Nationale koffiedag: Het koffiemomentje van Dianne

Als er iets is dat tot mijn geluksmomentjes behoort, is het wel het drinken van koffie. Het ontdekken van een nieuwe koffiespot, een momentje na mijn sportles met een nieuwe podcast in mijn oor of om gezellig bij te kletsen met een vriendin. Het is een ritueel dat eigenlijk bijna iedere week wel in mijn planning voorbij komt. Nu moet ik je wel eerlijk bekennen dat ik absoluut geen kenner ben hoor. Het is de algehele beleving, afgetopt met uiteráárd, een heerlijke smaak.

Vorig jaar ben ik voor een langere periode in Bali geweest (heimwee!), iedere avond voor het slapen gaan keek ik al uit naar mijn koffiemoment de volgende ochtend. Vroeg opstaan en op de scooter touren naar een nieuwe plek. Mijn fotobibliotheek staat dan ook vol met heel veel fijne momenten. 

Binnen mijn werk bij Kalea Clinic vind ik het dan ook ontzettend leuk om te zien als cliënten genieten van hun kopje koffie alvorens of na hun behandeling. Het is voor velen echt even een moment voor zichzelf. Binnen mijn rol zie ik het als een mooie uitdaging om dat moment zo prettig mogelijk te maken. Wanneer mag ik jou verwelkomen met een kopje koffie?

Koffiemomentje van Dianne bij Kalea Clinic

Dianne's favoriete koffiemomentjes in Bali

koffiemomentje in bali met vers fruit
koffiemomentje in bali met een croissantje
koffiemomentje in bali met een verse smoothiebowl