Ultherapy Prime: De Ferrari van non-chirurgische Lifting gelanceerd in Frankfurt!

Stel je voor dat je wordt uitgenodigd voor een exclusieve preview van de nieuwste supercar, waar alleen de top testrijders van de wereld aanwezig zijn om de prestaties te bespreken. Nou dat is precies hoe ik me voelde toen ik werd geselecteerd als één van de vijf sprekers uit de EMEA-regio voor de exclusieve onthulling van de nieuwe Ultherapy Prime machine in Frankfurt. Wij zijn bij Kalea Clinic al jaren boegbeeld van de Ulthera behandeling. Een behandeling die zonder operatie het effect van een facelift kan creeren.

Met de officiële lancering nog in het verschiet, had ik de eer om als één van de eersten de mogelijkheden van dit revolutionaire apparaat te zien en de nieuwe protocollen voor optimale resultaten te bespreken.
Na een drukke werkdag vol met behandelingen ben ik direct door naar Schiphol gereden, alles net aan gered – aangekomen in Frankfurt kan het feest der luxe echt beginnen. De artsen uit andere landen kende ik inmiddels van diverse congressen dus naast werk is dit ook echt gezellig.

Daria
Ultherapy

Waarom ik het De Ferrari van non-chirurgische lifting noem


Elke dag zie ik meerdere mensen op mijn spreekuur, ik noem hieronder een reeks van uitspraken die ik zeer regelmatig hoor:

  • Strakker gezicht zonder operatie
  • Strakkere kaaklijn (slappe kaaklijn)
  • Huidverstrakking in het gezicht (i.v.m huidveroudering)
  • Wenkbrauw lift (vermoeide blik)
  • Slappe huid in nek
  • Slappe huid onder de kin (onderkin)


Voor alles wat hier bovenstaat heb ik een oplossing, voor mij is Ultherapy altijd al de gouden standaard geweest voor niet chirurgische ingrepen maar de nieuwe Ultherapy Prime heeft de lat nóg hoger gelegd.
Maar laten we eerlijk zijn, de resultaten zijn sterk afhankelijk van de vaardigheden van de behandelaar.
Daarom is het boeken van een consult zo belangrijk. Soms komen mensen in de kliniek en vertellen ze dat ze iets aanzichzelf zien maar verwoorden het anders dan ik zou doen. Samen in de spiegel kijken, mogelijkheden bespreken en een behandelplan opstellen is dan een stap naar het gewenste resultaat.

Nieuw mogelijkheden voor het verstrakken van je huid.

Tijdens het evenement hadden we een volledige dag van brainstormsessies om te onderzoeken hoe deze machine de grenzen van de esthetische geneeskunde verder kan verleggen.

Wat me vooral opviel, was een nieuw protocol dat speciaal is ontwikkeld voor de Ultherapy Prime: mini-behandelingen na de grote behandeling. Denk eraan als onderhoudssessies voor je Ferrari. Deze kortere, gerichte behandelingen versterken en verlengen het effect van de eerste sessie, waardoor de resultaten niet alleen goed zijn, maar ronduit spectaculair.

In mijn praktijk is Ultherapy mijn go-to oplossing voor verslapte huid, of het nu voor het gezicht, de hals of zelfs het decolleté is. Het biedt een subtiele, maar onmiskenbare lift die er heel natuurlijk uitziet. Nu kan ik een breder scala aan behandelplannen aanbieden die consistente resultaten leveren, zodat mijn patiënten er het hele jaar door fris uitzien.

 

De conclusie

Een werktrip met leuke collega’s uit alle delen van europa is sowieso fantastisch. Dat ik nederland mocht representeren was een trots moment. De nieuwste versie van Ultherapy ontdekken een must voor mijn klanten.

Voor wie op zoek is naar een oplossing om de huid te liften zonder onder het mes te gaan, is dit dé ultieme behandeling. Ik ben enorm blij dat ik deel mocht uitmaken van deze exclusieve preview en kan niet wachten om deze ongelooflijke technologie in mijn eigen praktijk te integreren. Blijf op de hoogte, want ik zal meer updates delen zodra deze “Ferrari” de lifting markt bereikt.

Wil je meer weten of zien of Ultherapy Prime iets voor jou is? Ik bespreek graag hoe we jou kunnen helpen er op je best uit te zien en je fantastisch te voelen!