Her beauty Secrets revealed! Interview met Irene van De Laar

Niets is leuker dan de beauty geheimen ontdekken van bekende Nederlanders. Vandaag aan het woord Irene van de Laar; presentatrice, model, actrice en schrijfster!

irenevdlaar3

Je ziet er altijd zo stralend uit, hoe ziet jouw beauty ritueel eruit?

Dank je. Natuurlijk is een deel genetisch denk ik, maar ik ben lang professioneel fotomodel geweest en daardoor kreeg ik van visagisten vaak gouden tips voor mijn huid, zoals iedere dag goed reinigen zodat je poriën schoon blijven en producten goed opgenomen worden zoals een goede moisturizer. Een ander geheim: vermijd zon, of zonnebank… Het is zo schadelijk voor je huid. Ik kom nooit in de zon… buiten wandelen natuurlijk wel, en als ik op een terras zit heb ik altijd een sunblock op mijn gezicht.

Je hebt onlangs de Vivace kuur doorlopen. Hoe kwam je in aanraking met deze behandeling?

Mijn cosmetisch arts Annebeth Kroeskop vertelde me erover toen ik bij haar was en ik werd meteen enthousiast.

Vivace Fractional Micro Needling RF

Deze behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en collageen aanmaak te boosten. Deze combinatie zorgt er voor dat de huid steviger en voller zal worden.

Resultaten:

  • Verbetering van de huidtextuur en stevigheid.
  • Collageen aanmaak waardoor de huid voller en steviger wordt.
  • Verfijning van poriën.
  • Egalere teint.
  • Glow.
  •  

Hoe heb je de behandelingen ervaren?

De behandelingen zijn echt goed te verdragen, de huid wordt verdoofd met een crème waardoor de behandeling eigenlijk niet pijnlijk is. Na de behandeling wordt een verkoelend en hydraterend masker aangebracht. De huid was een beetje rood na de behandeling maar dit trok snel weg.

Wat vind je van het resultaat?

Mijn huid is mooi. Ik denk ook dat dit proces nog gaande is qua collageenopbouw. Het lichaam blijft tot 6 maanden na de behandelingen collageen en elastine aanmaken die voor verdere huidverbetering zorgen.

"Vivace Fractional Micro Needling RF! Deze behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en collageen aanmaak te boosten. Deze combinatie zorgt er voor dat de huid steviger en voller zal worden."

Maak nu een afspraak voor Vivace.

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.
Microneedling met radiofrequentie (RF) is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Daarnaast werkt de Vivace effectief op het verkleinen van poriën en egaliseert het de huidskleur.

Afhankelijk van het gebied duurt een Vivace behandeling 15 tot 45 minuten.

Wanneer je de behandeling voor de eerste keer ondergaat raden wij 4 tot 6 behandelingen aan met een interval van 4 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidkwaliteit en de doelstellingen. Tijdens een consult kan de huidtherapeute een exacte inschatting geven. Vervolgens adviseren we om de om de behandeling 2 keer per jaar te herhalen om het resultaat te behouden.

Voor de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de behandeling minder pijnlijk aanvoelt. Over het algemeen is de behandeling lichtgevoelig.

De downtime van een Vivace behandeling ligt ongeveer tussen de 6 en 24 uur. Doordat de Vivace in de diepere huidlagen werkt is de downtime relatief kort en kun je snel verder met jouw dagelijkse bezigheden! In enkele gevallen duurt dit enkele dagen. Dit is afhankelijk van jouw huidconditie en het huidtype.

Deze behandeling is tevens zeer geschikt voor de donkere huid omdat het minder bijwerkingen vertoont zoals pigmentcomplicaties.

Jazeker. De behandeling geeft prachtige resultaten voor verstrakking van de dunne huid onder en boven de ogen. De oogleden zelf worden niet mee behandeld.

Het resultaat hangt af per persoon. Vaak ziet men het resultaat bij de derde of vierde behandeling. Ook na de behandeling werkt het collageen proces door. Direct na de behandeling ervaart men vaak een glow.

Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.