Wallen

Veroudering zien we vaak het eerste rondom de ogen. Afhankelijk van de oorzaak van de wallen zijn er diverse behandelmogelijkheden om de ogen weer te laten stralen. Ieder gezicht is anders en zo ook ieder behandelplan.

Eyes are the mirror of your soul!

Wallen

Wallen onder de ogen is één van de meest gehoorde klachten in onze kliniek. Wallen tekenen het gezicht en kunnen je een vermoeide uitstraling geven. Wanneer je in de spiegel kijkt en je ziet een vermoeid uiterlijk, dan voel je je meteen ook vermoeider. Gelukkig zijn er behandelingen die jouw frisse oogopslag weer binnen no time terug geven. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij Kalea!

 

We onderscheiden 2 verschillende soorten wallen namelijk de ”vochtwallen” en de ”vetwallen”.

Vochtwallen hebben te maken met onder andere vermoeidheid, dieet, allergie en roken. Met name gedurende de nacht is ons lymfestelsel druk bezig met het afvoeren van afvalstoffen en vocht. Door onvoldoende slaap kan deze taak soms niet voltooid worden. Wanneer je te veel zout eet of bijvoorbeeld alcohol hebt genuttigd, dan kan er extra vocht ontstaan waardoor het afvoerproces langer duurt.

Vetwallen ontstaan met ouder worden en kunnen soms ook genetisch bepaald zijn. De elasticiteit van de huid neemt af en het bindweefsel wordt slapper. Hierdoor komt het vet onder het oog iets naar buiten en ontstaat er een ‘wal’. Vetwallen zullen niet verminderen door een aanpassing in levensstijl maar gelukkig kunnen we vetwallen cosmetisch camoufleren met een filler behandeling.

Behandelingen

Vochtwallen kunnen we mooi behandelen met de JetPeel en de Vivace. Vetwallen kunnen gecamoufleerd worden met een injectable behandeling.

De behandeling is gericht op het herstellen van de hydratatie door het gebruik van een krachtige stroom serums die met een innovatief high pressure apparaat in de huid wordt gesluisd. Door de druk van de Jetpeel kunnen de serums tot wel 4 mm diep in de huid worden gebracht. Deze behandeling werkt zeer goed op de lymfedrainage wat het een fijne behandeling voor rondom de ogen maakt. Overtollig vocht wordt effectief afgevoerd en de huid wordt voller en strakker.

De behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en de collageen aanmaak een boost te geven, waardoor de huid steviger en voller zal worden. De Vivace is één van de weinige behandelingen die onder de ogen mag worden toegepast. Het maakt de dunne huid rondom de ogen steviger en egaler waardoor wallen en verzakking rondom de ogen zal verbeteren.

Vetwallen onder de ogen is een teken van veroudering of het kan genetische aanleg zijn waardoor ze al op jonge leeftijd kunnen ontstaan. Doordat de elasticiteit van de huid af neemt komt het vet onder het oog iets naar buiten en krijgen we te maken met een ´wal´. We kunnen dit type wallen niet verminderen met injectables maar we kunnen de wal wel cosmetisch camoufleren met een filler behandeling door het volume rondom te wal te herstellen.

INJECTABLES 

Omschrijving wallen

Veroudering zien we vaak het eerste rondom de ogen. Meestal in de vorm van lijntjes en soms het ontstaan van wallen en donkere kringen. Afhankelijk van de oorzaak van de wallen zijn er diverse behandelmogelijkheden om de ogen weer te laten stralen. Een combinatie van behandelingen kan tot verbluffende resultaten leiden. Ieder gezicht is anders en zo ook ieder behandelplan.

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea ben je in goede handen! Samen met jou maken we een prachtig anti-aging plan voor je op.

Feiten over de behandeling wallen

Voorbereiding Consult met de huidtherapeute/arts

Specialisten

Huidtherapeute

Drs. Annebeth Kroeskop

Cosmetisch arts

Daria Voropai

Cosmetisch arts

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een consult is gratis en vrijblijvend.


Stuur ons een mail naar info@kaleaclinic.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.


Gerelateerde behandelingen

Kalea Clinic Reviews

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.