IPL Ontharen

Hair free is care free! Bij Kalea Clinic kun je terecht voor de beste IPL ontharing. Wij werken met de zogeheten HR Methode, deze is geschikt voor huidtype 1 tot en met 3. Na ongeveer 10 sessies ben je van de ongewenste haargroei verlost. Wij adviseren jaarlijks een touch up behandeling om het gladde resultaat optimaal te houden.

That feeling when you no longer need razors!

Waarom deze behandeling bij Kalea Clinic?

Ons team van huidtherapeuten heeft jarenlang ervaring op het gebied van IPL behandelingen zij volgen jaarlijks meerdere opleidingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Binnen Kalea Clinic werken we met de HR methode, deze methode zorgt ervoor dat jouw behandelingen effectief zijn. De HR methode mag toegepast worden op huidtype 1 t/m 3.

Er zijn meerdere behandelingen nodig om de haarfollikel volledig te laten sluiten. Meestal kan worden volstaan met 10 behandelingen. Echter het aantal benodigde behandelingen kan verschillen per persoon. Jouw huidtherapeute zal dit met je bespreken.

Maak een afspraak

Onze devices: de laatste technologie

Alma Lasers levert al geruime tijd de meest innovatieve technologieën aan de markt voor esthetiek en zij mogen zich rekenen tot een van de marktleiders. Alma Lasers zijn veilig en ons team is hoog opgeleid om met de Alma apparaten te mogen werken. Ons team volgt jaarlijks workshops om up to date blijven.

Behandeling met de alma laser

Aanvullende opmerkingen

Het belangrijk rekening te houden met het volgende:

 • Het gebied mag 30 dagen voor de behandeling niet gewaxt of geëpileerd worden
 • Het is belangrijk om 14 dagen voor de behandeling niet te zonnebaden, zonnebanken, zelfbruinende crèmes, spraytan of peelende producten te gebruiken. De huid dient volledig ‘uitgebruind’ te zijn.
 • Onthaar het te behandelen gebied niet zelf in de 48 uur voor de behandeling.
 • Gebruik geen huidlotions direct voor de behandeling.
 • Heb je griep of een koortslip verplaats dan je afspraak.

Feiten over de behandeling IPL Ontharen

Voorbereiding
Consult met de huidtherapeute
Verdoving
Niet toegestaan
Duur
Tot 60 minuten
Product
IPL
Veiligheid
FDA goedgekeurd
Prijs
Vanaf € 50

IPL Ontharen Specialisten

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

 • Wat zijn de kosten voor een consult?

  Een consult is gratis en vrijblijvend.

 • Waarom een IPL voor ontharing?

  Wij werken met de zogeheten HR Methode, deze is geschikt voor huidtype 1 tot en met 3. Na ongeveer 10 sessies ben je van de ongewenste haargroei verlost. Wij adviseren jaarlijks een touch up behandeling om het gladde resultaat optimaal te houden.

 • Hoelang duurt een behandeling?

  Afhankelijk van de gekozen zone duurt een behandeling 15 tot 60 minuten.

 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Meestal kan worden volstaan met 10 behandelingen. Echter het aantal benodigde behandelingen kan verschilt per persoon.

 • Doet de behandeling pijn?

  Een IPL ontharing kan een licht geïrriteerd gevoel geven. Door de verhitting van de laser ontstaat er heel kort een branderig gevoel, dit trekt binnen enkele minuten weer weg.

 • Wat is de downtime van een laser onthaar behandeling?

  In principe is er geen downtime. Na de behandeling kan de huid wat rood aandoen maar dit trekt snel weer weg. Wij raden je aan om de huid bij thuiskomst in te smeren met een vitamine E creme.

 • Kan iedere huid effectief behandeld worden?

  Met onze HR laser kunnen we huidtype 1 tot en met 3 behandelen. Wanneer de haargroei zeer licht is kan het wat lastiger zijn. De behandelaar legt je graag alles uit tijdens een vrijblijvend consult.

 • Wanneer mag ik deze behandeling niet ondergaan?

  Je komt niet in aanmerking voor een IPL ontharing wanneer je zwanger bent of als je een zeer gevoelige huid hebt. Daarnaast dient de huid volledig 'uitgebruind' te zijn. Verdere contra-indicaties worden tijdens een consult met onze huidtherapeutes besproken.

 • Waar moet ik rekening mee houden na het ondergaan van de behandeling?

  Het is belangrijk om uit de zon te blijven gedurende 2 weken na de behandeling. Breng voldoende SPF50 aan op de huid en maak geen gebruik van sauna's of warme baden voor tenminste 5 dagen. Daarnaast mag je de huid niet epileren of harsen na laser ontharen. Overmatige haargroei mag wel geschoren worden.

 • Staat je vraag niet tussen?

  Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Gerelateerde behandelingen

Huidveroudering
Lees meer
IPL Photo Facial
Lees meer
IPL Couperose
Lees meer

Ontdek IPL ontharen bij Kalea

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Kalea Clinic Reviews