Doffe huid

Snel weer een frisse en glowy huid? Een doffe huid is een veelgehoorde klacht. Een doffe huid geeft meteen een vermoeide uitstraling. Het ontstaan van een doffe of vale huid kan verschillende oorzaken hebben zoals een ongezonde leefstijl (denk aan roken, alcohol, slechte voeding, stress of te weinig slaap).

The best foundation you can
wear is glowing healthy skin!

Doffe huid

Een jong en vitaal uiterlijk start bij een frisse en goed gehydrateerde huid. Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van een doffe huid. Het kan zijn dat de dode huidcellen niet los willen laten en dus geen plaats kunnen maken voor nieuwe gezonde cellen. Daarnaast zijn factoren zoals levensstijl en invloeden van buitenaf een mogelijke oorzaak voor de doffe huid.

Binnen Kalea Clinic bieden wij diverse behandelingen aan die je huid in no time weer laten stralen. Een doffe onzuivere huid kan onzekerheid geven. Met een aantal simpele stappen kun je een doffe huid en onzuiverheden voorkomen.

Een aantal tips van onze huidtherapeute voor het behandelen van een doffe huid zijn:

Bijna iedereen krijgt rond de puberteit te maken met puistjes, alleen heeft de een er meer last van dan de ander. Erfelijkheid kan hierbij een grote rol spelen. Daarnaast kunnen de volgende oorzaken leiden tot het ontstaan van acne:

  • Nuttigen van voeding zoals lactose, varkensvlees, suikers en verbrande vetten
  • De veranderende hormoonspiegel tijdens de puberteit
  • Tekort aan vitamine D3 door gebrek aan zonlicht
  • Hormonale veranderingen
  • Overschot aan bacteriën op de huid
  • Medicatie zoals de pil of het spiraal
  • Allergie of intolerantie voor bepaalde stoffen in cosmetica

Onze aanpak

Een doffe huid kunnen we mooi behandelen met:

De JetPeel is dé instant-result platinum treatment hit waar heel Beverly Hills bij zweert! JetPeel is een medische behandeling die veel meer voor de huid doet dan een standaard facial. De JetPeel behandelt de huid met een award-winning ‘air flow’ apparaat waarbij voedende serums in de huid gesluisd worden middels een zeer krachtige lucht flow. De serums worden tot wel 4 mm diep in de huid aangebracht zonder dat de huid daadwerkelijk wordt aangeraakt. Afhankelijk van de indicatie kan de specialist een passend serum cocktail samenstellen om jouw huid effectief te verbeteren. We beschikken over een ruim assortiment aan serums om de acne huid effectief te behandelen en uitbraken te voorkomen.

Deze facial kenmerkt zich in het herstellen van de hydratatie van de huid. De facial werkt regenererend, hydraterend en verzorgend. De huid wordt eerst licht geëxfolieerd waardoor de dode huidcellen effectief verwijderd worden. Vervolgens zorgt het algenmasker voor een intense revalisatie en hydratatie van de huid.

Frequente peelings zijn een belangrijk onderdeel van ieder effectief behandelplan. Een peeling verwijdert de dode huidcellen waardoor er plaats gemaakt wordt voor jonge nieuwe cellen. Een peeling boost de huid om collageen en elastine te produceren zodat de nieuwe huid in optimale conditie is. Onze huidtherapeuten werken met speciaal voor de doffe huid samengestelde peelings om jouw huid optimaal te verbeteren. Binnen Kalea Clinic werken wij met het merk Neova.

Microneedling met radiofrequentie is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van fijne lijntjes. Daarnaast wordt de collageen aanmaak geboost waardoor de huid in het voller en steviger zal worden. De behandeling geeft de huid een intense glow.

Omschrijving doffe huid

Afhankelijk van de indicatie en doelstellingen kun je bij Kalea Clinic terecht voor verschillende behandelingen. Naast huidverbeterende behandelingen in de kliniek zal de huidtherapeute tevens advies geven over hoe je thuis het beste de huid kunt verzorgen. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste behandeling? Boek dan een gratis consult.

Aanvullende opmerkingen

Bij Kalea Clinic ben je in goede handen! Samen met jou maken we een persoonlijk behandelplan voor je!

Feiten over de behandeling doffe huid

Voorbereiding Consult met de huidtherapeute
Verdoving Afhankelijk van de gekozen behandeling
Duur Afhankelijk van de gekozen behandeling
Product Afhankelijk van de gekozen behandeling
Veiligheid Zeer  veilig
Duurzaamheid Afhankelijk van de gekozen behandeling
Prijs Afhankelijk van de gekozen behandeling

Doffe huid Specialisten

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een doffe huid is een huid die grauw en vaal aandoet. Dode huidcellen hebben zich opgestapeld en sluiten de huid als het ware af waardoor nieuwe vitale cellen niet aan de oppervlakte komen. Leefstijl aanpassingen, juist productgebruik en behandelingen in de kliniek helpen om de huid weer fris en glowy te maken.

Jazeker! Al na 1 behandeling kan er een goed zichtbaar resultaat behaald worden. De huidtherapeute zal je adviseren over een persoonlijk behandelplan.

Wij zijn blij als jij blij bent! Mocht je onverhoopt niet blij zijn met de resultaten dan kun je dit bespreken met de behandelend arts zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Tijdens het eerste consult wordt zal de arts aangeven wat je mag verwachten qua resultaat, het is belangrijk om een reëel verwachtingspatroon te hebben. Geef daarom ook duidelijk jouw verwachtingen aan tijdens het consult zodat we een eerlijk en haalbaar advies kunnen geven.

Een consultatie is gratis en vrijblijvend.

Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Kalea Clinic Reviews

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.