Sectum Bodycontouring

Merk je dat je huid slapper wordt? Wil je net de contouren van je lichaam wat beter uit laten komen? We got you! Sectum is een nieuwe behandeling in het aanbod bij Kalea Clinic. Deze behandeling op basis van radiofrequente golven verwarmt de huid, zeer gecontroleerd, in de diepere lagen waardoor het lichaam zelf collageen gaat aanmaken. Huidverslapping ontstaat door de vermindering van bindweefsel als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. Door het boosten van collageen aanmaak verstrakt en verstevigt de huid. Oneffenheden en kleine lokale vetophopingen zullen verminderen en de huid wordt gladder en strakker. Combineer de Sectum behandeling met sport en een gezond dieet voor een killer bikini body! De behandeling heeft geen downtime en is een moment van pure ontspanning.

Voor welke indicaties is Sectum geschikt?

  • Oud collageen wordt hersteld en opnieuw opgebouwd
  • Door het activeren van de cellen wordt nieuw collageen gevormd
  • Er worden nieuwe bloedvaatjes aangemaakt zodat er extra zuurstof wordt aangeleverd aan de cellen

De kracht van Sectum uitgelegd

De innovatieve technologie achter het Sectum apparaat behandelt de huid in de diepere lagen tot 7-10 cm onder de huid. Radiofrequente golven zorgen er voor dat het lichaam zelf nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes gaat aanmaken. Dit zorgt voor een toename in lichaamseigen collageen. De huid herstelt zich hierdoor van binnenuit en krijgt haar veerkracht terug.

De Sectum heeft twee behandelopties; sculpten en huidverstrakking. Deze unieke krachtige combinatie zorgt voor mooie resultaten. De Sectum behandeling helpt ook om de huidoppervlakte zichtbaar te verbeteren waardoor cellulite minder zichtbaar zal zijn.

Het resultaat

Na iedere behandeling merk je resultaat. De huid zal strakker aanvoelen en de huid wordt egaler. Voor langdurig resultaten raden wij een behandelkuur aan van 4-5 sessies. Voor het verminderen van kleine vetophopingen heb je doorgaans 6-8 behandelingen nodig met een minimale frequentie van 2 x per maand. Na de behandelkuur is het belangrijk om iedere 6 weken een herhaalbehandeling in te plannen om de resultaten vast te houden. De aanmaak van collageen heeft tijd nodig en de huid zal zich in de weken na de behandelkuur steeds verder verbeteren en verstrakken. 

De Sectum behandeling kan op het gehele lichaam toegepast worden. De meest behandelde zones zijn buik, benen en bovenarmen.

Start nu met ons speciale zomer behandelplan! Op je mooist op vakantie. Firm that body!

 

8 sessies Sectum voor € 1100,-

 

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.