Belotero®
Come Closer

Ben jij bang dat een filler behandeling jouw unieke features zal veranderen? Met de juiste producten in de handen van een gerenommeerd cosmetisch arts hoef je hier niet bang voor te zijn. Drs. Daria Voropai is dé specialist in BELOTERO behandelingen. Ontdek nu de kracht van BELOTERO.

Belotero®
Come Closer

Ben jij bang dat een filler behandeling jouw unieke gezicht veranderd? Met de juiste producten in de handen van een gerenommeerd arts hoef je hier niet bang voor te zijn. Ontdek de kracht van BELOTERO.

We kennen allemaal dat stemmetje in ons hoofd wanneer we onszelf in de spiegel zien…

Wat zou het fijn zijn om wat meer controle te hebben over ons uiterlijk. Naarmate we ouder worden zien we kleine veranderingen in ons gezicht. We zien er misschien net wat vermoeider, verdrietiger of bozer uit. Hoe fijn zou het zijn als we met kleine subtiele aanpassingen de tijd een beetje terug kunnen draaien en kunnen genieten van onze volledige potentiële schoonheid vol energie en zelfvertrouwen. Drs. Daria Voropai werkt met BELOTERO omdat de resultaten prachtig natuurlijk zijn zonder de uniekheid in het gezicht te verliezen.

Met de complete BELOTERO®-productlijn van fillers op basis van hyaluronzuur is een behandeling mogelijk die precies is aangepast aan het door jouw gewenste harmonieuze en natuurlijke resultaat, zowel om fijne lijntjes te vervagen als volume toe te voegen. Dankzij de vernieuwende gepatenteerde CPM®-technologie wordt een optimale opname in de huid bereikt voor natuurlijke resultaten.

¨Er zijn ontzettend veel soorten fillers op de markt. Wanneer ik een keuze maak voor de juiste hyaluronzuur filler voor mijn cliënten kijk ik naar hoe de filler zich gedraagt in het lichaam. Neem het lichaam het op, wordt het een met het lichaam. Middels vele studies ben ik terecht gekomen bij Belotero. De producten van Belotero integreren ontzettend goed, het wordt één met je lichaam. De producten zijn vrienden met het lichaam, ons immuunsysteem reageert totaal niet op de producten van Belotero. Dit is ook allemaal wetenschappelijk onderzocht en bewezen. Dit is precies wat ik zoek in producten waarmee ik werk, ik wil dat jij en ik voor altijd kunnen genieten van mooie resultaten.¨ – Drs. Daria Voropai.

OPTIMALE INTEGRATIE IN HET WEEFSEL.

OPTIMALE
INTEGRATIE
IN HET
WEEFSEL.

De voordelen van de CPM®-technologie

Benieuwd hoe het komt dat fillerproducten van BELOTERO® optimaal worden opgenomen? Het antwoord daarop is heel eenvoudig: de gepatenteerde CPM®-technologie. Het gehele proces leidt tot een unieke formulering voor een optimale integratie in het weefsel, met zones van verschillende dichtheid. Terwijl sommige andere fillers onregelmatigheden onder de huid kunnen veroorzaken, past BELOTERO® zich aan en wordt op natuurlijke wijze opgenomen zonder ontstekingsreacties te veroorzaken. 

De onder de huid te injecteren fillers uit de BELOTERO®-productlijn zijn speciaal ontwikkeld op basis van hyaluronzuur en bieden een waaier aan cosmetische oplossingen. De lijn is speciaal ontwikkeld voor een behandelprogramma op maat met elkaar aanvullende onderdelen. De BELOTERO®-lijn van fillers op basis van hyaluronzuur, die wordt geproduceerd in Zwitserland en over de hele wereld is goedgekeurd, wordt al meer dan 15 jaar toegepast.

Dankzij de CPM®-technologie die voor BELOTERO® wordt gebruikt, blijven jouw unieke gezichtsuitdrukkingen behouden, waardoor een onnatuurlijk resultaat wordt vermeden. 

BELOTERO ontwikkelt haar producten voor cosmetische behandelingen op maat. De optimale integratie in het weefsel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat.

Altijd een passende Belotero®-filler

De fillers van Belotero® werken op basis van hyaluronzuur (HA). Dit is een natuurlijk, lichaamseigen, vocht inbrengende stof. HA kan tot 1.000 maal zijn eigen gewicht in water vasthouden. Het Belotero®-assortiment biedt de perfecte keuze uit geavanceerde hyaluronzuurfillers voor een glad gezicht met natuurlijke vormen. Er is altijd een oplossing die past bij jouw wensen.

Dankzij de geavanceerde hyaluronzuurfillers in het Belotero®-assortiment zijn de injectables te gebruiken voor verschillende behandelingen, afhankelijk van jouw behandelplan.

Tijdens de behandeling wordt de Belotero®-filler met behulp van een zeer dunne naald in de te behandelen zone ingebracht. Belotero® vloeit perfect samen in je huid door het hyaluronzuur. Het stralende en natuurlijke effect is bij filler behandelingen onmiddellijk zichtbaar! Skinbooster behandelingen hebben wat tijd nodig omdat deze behandelingen de collageen aanmaak boosten.

Maak kennis met Drs. Daria Voropai, cosmetisch arts KNMG en Ambassadeur van BELOTERO

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen.

Drs. Daria Voropai begon haar carrière aan de medische universiteit van Utrecht, waar zij veel onderzoek heeft gedaan op het gebied van gezichtschirurgie. Na haar afstuderen heeft ze haar vervolgstudie voltooid in tandheelkunde aan de prestigieuze King´s College in Londen. Gedurende deze periode startte zij haar loopbaan als cosmetisch arts. In mei 2020 heeft ze haar eigen cosmetische kliniek in Amsterdam geopend. Hier kun je terecht voor injectable behandelingen.

Drs. Daria Voropai is altijd spaarzaam geweest met het geven van interviews en is nooit afhankelijk geweest van de media voor het aantrekken van nieuwe cliënten. Simpelweg omdat zij een grote klantenkring heeft kunnen opbouwen door doorverwijzingen via cliënten, die vol lof spreken over haar golden hands.

Ontdek Drs.V.´s Signature Carte Blanche behandeling

Drs.V.´s signature behandeling is de Carte Blanche Treatment. Deze unieke door Drs.V. ontworpen behandeling bestaat uit een volledige gezichtsanalyse en een volledig uniek behandelplan aansluitend bij de wensen van de cliënt. Zo wordt de symmetrie en de harmonie in het gezicht hersteld door het gebruik van diverse regeneratieve behandelingen, fillers en botuline toxine injecties. Deze behandeling wordt gezien als een mini face lift met een natuurlijk resultaat die jouw krachtige kenmerken nog beter naar voren laten komen.

Ieder gezicht heeft een andere aanpak nodig; alles draait om het in balans brengen van het individuele gezicht. In het verouderingsproces verliezen we volume omdat de collageen productie afneemt en de botstructuur begint te krimpen; dit proces is helaas het gevolg van tijd en wordt zichtbaar in verschillende gebieden van het gezicht. Welke gebieden het eerst worden aangetast is genetisch bepaald. Daarom is het zo belangrijk om voor iedere cliënt een op maat gemaakt behandelplan te ontwerpen.

Before & After

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Meestal gaat een Hyaluronzuur filler tussen de 8 maanden tot 12 maanden mee. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat dan wordt het resultaat steeds duurzamer.

Een filler behandeling wordt doorgaans goed verdragen door onze cliënten. De meeste fillers bevatten lidocaïne voor optimaal comfort. Sommige gebieden kunnen wat pijnlijker zijn en in dat geval kan een verdovende crème worden aangebracht van te voren.

Dit is per persoon verschillend afhankelijk van de doelstellingen en de leeftijd. Doorgaans gebruikt DRS.V. tussen de 3 ml (voor de jongere cliënten) tot 8 ml per behandeling. Na een eerste behandeling worden er vaak touch up sessies ingepland waarbij minder product gebruikt wordt om het resultaat te behouden.

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijspacks om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werkt Drs. Daria Voropai tijdens haar behandelingen zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Het herstel na een filler behandeling verloopt vrij snel. Je geniet vrijwel meteen na de behandeling van het resultaat. Het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

  • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Breng de eerste dag na de behandeling geen makeup aan en bescherm de huid goed tegen de zon met een SPF50.
  • Drink de eerste 24 uur geen alcohol en ga niet sporten. Vermijd ook extreme temperaturen zoals de zonnebank en sauna´s.
  • Wanneer je een pijnstiller nodig hebt kies dan voor paracetamol in plaats van aspirine of ibuprofen omdat de laatste twee een stimulerend effect kunnen hebben op blauwe plekken.

Een filler behandeling bij Drs. Daria Voropai is zeer veilig. Echter kan het voorkomen dat je een genetische aanleg hebt waarbij het afweersysteem extreem reageert op fillers.

Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken ontwikkeld gemiddeld 2 op de 100 cliënten complicaties bij behandelingen met fillers als gevolg van een afstotingsreactie. Gelukkig kunnen we testen of jij één van degenen zou kunnen zijn die een grotere kans heeft op complicaties bij filler behandelingen.

Hiervoor werkt Drs. Daria Voropai met de Bsure test; een hoogkwalitatieve DNA test. Het wetenschappelijk team van Bsure heeft al meer dan 6 jaar onderzoek gedaan naar het verband tussen filler behandelingen en complicaties. Uit dit onderzoek is gebleken dat een combinatie van twee specifieke genen kan leiden tot complicaties. Met de Bsure DNA test kunnen we kijken of deze genen in jouw DNA voorkomen.

De Bsure DNA test is simpel. Tijdens een consult wordt er wat speeksel afgenomen. Dit speeksel wordt naar het lab gestuurd voor een analyse en na ongeveer 2 weken ontvangt je het resultaat van de arts.
De test kan in de kliniek worden afgenomen maar je kunt de test ook ophalen en thuis uitvoeren aan de hand van de bijgevoegde instructies.

Onderga je voor de eerste keer een filler behandeling dan raden wij je absoluut aan om de Bsure test uit te voeren. Voor jouw en onze veiligheid. Heb je eerder filler behandelingen gehad zonder complicaties dan is de kans kleiner dat je in de toekomst klachten zult ondervinden van een nieuwe filler behandeling. Voor 100% zekerheid raden wij je aan om alsnog de test te ondergaan.
Jouw DNA is bij de geboorte bepaald en kan niet veranderen. De test is dus éénmalig.

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99,-. Drs. Daria Voropai zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Daria Voropai kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen.

Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens stelt Drs. Daria Voropai samen met jou een passend en persoonlijk behandelplan op voor jouw beauty journey. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling.

Na het consult kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.

Kalea Clinic Reviews

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.