Waarom een gratis huidconsult zo'n goed idee is

Hoi mijn naam is Dianne, ik ben de officemanager bij Kalea Clinic.
Ik zie dat steeds meer mensen een gratis consult bij ons boeken, super goed idee!

We willen allemaal dat onze huid er stralend en gezond uitziet, toch? Maar met zoveel verschillende producten, behandelingen en adviezen die rondgaan, kan het soms lastig zijn om te weten wat nou écht werkt voor jouw huid. Daarom is een gratis huidconsult de perfecte eerste stap om helderheid te krijgen over wat jouw huid nodig heeft. En het mooie is: het is helemaal vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen en alles te winnen!

Bij Kalea Clinic hebben we een consult van 30 minuten, speciaal voor jou en jouw huid. Dit is niet zomaar een snelle blik op je gezicht. We nemen de tijd om je huid écht goed te bekijken en te begrijpen wat de beste aanpak is. Bovendien leren we graag ook jou als persoon kennen. Want jouw huid is uniek, net zoals jij!

Dianne

Wat gebeurt er tijdens zo'n consult?

Het consult begint met een fijne kennismaking. We willen weten wie je bent, wat je wensen zijn en waar je misschien tegenaan loopt met je huid. Heb je last van pigmentvlekjes, fijne lijntjes, of misschien acne-littekens? Of ben je gewoon op zoek naar wat extra glow? Alles mag op tafel, en samen bespreken we wat het beste bij jou past.

Daarnaast maak ik gebruik van de Vectra huidscan, een geavanceerde technologie die een diepgaand beeld geeft van jouw huid. Dit apparaat laat ons zien wat met het blote oog niet altijd zichtbaar is, zoals onderliggende huidproblemen of tekenen van veroudering. Daarom raden we je aan om iets eerder naar de kliniek te komen. Zo kunnen we alvast deze uitgebreide huidscan doen vóór je consult van start gaat. En heel belangrijk: kom zonder make-up! Zo kunnen we je huid echt in z’n natuurlijke staat beoordelen, wat helpt om een eerlijk en goed behandelplan op te stellen.

Het is dus niet je nieuwe profiel foto of je nieuwe paspoort foto. Ik zie dat veel cliënten toch even verrast zijn, maak je geen zorgen dit is voor ons intern

Een persoonlijk behandelplan

Na de huidscan en een goed gesprek stellen we samen een behandelplan op maat op. Dit is geen kant-en-klaar pakket, maar echt afgestemd op jouw huidtype, jouw wensen en jouw levensstijl. Misschien ben je op zoek naar een verjongende behandeling, of wil je huidproblemen zoals pigmentvlekken aanpakken. Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat je precies weet welke stappen je kunt nemen voor een stralende huid.

Waarom een consult boeken?

  • Het is gratis en helemaal vrijblijvend. Of je nou doorpakt met behandelingen of niet, je krijgt in ieder geval waardevol inzicht in jouw huid.
  • Je leert je huid écht kennen met de hulp van een deskundige en een professionele huidscan.
  • Je krijgt een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften en doelen.
  • Wij nemen de tijd om naar je te luisteren. Het gaat niet alleen om je huid, maar ook om wie jij bent en wat je belangrijk vindt.

 

Klinkt dat goed? Plan dan nu jouw gratis huidconsult bij Kalea Clinic! Vergeet niet om zonder make-up te komen en iets eerder aanwezig te zijn voor de huidscan. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een stralende, gezonde huid die bij jou past.