Hangende oogleden

De eerste tekenen van het aging proces zijn meestal zichtbaar rondom de ogen. Gelukkig zijn er behandelingen zoals Ultherapy en Injectables die hangende oogleden mooi kunnen verbeteren door een lift te creëren.

Worlds change when
eyes meet!

Hangende oogleden

De eerste tekenen van het aging proces zijn meestal zichtbaar rondom de ogen. Het behandelen van hangende oogleden is daarom een veelgevraagde behandeling in onze kliniek. Hangende oogleden tekenen het gezicht en kunnen je een vermoeide uitstraling geven. Daarnaast kun je ook last hebben van het ´gewicht´ van de oogleden. Wanneer je in de spiegel kijkt en je ziet een vermoeid uiterlijk, dan voel je je meteen ook vermoeider.

Een vermoeide oogopslag kan tot onzekerheid leiden en zelfs tot echte vermoeidheid. Wanneer je er moe uitziet dan voel je je ook vaak zo. Bij Kalea Clinic bieden we diverse non-invasieve behandelingen aan die de wenkbrauwen effectief kunnen liften. Voor het mooiste resultaat is meestal een combinatie behandeling de beste keuze.

Behandelingen

Gelukkig zijn er behandelingen die hangende oogleden mooi kunnen verbeteren door een lift te creëren.

Ultherapy is een multi-award winnende behandeling en FDA approved. De behandeling maakt gebruik van geluidsgolven die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren zodat de huid lift en verstrakt. Ultherapy werkt als enige behandeling op alle huidlagen, inclusief de zogeten ´SMAS´ laag; dit is de huidlaag die gelift wordt tijdens een facelift. Ultherapy geeft een prachtige wenkbrauwlift waarbij we de wenkbrauw tot wel 4 mm kunnen liften. De behandeling heeft geen downtime en je hebt slechts 1 behandeling per 2 jaar nodig voor een optimaal resultaat. Om de wenkbrauw verder te liften kan Ultherapy mooi gecombineerd worden met een filler of botox behandeling.

Met een botox behandeling kunnen we een lift creëren van de wenkbrauw. Voor het beste resultaat combineren we graag Ultherapy met botox. Eventueel kan de behandeling uitgebreid worden met een filler behandeling op basis van hyaluronzuur om de wenkbrauwen verder te liften. Welke (combinatie) behandeling het beste is voor jouw wenkbrauwlift bespreken we tijdens een vrijblijvend consult. Voor injectable behandelingen kun je terecht bij onze cosmetisch artsen.

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea ben je in goede handen! Samen met jou maken we een prachtig anti-aging plan voor je op.

Feiten over de behandeling hangende oogleden

VoorbereidingConsult met de arts
ProductUltherapy, botox, fillers
PrijsAfhankelijk van de benodigde behandeling
 
 

Onze devices: de laatste technologie

Ultherapy® behandeling met het echte Ulthera systeem is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. Ultherapy® is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals, decolleté en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy®, met bewezen resultaat. Officiële Ultherapy® apparatuur is altijd FDA- en CE-gecertificeerd en gemarkeerd.

Hangende oogleden Specialisten

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een consult is gratis en vrijblijvend.


Wanneer het bovenooglid verzakt spreken we van hangende oogleden. Hangende oogleden kunnen een vermoeid uiterlijk geven en daarnaast kunnen hangende oogleden een zwaar gevoel geven boven het ooggebied.

Een groot voordeel van Ultherapy® is dat het je huid niet beschadigt, omdat er geen sprake is van een operatie. Ultherapy® is een zeer geschikte methode voor mensen die geen chirurgische ingreep willen maar wel een zichtbare lift willen creëren.

De wenkbrauwlift kan een lift geven van ongeveer 4 mm. Dit effect kan versterkt worden door een combinatie behandeling met filler & botox.

Het resultaat van Ultherapy heeft tijd nodig, omdat het lichaam zelf aan het werk wordt gezet om collageen en elastine te produceren. Sommige cliënten zien na de behandeling meteen al wat resultaat maar gemiddeld duurt het zichtbare resultaat circa 3 maanden. De huidverbetering en huidverstrakking verbetert zich nog tot 6 maanden na de behandeling. Het resultaat van een wenkbrauwlift met botox en filler is na circa 2 weken zichtbaar.

Na de behandeling van couperose kan de huid nog een aantal dagen rood zijn. De behandelde bloedvaten worden geleidelijk door het lichaam opgenomen, dit geeft een heel natuurlijk resultaat. Het resultaat is normaal gesproken na enkele dagen zichtbaar.

De behandeling kan wat pijnlijk aanvoelen. Wij raden aan om voor de behandeling twee paracetamols in te nemen. Na de behandeling is eventuele pijn meteen verdwenen en er is geen downtime. Een botox of filler behandeling is vrijwel pijnloos.

Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.