Kin en kaaklijn

Tijdens het huidverouderingsproces neemt onze bot en spiermassa af wat resulteert in een verslapping van de huid. Een verslapte huid is vaak het eerst zichtbaar rondom het ooggebied en op de kaken.

Get that sizzling sharp
jawline to make heads turn!

Kin en kaaklijn

Een vlijmscherpe kaaklijn met een goed gevormde kin betekent een krachtige, sterke gezichtsuitdrukking en harmonie in het gezicht. Een strakke kaaklijn is een veelgevraagde behandeling voor zowel vrouwen als mannen. Een krachtige kaaklijn geeft het gezicht karakter en power. De kin is een centraal punt binnen de beauty triangle en daarom erg bepalend voor de harmonie in het gezicht.

Behandelingen

Ultherapy of een injectable behandeling (soms een combinatie) geeft je binnen no time jouw strakke kaaklijn weer terug. Met een filler behandeling kunnen we eventueel de kaak vergroten en de kin verlengen om de harmonie in het gezicht te herstellen.

Ultherapy is een multi-award winnende behandeling en FDA approved. De behandeling maakt gebruikt van geluidsgolven die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren zodat de huid lift en verstrakt. Deze behandeling is ideaal om de kaaklijn en een beginnende onderkin ter verstrakken.  

Met een injectable behandeling kan de kaaklijn verstrakt worden, de kaakhoek verbreed worden en de kin verlengd worden. Een injectable behandeling brengt het gezichtsprofiel weer in harmonie.  

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea ben je in goede handen! Samen met jou maken we een prachtig anti-aging plan voor je op.

Feiten over de behandeling Couperose

VoorbereidingConsult met de arts
ProductInjectables & Ultherapy
PrijsAfhankelijk van de benodigde behandeling
 
 

Onze devices: de laatste technologie

Ultherapy® behandeling met het echte Ulthera systeem is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. Ultherapy® is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals, decolleté en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy®, met bewezen resultaat. Officiële Ultherapy® apparatuur is altijd FDA- en CE-gecertificeerd en gemarkeerd.

Kin en kaaklijn Specialisten

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een consult is gratis en vrijblijvend.


Een groot voordeel van Ultherapy® is dat het je huid niet beschadigt, omdat er geen sprake is van een operatie. Ultherapy® is een zeer geschikte methode voor mensen die geen chirurgische ingreep willen maar wel een zichtbare lift willen creëren.


Na de behandeling van couperose kan de huid nog een aantal dagen rood zijn. De behandelde bloedvaten worden geleidelijk door het lichaam opgenomen, dit geeft een heel natuurlijk resultaat. Het resultaat is normaal gesproken na enkele dagen zichtbaar.


Een Ultherapy behandeling kan wat pijnlijk aanvoelen. Wij raden aan om voor de behandeling twee paracetamols in te nemen. Na de behandeling is eventuele pijn meteen verdwenen en er is geen downtime. Een botox of filler behandeling is vrijwel pijnloos.


Vaak is een combinatie behandeling het mooiste. Ultherapy zet het lichaam zelf aan het werk om meer collageen en elastine te produceren zodat je na een aantal maanden een mooie verstrakking kunt waarnemen. De resultaten van Ultherapy blijven ongeveer 2 jaar zichtbaar. Ultherapy is erg mooi als een preventieve behandeling tegen verslapping op de kaken. Een injectable behandeling herstelt direct verloren volume en het resultaat is meteen zichtbaar. Ieder gezicht is anders, zo ook ieder behandelplan. Kom langs voor een gratis advies! Wij helpen je graag om een passend en persoonlijk behandelplan op te stellen.


Gerelateerde behandelingen

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.