IPL Photo Facial

Een intense maar kwalitatieve IPL behandeling voor huidverjonging is de Photo Facial. Deze behandeling geeft glow, maakt de huid egaler en boost de collageen aanmaak in de huid. Er is een downtime van ongeveer 2 dagen.

IPL Photo Facial

Een sterke gezonde en egale huid geeft een jong en fris uiterlijk. De IPL Photo Facial is een behandeling die perfect opgenomen kan worden in jouw anti-aging plan. Start met een aantal sessies om de huid te egaliseren en te versterken en houdt het resultaat jaarlijks bij met een touch up behandeling. De IPL Photo Facial helpt om het aging proces op een doeltreffende manier te vertragen.

 

Mooi zijn wanneer je 50 bent begint bij de juiste huidverzorging wanneer je 30 bent.

Waarom deze behandeling bij Kalea

Onze huidtherapeute analyseert de huid nauwkeurig en zij zal een behandelplan opzetten om de verschillende oneffenheden effectief aan te pakken. Wanneer je last hebt van vergeling, grotere pigmentvlekken of couperose dan kan de IPL Photo Facial mooi gecombineerd worden met een laser behandeling die specifiek gericht is op couperose of pigmentatie.

Ons team van huidtherapeuten heeft jarenlang ervaring op het gebied van IPL behandelingen zij volgen jaarlijks meerdere opleidingen en masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

 

De IPL Photo Facial behandeling werkt voor:

  • Anti-aging
  • Egaliseren van de huid
  • Verbeteren huidstructuur
  • Glow

Feeling good

Before & After

Voor de behandeling

Resultaat na 1 behandeling

Onze devices: de laatste technologie

Alma levert al geruime tijd de meest innovatieve technologieën aan de markt voor esthetiek en zij mogen zich rekenen tot een van de marktleiders. De Alma Harmony is veilig en ons team is hoog opgeleid om met de Alma Harmony te mogen werken. Ons team volgt jaarlijks een masterclass om up to date blijven.

Aanvullende opmerkingen

Het is belangrijk om 2 weken voor en na een IPL behandeling niet in de zon te gaan. Bescherm de huid altijd met een SPF 50 en breng deze om de twee uur aan. IPL behandelingen worden bij voorkeur in het najaar en in de winterperiode ondergaan.

Feiten over de behandeling IPL Photo Facial

Voorbereiding Consult met de huidtherapeute
Verdoving Niet toegestaan
Duur Tot 30 minuten
Product Alma Laser
Veiligheid FDA goedgekeurd
Prijs € 230

Our specialists

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een consult is gratis en vrijblijvend.


Een sterke gezonde en egale huid geeft een jong en fris uiterlijk. De IPL Photo Facial is een behandeling die perfect opgenomen kan worden in jouw anti-aging plan. De IPL Photo Facial helpt om het aging proces op een doeltreffende manier te vertragen. Tot slot niets is fijner wannneer je oneffenheden niet meer hoeft te verdoezelen toch?!

Meestal zijn 2 tot 4 behandelingen voldoende. Afhankelijk van de huidconditie kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Veroudering gaat helaas verder gedurende de jaren. Daarom adviseren wij een jaarlijks onderhoud van 1 à 2 behandelingen. Tijdens het intakegesprek bij Kalea Clinic Amsterdam aan de Van Eeghenstraat geeft onze zeer ervaren huidtherapeute u van tevoren een inschatting van de benodigde sessies.

Een IPL Photo Facial kan een licht geïrriteerd gevoel geven. Door de verhitting van de laser ontstaat er heel kort een branderig gevoel, dit trekt binnen enkele minuten weer weg.

Na de behandeling kan de huid wat rood en licht gezwollen aandoen. Dit kunt je koelen met icepacks. Na de sessie kun je gewoon weer verder met jouw dagelijkse bezigheden. De downtime verschilt per persoon, maar duurt over het algemeen twee tot drie dagen.

Na de behandeling kan uw huid nog een aantal dagen rood zijn. Het resultaat is normaal gesproken na enkele dagen zichtbaar.

Je komt niet in aanmerking voor een IPL Photo Facial wanneer je zwanger bent of als je een zeer gevoelige huid hebt. Daarnaast dient de huid volledig ‘uitgebruind’ te zijn. Verdere contra-indicaties worden tijdens een consult met onze huidtherapeutes besproken.

Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Kalea Clinic Reviews

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.