Sectum Body

Merk je dat je huid slapper wordt? Wil je net de contouren van je lichaam wat beter uit laten komen? Maak dan kennis met de nieuwe Sectum body behandeling bij Kalea Clinic.

Sectum Body

Deze behandeling op basis van radiofrequente golven verwarmt de huid, zeer gecontroleerd, in de diepere lagen waardoor het lichaam zelf collageen gaat aanmaken. Huidverslapping ontstaat door de vermindering van bindweefsel als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. Door het boosten van collageen aanmaak verstrakt en verstevigt de huid. Cellulite en kleine lokale vetophopingen zullen verminderen en de huid wordt gladder en strakker. Combineer de Sectum behandeling met sport en een gezond dieet voor een killer bikini body! De behandeling heeft geen downtime en is een moment van pure ontspanning.

 

Sectum body - #tight skin,
no downtime

De kracht van Sectum uitgelegd

De innovatieve technologie achter het Sectum apparaat behandeld de huid in de diepere lagen tot 7-10 cm onder de huid.

Radiofrequente golven zorgen er voor dat het lichaam zelf nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes gaat aanmaken. Dit zorgt voor een toename in lichaamseigen collageen. De huid herstelt zich hierdoor van binnenuit en krijgt haar veerkracht terug.

Sectum Body heeft twee behandelopties: sculpten en huidverstrakking.

Deze unieke krachtige combinatie zorgt voor mooie resultaten. De Sectum behandeling helpt ook om de huidoppervlakte zichtbaar te verbeteren waardoor cellulite minder zichtbaar zal zijn.

Wat gebeurt er precies in de huid:

  • Oud collageen wordt hersteld en opnieuw opgebouwd
  • Door het activeren van de cellen wordt nieuw collageen gevormd
  • Er worden nieuwe bloedvaatjes aangemaakt zodat er extra zuurstof wordt aangeleverd aan de cellen.

Indicaties en behandelzones

De Sectum behandeling kan op het gehele lichaam toegepast worden. De meest behandelde zones zijn buik, billen, benen en bovenarmen.

De Sectum behandeling kan toegepast worden voor:

  • Verbeteren van huidverslapping
  • Vermindering van kleine lokale vetophopingen
  • Accentueren van de contouren
  • Vermindering van cellulite

 

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Sectum bij Kalea Clinic

Vetreductie met de Sectum Body behandeling

Kleine vetophopingen die met sporten niet weggaan kunnen verminderen door met regelmaat Sectum behandelingen te ondergaan. De energie van het apparat wordt in de diepte van het weefsel afgegeven (7-10 cm) en dit zorgt voor een afbraak reactive van het vetweefsel. Let wel, met de Sectum kunnen we alleen kleine lokale vethopingen verminderen en de huid egaliseren. Deze behandeling werkt ontzettend mooi in combinatie met een gezond dieet en voldoende sport.


De Sectum lichaamsbehandeling is geschikt voor ieder huidtype.
Na iedere behandeling merk je resultaat. De huid zal strakker aanvoelen en de huid wordt egaler. Voor langdurig resultaten raden wij een behandelkuur aan van 4-5 sessies. Voor het verminderen van kleine vetophopingen heb je doorgaans 6-8 behandelingen nodig met een minimale frequentie van 2 x per maand. Na de behandelkuur is het belangrijk om iedere 6 weken een herhaalbehandeling in te plannen om de resultaten vast te houden. De aanmaak van collageen heeft tijd nodig en de huid zal zich in de weken na de behandelkuur steeds verder verbeteren en verstrakken.

Ontdek jouw persoonlijke behandelplan bij Kalea Clinic

Een persoonlijk behandelplan geeft het resultaat waar je naar op zoek bent. Voor het starten met een Sectum behandelkuur kom je eerst langs bij Kalea Clinic voor een gratis huidscan. Aan de hand van de scan en een persoonlijke analyse van de behandelaar wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. Daarnaast zal de behandelaar jou adviseren over collageen supplementen. Binnen ons unieke Kalea Body concept combineert de behandelaar vaak meerdere body behandelingen om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Persoonlijk behandelplan Sectum Kalea Clinic

Aanvullende opmerkingen

Sectum is een niet invasieve radiofrequentie behandeling voor het verstevigen en verjongen van de huid zonder downtime. Het resultaat is een stevige huid en een toename van de elasticiteit in de huid. De huid zal daarnaast egaler en stralender aandoen.

Feiten over de behandeling Sectum Body

VoorbereidingConsult met de behandelaar
VerdovingNiet nodig
DuurAfhankelijk van de te behandelen zone
ProductSectum Body
PrijsVanaf €165 
 
 

Downtime Sectum Body

De Sectum behandeling heeft geen downtime en kan gemakkelijk ondergaan worden tijdens een druk schema voor werk of sociale verplichtingen. Tijdens de behandeling voel je korte sensaties van warmte. De behandeling wordt als ontspannen ervaren. Na de behandeling kan de huid wat roodheid vertonen maar dit trekt snel bij. De behandelaar informeert je graag over supplement inname en body crèmes om zo een maximaal resultaat te bereiken.

Resultaat sectum behandeling Kalea Clinic
Behandeling sectum Kalea Clinic

Sectum in combinatie met collageen supplementen

Voor optimale resultaten raden wij aan om de Sectum Body behandeling te combineren met het innemen van collageen supplementen. Deze supplementen start je idealiter 4 weken voor de behandelkuur en je blijft deze innemen tot minimaal 3 maanden na de behandelkuur. Collageen is essentieel voor het behouden en verbeteren van de structuur van ons bindweefsel. Wanneer het bindweefsel in een optimale conditie is blijft de huid voller en steviger. Ons team helpt je graag bij het kiezen van de juiste supplementen en dosis, afhankelijk van jouw huidkwaliteit.

Over Neauvia – de producent van Sectum

Neauvia is opgericht in 2012 als een wetenschappelijk onderbouwd bedrijf voor medische esthetiek. De innovatieve producten van Neauvia worden in meer dan 80 landen succesvol gebruikt.

Neauvia streeft naar een innovatieve benadering en producten voor de esthetische markt die altijd worden ondersteund door wetenschappelijke en klinische studies. De behandelingen zijn daardoor veilig en bieden maximaal resultaat.

Onze devices: de laatste technologie

Bij Kalea Clinic in Amsterdam werken we alleen met de beste apparatuur om zo de resultaten en de veiligheid van onze cliënten te waarborgen. Sectum is het nieuwste en krachtigste apparaat in het aanbod van radiofrequentiebehandelingen. De behandeling is zeer veilig en klinisch getest met bewezen resultaten.

Waarom deze behandeling bij Kalea Clinic in Amsterdam?

De behandelaar analyseert de huid nauwkeurig en maakt een persoonlijk behandelplan voor je op. Een langdurig resultaat met een maximale vertraging van het huidverouderingsproces is het doel. Binnen het unieke Kalea Body plan concept kiest de behandelaar er vaak voor om verschillende behandelingen te combineren om zo tot de beste resultaten te komen. Ons team heeft jarenlang ervaring op het gebied van radiofrequentie en body behandelingen en zij volgen jaarlijks meerdere opleidingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Sectum Body behandeling boeken

Sectum Specialisten

Huidtherapeute

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

De behandeling is pijnloos en wordt als ontspannen ervaren. Tijdens de behandeling voel je de warmte van het apparaat op de huid. Na de behandeling zal de huid wat rood kleuren maar dit trekt binnen een paar uur weg.

Afhankelijk van de huidkwaliteit en de doelstelling adviseren we doorgaans 8-10 behandelingen voor een optimaal resultaat. Hierna raden we aan om de behandeling met regelmaat te herhalen om de resultaten vast te houden.

 

Na iedere behandeling zal de huid verbeteren. Al na 1 behandeling zul je merken dat de huid steviger aanvoelt. Omdat de behandeling ook in de diepere lagen van de huid werkt, wordt het lichaam aan het werk gezet om nieuw collageen aan te maken. Na ongeveer 3 weken begint de huid zichtbaar te verstrakken en zul je minder cellulite waarnemen als gevolg van de aanmaak van nieuw collageen.

 

De behandeling kan niet worden uitgevoerd (contra-indicaties) wanneer een van de volgende situaties van toepassing is:
● Zwangerschap
● Pacemaker
● Metalen implantaten
Het is belangrijk om de gezondheid en het gebruik van medicijnen van te voren te bespreken met de behandelaar.

 

Absoluut. De behandeling heeft geen downtime en kan het gehele jaar door worden ondergaan. We adviseren om de huid te verzorgen met een SPF50 in de zomerperiode.

 

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

 

Zorg voor een goede hydratatie. Drink zowel voor als na de behandeling voldoende water voor de beste resultaten. Daarnaast adviseren we de behanelingen te combineren met een gezond dieet en voldoende sport. Na de behandeling is het zinvol om 30-40 minuten te bewegen om zo de processen in het lichaam goed op gang te krijgen.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.