Hals

Niet alleen een mooi verzorgd gezicht is belangrijk; ook onze hals heeft extra aandacht nodig om het verouderingsproces maximaal te vertragen. Door het behandelen van het hals en decolleté gebied geniet je van een prachtig verzorgd geheel.

Don´t let your Neck and Decolleté reveal your real age!

Hals

De hals en het decolleté zijn vaak ´vergeten´ zones, terwijl deze zones juist zo belangrijk en tekenend kunnen zijn. Deze zones worden net als het gezicht en de handen vaak aan zonlicht blootgesteld, waardoor (droogte) lijntjes en onzuiverheden de kop opsteken. Naarmate we ouder worden kunnen er in dit gebied ook rimpels ontstaan evenals verslapping.

Behandelingen

Ultherapy is een multi-award winnende behandeling en FDA approved. De behandeling maakt gebruikt van geluidsgolven die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren zodat de huid lift en verstrakt. Deze behandeling is ideaal om de dunne huid van de hals te verstrakken en te verstevigen

De behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en de collageen aanmaak een boost te geven, waardoor de huid steviger en voller zal worden. De Vivace is één van de weinige behandelingen die onder de ogen mag worden toegepast. Het maakt de dunne huid rondom de ogen steviger en egaler waardoor wallen en verzakking rondom de ogen zal verbeteren.

Het natuurlijke verouderingsproces verslapt de huid. Vooral de huid in het gezicht, de hals en het decolleté wordt vaak losser met rimpels als gevolg. Met behulp van een seinbooster kan de huid op een natuurlijke manier worden hersteld. Een Skinbooster is een injectable die de lichaamseigen stof hyaluronzuur bevat die helpt om de huid te hydrateren en te verstevigen zonder direct volume toe te voegen. Voor een skinbooster injectable behandeling kun je bij onze cosmetisch arts Robin Snijders terecht.

 

SKINBOOSTERS 

Omschrijving hals

Afhankelijk van de indicatie en doelstellingen kun je bij Kalea Clinic Amsterdam terecht voor verschillende huidverbeterende behandelingen. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste behandeling? Boek dan een gratis consult.

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea Clinic ben je in goede handen! Samen met jou maken we een prachtig anti-aging plan voor je op.

Feiten over de behandeling hals

Voorbereiding Consult met de huidtherapeute/arts
Prijs Afhankelijk van de gekozen behandeling

Specialisten

Huidtherapeute

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een consult is gratis en vrijblijvend.


Ja zeker! Voorkomen is altijd beter dan genezen. Zorg daarom goed voor de dunne huid in de hals en het decolleté gebied. Laat je ook adviseren voor de juiste skincare producten voor thuis. Veel mensen vergeten dit gebied extra aandacht te geven. Breng ook altijd je SPF50 aan in dit gebied.

Stuur ons een mail naar info@kaleaclinic.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Gerelateerde behandelingen

Kalea Clinic Reviews