SkinPen

SkinPen is de ideale behandeling om met regelmaat te ondergaan om zo de huid jeugdig, stralend en stevig te houden. De SkinPen is krachtig, preciezer en veiliger dan ooit tevoren!

Ontdek een nieuwe revolutionaire behandeling voor huidverbetering. Maak kennis met SkinPen!

 

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens en de behandeling is gecertificeerd met een medisch CE Klasse 2A keurmerk. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen. 

Het is de ideale behandeling om met regelmaat te ondergaan om zo de huid jeugdig, stralend en stevig te houden. De SkinPen is krachtig, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! Het Kalea Clinic Skin Team is optimaal getraind in het uitvoeren van deze prachtige behandeling.

 

Indicaties voor SkinPen behandelingen:

Deze innovatieve behandeling pakt een combinatie van indicaties aan:

  • Acné littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes
  • Doffe huid
  • Grove huid structuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën
  • Verslapte huid
  • Zonbeschadigde huid

 

Hoe werkt het?

De SkinPen is het enige microneedling systeem waarmee bewezen zuivere micro kanaaltjes gemaakt worden.Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

De huid wordt door deze innovatieve techniek steviger en voller en de huidteint zal egaler, frisser en stralender aandoen. Medisch microneedling is effectief en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De SkinPen behandeling wordt bij Kalea Clinic uitgevoerd door een van onze hoog opgeleide huidtherapeuten. 

Een persoonlijk behandelplan vormt de sleutel voor een natuurlijk, fris en energiek uiterlijk. Iedere behandeling start met een uitvoerig consult en een 3D Vectra scan zodat we in de huid kunnen kijken. Alleen aan de hand van een uitvoerig consult kan er een effectief, persoonlijk en meetbaar behandelplan worden opgesteld. 

We starten met het reinigen van de huid waarna een dunne laag Skinfuse Lift HG wordt aangebracht om de huid te beschermen. Tijdens de behandeling voel je wat tintelingen en warmte maar dit is goed verdraagbaar. De huid hoeft niet verdoofd te worden voor de behandeling. De huid wordt stukje voor stukje behandeld en de huidtherapeute bepaald per gebied op welke diepte er gewerkt moet worden voor het beste resultaat. Na de behandeling koelen we de huid en brengen we een de HG lift aan. De totale behandelduur is 45 minuten.

Waarom SkinPen bij Kalea Clinic

Kalea Clinic is opgericht door de twee beste artsen van Nederland. Binnen het Kalea concept brengen ze de beste professionals, skincare producten en award-winnende apparatuur samen om een geïntegreerde totaalaanpak op het gebied van anti-aging aan te bieden. 

Het team van Kalea Clinic werkt alleen met de beste apparatuur. Iedere behandeling wordt volledig en langdurig getest voordat het wordt toegevoegd aan het behandelaanbod. Onze huidtherapeuten worden uitgebreid getraind en bijgeschoold. Award winnende apparatuur heeft alleen succes als het door de juiste therapeut wordt uitgevoerd. 

Voor de mooiste versie van jezelf is Kalea het “go to” adres.

 

Before & After

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. Lichaam 6 weken. Daarna ga je over op een 1 herhaal behandeling per kwartaal om zo het optimale resultaat vast te houden. De SkinPen behandeling mag gedurende het hele jaar worden ondergaan.

Na iedere behandeling geniet je van verbetering en een frissere huid. Ongeveer 4 weken na de kuur zul je een goede verbetering van de huid zien. De huid wordt zelf aan het werk gezet om de huid te verbeteren, dit proces heeft tijd nodig.

Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied. Een face behandeling duurt 45 minuten. Een body behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied.

De behandeling is goed verdraagbaar. Je zult wat tintelingen en warmte op de huid voelen.

De downtime is 3-5 dagen. De huid voelt na de behandeling warm en branderig aan. Dit gevoel zal in de uren na de behandeling afnemen. In de dagen na de behandeling kan er wat lichte schilfering optreden en de nieuwe huid kan wat lichter uitzien. Na de behandeling ontvang je 2 nazorg producten om het herstel van de huid te bevorderen. 

Na 24 uur dien je de huid voorzichtig te reinigen. De rescue gel gebruik je van dag 2 tot de 4de dag. Na 24 uur dien je ook SPF aan te brengen.

Tot 72 uur na de behandeling mag niet sporten, zwemmen of een sauna bezoeken.

Tot 4 weken na de behandeling dient direct zonlicht vermeden te worden.

Helaas niet. Na de zwangerschap ben je van harte welkom voor een consultatie.

Door continu wetenschappelijk onderzoek te doen blijft SkinPen bezig om de kwaliteit en veiligheid van de SkinPen te kunnen blijven waarborgen. Hierdoor Kan de SkinPen veilig worden gebruikt op alle huidtypen gedurende 365 dagen per jaar.Een SkinPen behandeling is intensief, maar met meer comfort dan andere behandelingen. Dit komt door de innovatieve technologieën, de automatische aanpassing aan het type huid, het behandel gemak voor de behandelaar en de kwaliteit van de naalden. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Bij Kalea Clinic waarborgen wij kwaliteit!

Je bent van harte welkom voor een consultatie met onze huidtherapeute. Dit consult is gratis en vrijblijvend.

Na het consult kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.

Kalea Clinic Reviews

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.