Niets is leuker dan de beauty geheimen ontdekken van bekende Nederlanders. Vandaag aan het woord Irene van de Laar; presentatrice, model, actrice en schrijfster!

Je ziet er altijd zo stralend uit, hoe ziet jouw beauty ritueel eruit?

Dank je. Natuurlijk is een deel genetisch denk ik, maar ik ben lang professioneel fotomodel geweest en daardoor kreeg ik van visagisten vaak gouden tips voor mijn huid, zoals iedere dag goed reinigen zodat je poriën schoon blijven en producten goed opgenomen worden zoals een goede moisturizer. Een ander geheim: vermijd zon, of zonnebank… Het is zo schadelijk voor je huid. Ik kom nooit in de zon… buiten wandelen natuurlijk wel, en als ik op een terras zit heb ik altijd een sunblock op mijn gezicht.

Wat zijn Je hebt onlangs de Vivace kuur doorlopen. Hoe kwam je in aanraking met deze behandeling?

Mijn cosmetisch arts Annebeth Kroeskop vertelde me erover toen ik bij haar was en ik werd meteen enthousiast.

Vivace Fractional Micro Needling RF

Deze behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en collageen aanmaak te boosten. Deze combinatie zorgt er voor dat de huid steviger en voller zal worden.

Resultaten:

 • Verbetering van de huidtextuur en stevigheid.
 • Collageen aanmaak waardoor de huid voller en steviger wordt.
 • Verfijning van poriën.
 • Egalere teint.
 • Glow.

Hoe heb je de behandelingen ervaren?

De behandelingen zijn echt goed te verdragen, de huid wordt verdoofd met een crème waardoor de behandeling eigenlijk niet pijnlijk is. Na de behandeling wordt een verkoelend en hydraterend masker aangebracht. De huid was een beetje rood na de behandeling maar dit trok snel weg.

Wat vind je van het resultaat?

Mijn huid is mooi. Ik denk ook dat dit proces nog gaande is qua collageenopbouw. Het lichaam blijft tot 6 maanden na de behandelingen collageen en elastine aanmaken die voor verdere huidverbetering zorgen.

"Vivace Fractional Micro Needling RF! Deze behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en collageen aanmaak te boosten. Deze combinatie zorgt er voor dat de huid steviger en voller zal worden."

Maak nu een afspraak voor Vivace.

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Andere specialisten

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

 • Is Vivace geschikt voor de donkere huid?

  Deze behandeling is tevens zeer geschikt voor de donkere huid omdat het minder bijwerkingen vertoont zoals pigmentcomplicaties.

 • Moet ik speciale producten gebruiken na mijn behandeling?

  Nee je hoeft geen speciale crèmes aan te schaffen. Het is belangrijk om een rijke moisturizer te gebruiken zodat de huid goed gehydrateerd blijft en je dient meerdere malen per dag een SPF 50 aan te brengen om de huid goed te beschermen.

 • Kan de behandeling rondom de ogen toegepast worden?

  Jazeker. De behandeling geeft prachtige resultaten voor verstrakking van de dunne huid onder en boven de ogen. De oogleden zelf worden niet mee behandeld.

 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor een mooi resultaat?

  Wanneer je de behandeling voor de eerste keer ondergaat raden wij 4 tot 6 behandelingen aan met een interval van 4 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidkwaliteit en de doelstellingen. Tijdens een consult kan de huidtherapeute een exacte inschatting geven. Vervolgens adviseren we om de om de behandeling 2 keer per jaar te herhalen om het resultaat te behouden.