De behandeling maakt gebruikt van geluidsgolven die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren zodat de huid lift en verstrakt. Ultherapy werkt als enige behandeling op alle huidlagen, inclusief de zogeten ´SMAS´ laag; dit is de huidlaag die gelift wordt tijdens een facelift.

Ultherapy® werkt op basis van micro-gefocuste ultrasoundenergie. Door het gebruik van ultrasoundenergie is een facelift niet meer nodig. De geluidsgolven dringen door tot in de diepste huidlagen. De behandeling boost de aanmaak van collageen waardoor de huid wordt strak getrokken en er een liftend effect ontstaat. Naarmate we ouder worden maakt ons lichaam minder collageen aan waardoor er verslapping ontstaat. Ultherapy® zorgt ervoor dat we meer collageen aanmaken zodat we op ons allermooist ouder worden. De huid blijft onbeschadigd en er is geen downtime.

 

Crank up the collagen. Level up with a real lift.

Video afspelen

Waarom deze behandeling bij Kalea​ Clinic?

Cosmetisch arts en mede eigenaresse van Kalea Clinic Drs. Daria Voropai heeft jarenlang ervaring met de Ultherapy®  behandeling. In binnen en buitenland geeft ze workshops en lezingen over deze innovatieve FDA goedgekeurde behandeling. Binnen Kalea Clinic heeft zij haar team zelf opgeleid om de Ultherapy® behandeling effectief uit te voeren. Drs. Daria Voropai is tevens spokesperson en model voor de nieuwe Ultherapy® campagne!

Geen beschadiging van het huidoppervlak

In tegenstelling tot vergelijkbare systemen beschadigt Ultherapy® het huidoppervlak en omringende huidstructuren niet. Dit komt omdat Ultherapy® een precieze hoeveelheid ultrasoundenergie aflevert met exact de juiste temperatuur op de juiste huiddiepte. Het apparaat laat ons via een echografische visualisatie in de huid kijken waardoor we exact kunnen zien waar we behandelen, dit maakt de behandeling uitermate veilig. Eerst worden de diepe weefsellagen van de huid bekeken en het optimale niveau voor aflevering van de energie bepaald. Daarna wordt de gefocuste ultrasoundenergie afgeleverd op de juiste diepte.

Ultherapy mag ingezet worden voor de volgende behandelzones:

  • Het liften en contouren van het gezicht
  • Kin gebied (onderkin)
  • Nek
  • Decolleté
  • Bil lift
  • Knie lift

3D Vectra Scan

Uniek bij Kalea Clinic is dat voorafgaand aan de behandeling eerst een Vectra 3D Face Scan wordt gemaakt. Met deze scan kunnen we het gezicht vanuit alle hoeken bekijken en vergelijken. Symmetrie en onvolkomenheden worden exact in kaart gebracht. Zo zien we precies waar er behandeld moet worden voor het gewenste resultaat. Deze innovatieve scan helpt ons bij het monitoren van het verouderingsproces, je krijgt een realistisch beeld van hoe jouw gezicht zich in de toekomst zal ontwikkelen. Wanneer we dit weten kunnen we de Ultherapy ook preventief inzetten om zo het verouderingsproces effectief te vertragen.

Omschrijving Ultherapy

Een facelift zonder operatie? Maak kennis met Ultherapy. Een multi-award winnende behandeling! Ultherapy is de sleutel tot het maximaal vertragen van ons verouderingsproces. Ultherapy geeft terug wat tijd heeft weggenomen en daarnaast is het de ultieme preventieve anti-aging behandeling. Door deze revolutionaire behandeling is een chirurgische ingreep niet meer nodig om het gezicht te liften. Daarnaast pakt de behandeling effectief fijne lijntjes aan. Fancy a tighter jawline? Fancy to have a sharper chin? Kom eens langs voor een vrijblijvend consult en ontdek wat Ultherapy voor jou kan doen.

Aanvullende opmerkingen

De Ultherapy behandeling met het originele Ulthera systeem (er zijn veel soort gelijke apparaten op de markt; vaak zult u bijvoorbeeld ´HIFU´ behandelingen tegenkomen) is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en is voorzien van de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy.

Overweeg je een Ultherapy behandeling zorg er dan voor dat je een behandelaar kiest die met het officiële Ulthera systeem werkt. Dit om uw veiligheid en de kwaliteit van je behandeling te waarborgen.

Feiten over de Ultherapy behandeling

Voorbereiding Consult met de arts
Verdoving Wij raden aan twee paracetamols in te nemen voor de behandeling
Duur Tot 90 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied
Product Ultherapy
Veiligheid FDA goedgekeurd
Duurzaamheid Resultaten blijven tot 2 jaar zichtbaar
Prijs Vanaf € 450

Ultherapy x Radiesse

Wanneer we te maken hebben met een sterkere verslapping van de huid dan raden we aan om de Ultherapy® behandeling te combineren met een Radiesse behandeling. Wij werken met Radiesse Hyper-Diluted voor deze combinatie behandeling. Radiesse Hyper-Diluted is een filler behandeling op basis van calcium gebaseerde microsferen die in de diepere lagen van de huid werkt. 

Deze behandeling boost net als Ultherapy® de aanmaak van eigen collageen en elastine. Bij een sterk verslapte huid boekt de combinatie behandeling prachtige en impactvolle resultaten.

Beide behandelingen kunnen op dezelfde dag worden uitgevoerd. 
BE THE BEST
POSSIBLE YOU

Onze devices: de laatste technologie

Ultherapy® behandeling met het echte Ulthera systeem is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. Ultherapy® is goedgekeurd om de onderoogleden, hals, decolleté en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy®, met bewezen resultaat. Officiële Ultherapy® apparatuur is altijd FDA- en CE-gecertificeerd en gemarkeerd.

“De resultaten zijn verbluffend en je hebt slechts 1 behandeling in de 2 jaar nodig voor een prachtig en zeer zichtbaar resultaat.”

Daria Voropai

Cosmetisch arts

Huidtherapeute

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een groot voordeel van Ultherapy® is dat het je huid niet beschadigt, omdat er geen sprake is van een operatie. Daarnaast wordt er ook geen gebruik gemaakt van chemische stoffen die je huid in gaan. Veel bekende technieken zoals het laseren van de huid of chemische peelings zijn veel meer belastend voor je huid. Ultherapy® is een zeer geschikte methode voor mensen die geen chirurgische ingreep willen of voor mensen die de effecten van een chirurgische face-, wenkbrauw- of halslift willen versterken of verlengen.


45-90 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

De behandeling kan wat pijnlijk aanvoelen. Wij raden aan om voor de behandeling twee keer een paracetamol in te nemen. Na de behandeling is eventuele pijn meteen verdwenen en er is geen downtime.

Onderoogleden, hals, kaaklijn / kin, jukbenen, decolleté en sommige gebieden van het lichaam zoals armen en benen.

 

Het resultaat heeft tijd nodig omdat het lichaam zelf aan het werk wordt gezet om collageen en elastine aan te maken. Sommige cliënten zien na de behandeling meteen al wat resultaat maar gemiddeld duurt het zichtbare resultaat circa 3 maanden. De huidverbetering en huidverstrakking verbetert zich nog tot 6 maanden na de behandeling.

Ultherapy is als enige behandeling in staat om alle huidlagen in 1 sessie te behandelen. Ultherapy is het enige apparaat wat de zogeheten ´SMAS´ laag kan bereiken, de huidlaag die tijdens een operatieve facelift wordt strak getrokken. Je hebt slechts 1 behandeling in de 2 jaar nodig voor optimaal resultaat.

Ontdek Ultherapy bij Kalea

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.