Sectum Face

Stoor jij je aan een vermoeide blik, huidverslapping of de eerste rimpeltjes? Maak dan kennis met de nieuwe Sectum behandeling bij Kalea Clinic voor een natuurlijke verstrakking van de huid.

Sectum Face

Deze behandeling op basis van radiofrequente golven verwarmt de huid, zeer gecontroleerd, in de diepere lagen waardoor het lichaam zelf collageen gaat aanmaken. De hitte van het apparaat zorgt ervoor dat de huid meteen samentrekt waardoor je een mooie lift zult zien. Door het boosten van collageen aanmaak verstrakt en verstevigt de huid van binnenuit. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden minder zichtbaar en het de huid wordt voller en elastischer. Deze behandeling werkt erg mooi voor het accentueren van de gezichtscontouren. De behandeling heeft geen downtime en is een moment van pure ontspanning.

 

Sectum Face - #tight skin,
no downtime

De kracht van Sectum uitgelegd

De innovatieve technologie achter het Sectumapparaat behandelt de huid in de diepere lagen tot 7-10 cm onder de huid. Radiofrequente golven zorgen er voor dat het lichaam zelf nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes aanmaakt. Dit zorgt voor een toename in lichaamseigen collageen. De huid herstelt zich hierdoor van binnenuit en krijgt haar veerkracht terug.

De behandelaar kan de Sectum afstellen op zowel huidverstrakking als sculpting. De eerste tekenen van huidverslapping zien we vaak terug rondom de ogen, de kaaklijn en in de hals. Sectum is daarom een veelgekozen behandeling om deze zones te verbeteren.

Indicaties en behandelzones

De Sectum behandeling kan worden toegepast op:

 • Het gezicht
 • De hals
 • De décollete

En kan toegepast worden voor:

 • Het verbeteren van huidverslapping
 • Het verbeteren van de contouren van het gezicht
 • Het verstrakken van de kaaklijn
 • Het verstrakken van de huid hals en decolleté


Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor ieder huidtype. Ben je bienieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

 

Indicaties Sectum
Resultaat sectum behandeling Kalea Clinic

Resultaten Sectum

De volgende resultaten worden bereikt met de Sectum behandeling:

 • Verstrakking en versteviging van de huid
 • Accentueren van de gezichtscontouren
 • Verbetering van huidelasticiteit
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Vermindering zichtbaarheid van poriën


Na iedere behandeling merk je direct resultaat. De huid zal voller en steviger voelen en de behandeling geeft een fijne glow. Voor langdurige resultaten raden wij een behandelkuur aan van 4-5 sessies.

Na de behandelkuur is het belangrijk om iedere 6 weken een herhaalbehandeling in te plannen om de resultaten vast te houden. De aanmaak van collageen heeft tijd nodig en de huid zal zich in de weken na de behandelkuur steeds verder verbeteren.

Ontdek jouw persoonlijke behandelplan bij Kalea Clinic

Een persoonlijk behandelplan geeft het resultaat waar je naar op zoek bent. Voor het starten met een Sectum behandelkuur kom je eerst langs bij Kalea Clinic voor een gratis huidscan. Aan de hand van de scan en een persoonlijke analyse van de behandelaar wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld.

Afhankelijk van de indicatie raden we soms een combinatiebehandeling aan. Daarnaast zal de behandelaar jou adviseren over collageen supplementen.

Persoonlijk behandelplan Sectum Kalea Clinic

Aanvullende opmerkingen

Sectum is een niet invasieve radiofrequentie behandeling voor het verstevigen en verjongen van de huid zonder downtime. Het resultaat is een stevige huid en een toename van de elasticiteit in de huid. De huid zal daarnaast egaler en stralender aandoen.

Feiten over de behandeling Sectum

VoorbereidingConsult met de behandelaar
VerdovingNiet nodig
DuurAfhankelijk van de te behandelen zone
ProductSectum
PrijsVanaf €200 
 
 

Downtime Sectum

De Sectum behandeling heeft geen downtime en kan prima gecombineerd worden met een druk schema voor werk of sociale verplichtingen.

Tijdens de behandeling voel je korte sensaties van warmte. De behandeling wordt als ontspannen ervaren. Na de behandeling kan de huid wat roodheid vertonen maar dit trekt snel bij.

De behandelaar informeert je graag over de juiste producten voor de huidverzorging thuis om zo een maximaal resultaat te bereiken.

Behandeling sectum Kalea Clinic

Sectum in combinatie met collageen supplementen

Voor optimale resultaten raden wij aan om de Sectum behandeling te combineren met inname van collageen supplementen. Deze supplementen start je idealiter 4 weken voor de behandelkuur en blijf je innemen tot minimaal 3 maanden na de behandelkuur.

Collageen is essentieel voor het behouden en verbeteren van de structuur van ons bindweefsel. Wanneer het bindweefsel in een optimale conditie is, blijft de huid voller en steviger. Collageen helpt ook om de hydratatieniveau op peil te houden en rimpelvorming effectief te vertragen.

Ons team helpt je graag bij het kiezen van de juiste supplementen en dosis, afhankelijk van jouw huidkwaliteit.

Over Neauvia – de producent van Sectum

Neauvia is opgericht in 2012 als een wetenschappelijk onderbouwd bedrijf voor medische esthetiek. De innovatieve producten van Neauvia worden in meer dan 80 landen succesvol gebruikt.

Neauvia streeft naar een innovatieve benadering en producten voor de esthetische markt die altijd worden ondersteund door wetenschappelijke en klinische studies. De behandelingen zijn daardoor veilig en bieden maximaal resultaat.

Sectum technologie

Onze devices: de laatste technologie

Bij Kalea Clinic werken we alleen met de beste apparatuur om zo de resultaten en de veiligheid voor onze cliënten te waarborgen.

Sectum is het nieuwste en krachtigste apparaat in het aanbod van radiofrequentie behandelingen. De behandelaar kan de huid in de diepte behandelen waardoor de huid zichtbaar zal verstrakken. De behandeling is zeer veilig en klinisch getest met bewezen resultaten.

Waarom deze behandeling bij Kalea Clinic in Amsterdam?

Bij Kalea Clinic start de huidtherapeute met een nauwkeurige analyse van de huid waarna een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Een langdurig resultaat met een maximale vertraging van het huidverouderingsproces is het doel.

Ons team heeft jarenlang ervaring op het gebied van radiofrequentie behandelingen en zij volgen jaarlijks meerdere opleidingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Sectum bij Kalea Clinic

Sectum behandeling boeken

Sectum Specialisten

Huidtherapeute

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

De behandeling is pijnloos en wordt als ontspannen ervaren. Tijdens de behandeling voel je de warmte van het apparaat op de huid. Na de behandeling zal de huid wat rood kleuren maar dit trekt binnen een paar uur weg.

Afhankelijk van de huidkwaliteit en de doelstelling adviseren we doorgaans 4-5 behandelingen voor een optimaal resultaat. Hierna raden we aan om de behandeling met regelmaat te herhalen (iedere 6 weken) om de resultaten te behouden.

Na iedere behandeling zal de huid verbeteren. Al na 1 behandeling zul je merken dat de huid steviger aanvoelt. De behandeling werkt in de diepere lagen van de huid, waardoor het lichaam aan het werk wordt gezet om nieuw collageen aan te maken. Na ongeveer 3 weken begint de huid zichtbaar te verstrakken als gevolg van de aanmaak van nieuw collageen.

De behandeling kan niet worden uitgevoerd (contra-indicaties) wanneer een van de volgende situaties van toepassing is:

 • Zwangerschap
 • Pacemaker
 • Metalen implantaten


Het is belangrijk om de gezondheid en het gebruik van medicijnen van te voren te bespreken met de behandelaar.

 

Absoluut. De behandeling heeft geen downtime en kan het gehele jaar door worden ondergaan. We adviseren om de huid meerdere keren per dag te verzorgen met een SPF50 om zo toekomstige huidveroudering tegen te gaan.

 

Absoluut. De huidoppervlakte blijft volledig intact waardoor je direct na de behandeling make up kunt aanbrengen.

 

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype. We raden de behandeling aan voor lichte tot middelmatige huidverslapping. De Sectum is een veelgekozen behandeling voor wie liever (nog) geen filler behandelingen wil ondergaan.

 

Zorg voor een goede hydratatie. Drink zowel voor als na de behandeling voldoende water voor de beste resultaten.

 

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.