Verslapte huid

Huidverslapping is een normaal verschijnsel waar we allemaal last van krijgen. Welke gebieden het eerst worden aangetast is genetisch bepaald maar kan voorspeld worden middels onze innovatieve 3D Vectra scan. Ontdek jouw persoonlijke anti-aging plan voor het maximaal vertragen van huidveroudering en het zichtbaar verbeteren van de huid.

Youth is the gift of nature,
but age is a work of art.

Verslapte huid

Huidverslapping is een normaal verschijnsel waar we allemaal last van krijgen. Op welke leeftijd huidverslapping zichtbaar begint te worden dat hebben we wel zelf in de hand. Factoren die erg bepalend zijn voor de snelheid van huidverslapping zijn onder andere ultraviolette stralen, een ongezonde levensstijl (roken, alcohol, ongezonde voeding), luchtverontreiniging en klimatologische factoren.

 

Huidverslapping start eigenlijk al vanaf het 25e levensjaar doordat de collageen productie in het ons lichaam langzaam afneemt. Collageen zorgt ervoor dat onze huid vol, vitaal en strak blijft. De eerste tekenen zijn meestal zichtbaar rond het 25e levensjaar. Het eerste teken van huidverslapping zien we meestal rondom de ogen en op de kaken.

Een aantal tips van onze huidtherapeute voor het effectief vertragen van huidverslapping zijn:

  • Drink voldoende water (minimaal 2 liter per dag).
  • Zorg voor een goede huidverzorging in de ochtend en de avond. Sla een goede reiniging van de huid nooit over.
  • Kies de juiste producten voor thuis en laat je hierbij adviseren door een specialist. Het gebruik van verkeerde producten kan zelfs tot oneffenheden leiden.
  • Zorg voor een gezond en gebalanceerd dieet, eventueel aangevuld met supplementen.
  • Zorg voor een goede nachtrust.
  • Plan regelmatig behandelingen bij de kliniek in om de huid gezond te houden en kies voor preventieve behandelingen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.
  • Breng dagelijks SPF50 aan!

Behandelingen tegen een
verslapte huid

Boost that collagen! Collageen zorgt ervoor dat onze huid vol, vitaal en strak blijft. Het is belangrijk om de aanmaak van collageen continu te blijven triggeren zodat we het verouderingsproces maximaal kunnen vertragen.

Microneedling met radiofrequentie is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van fijne lijntjes. De behandeling is zeer geschikt voor de dunne huid rondom de ogen. Daarnaast wordt de collageen aanmaak geboost waardoor de huid in het voller en steviger zal worden. De behandeling geeft de huid een intense glow.

Ultherapy is een multi-award winnende behandeling en FDA approved. De behandeling maakt gebruik van geluidsgolven die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren zodat de huid lift en verstrakt. Ultherapy werkt als enige behandeling op alle huidlagen, inclusief de zogeten ´SMAS´ laag; dit is de huidlaag die gelift wordt tijdens een facelift. De behandeling heeft geen downtime en je hebt slechts 1 behandeling per 2 jaar nodig voor een optimaal resultaat.

Omschrijving verslapte huid

Ieder gezicht heeft een persoonlijk huidverouderingsproces. Een gepersonaliseerde aanpak is daarom erg belangrijk. Alles draait om het in balans brengen van het individuele gezicht. In het verouderingsproces verliezen we volume omdat de collageen productie afneemt en de botstructuur begint te krimpen; dit proces is helaas het gevolg van veroudering en wordt zichtbaar in verschillende gebieden van het gezicht. Welke gebieden het eerst worden aangetast is genetisch bepaald maar kan voorspeld worden middels onze innovatieve 3D Vectra scan. Ontdek jouw persoonlijke anti-aging plan voor het maximaal vertragen van huidveroudering en het zichtbaar verbeteren van de huid.

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea Clinic ben je in goede handen! Samen met jou maken we een persoonlijk behandelplan voor je!

Feiten over de behandeling verslapte huid

VoorbereidingConsult met de huidtherapeute
VerdovingAfhankelijk van de gekozen behandeling
Duurvanaf XX minuten
BehandelingVivace, Ultherapy
PrijsVanaf XX euro
 
 

Onze devices: de laatste technologie

Ultherapy® behandeling met het echte Ulthera systeem is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. Ultherapy® is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals, decolleté en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy®, met bewezen resultaat. Officiële Ultherapy® apparatuur is altijd FDA- en CE-gecertificeerd en gemarkeerd.

Verslapte huid Specialisten

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat jouw antwoord er niet bij?
Neem contact met ons op.

Een consult is gratis en vrijblijvend.


Tijdens het huidverouderingsproces is de afbraak van collageen- en elastinevezels groter dan de aanmaak. Het gevolg hiervan is huidverslapping, wat uiteindelijk resulteert in fijne lijntjes en rimpels, evenals verzakkingen.


Onze collageenproductie vertraagd wanneer we ouder worden. Gelukkig zijn er behandelingen en producten die onze eigen collageenproductie effectief kunnen boosten. Onze award winnende behandelingen zoals Vivace, Ultherapy en Jetpeel boosten de collageen aanmaak. Daarnaast zijn de juiste collageen boostende huidverzorgingsproducten en supplementen zeer belangrijk.


Door te kiezen voor een life long anti-aging behandelplan. Ieder behandelplan is verschillend maar meestal bestaat dit plan uit het regenereren van de huidlagen met collageen stimulerende behandelingen, het herstellen van verloren volume, het ontspannen van hyperactieve spieren en het egaliseren van de huid. Daarnaast is gezichtsverzorging leidend evenals levensstijl en supplementen.


Met deze scan kunnen wij laten zien hoe het resultaat van een behandeling eruit komt te zien. De Face Scan zorgt ervoor dat we het gezicht vanuit alle hoeken kunnen bekijken en vergelijken. Tot slot helpt het maken van de 3D Face Scan met het monitoren van het verouderingsproces en de resultaten van de behandelingen.


Stuur ons een mail naar info@kaleaclinic.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.


Gerelateerde behandelingen

Kalea Clinic Reviews

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.