Drs. Daria Voropai around the globe

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden.

Drs. Daria Voropai is een zeer gerespecteerde key opinieleider in vele internationale wetenschappelijke studies. Daarnaast is zij global ambassador van Merz Aesthetics. Ze vliegt voortdurend de wereld over om lezingen en trainingen te geven.

Daria Voropai

Achtergrond Drs. Daria Voropai

Drs. Daria Voropai is geboren in de Ukraïne. Ze is opgegroeid in Nederland.

Drs. Daria Voropai begon haar carrière aan de medische universiteit van Utrecht, waar zij veel onderzoek heeft gedaan op het gebied van gezichtschirurgie.  Na haar afstuderen heeft ze haar vervolgstudie voltooid in tandheelkunde aan de prestigieuze King´s College in Londen. Gedurende deze periode startte zij haar loopbaan als cosmetisch arts.

Jarenlang werkte ze in het ziekenhuis tot de geboorte van haar zoon, waarna zij besloot om zich volledig te focussen op esthetische behandelingen en dermatologie. Haar moeder schreef haar in voor een masterclass Injectables by Drs. Kate Goldie in Londen, een grote naam in de cosmetische industrie. Drs. Kate was zo onder de indruk van het werk van Daria dat ze haar onmiddellijk een baan aanbood in haar beroemde kliniek in Londen. De perfecte plek voor Daria om haar kennis en skills te verbreden.

Inmiddels heeft Drs. Daria Voropai alweer meer dan 10 jaar ervaring als zeer gerenommerd cosmetich arts KNMG. Ze verdeelt haar tijd momenteel tussen Kalea Clinic en de vooraanstaande Clinic 77 in Londen.

Training en lezingen

Naast haar werk als cosmetisch arts is Drs. Daria Voropai een zeer gerespecteerde key opinieleider in vele internationale wetenschappelijke studies. Wetenschap betekent voortdurende verbetering. Dat is het mooiste wat er is. Zo ontstaan er verbeterde behandelingen en nieuwe inzichten als het gaat om de kwaliteit van cosmetische behandelingen. Only the best for you!

Ze geeft masterclasses over de hele wereld. Inmiddels heeft ze al trainingen in meer dan 30 landen gegeven en zijn vele bekende sterren door haar gouden handen behandeld. Drs. Daria Voropai is ook altijd een graag geziene spreker tijdens de bekendste symposiums binnen aesthetics.

Daarnaast neemt Drs.V. plaats in vele advisory boards binnen de cosmetisch industrie.

Wetenschappelijke studies

Interesse in de wetenschappelijke studies waaraan Drs. Daria Voropai heeft meegewerkt? We delen een aantal relevante studies van het jaar 2021 met je.

Aesthetic Delusions; An investigation into the Role of Rapid Visual Adaptation in Aesthetic Practice: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34511957/

Intraarterial Degradation of Calcium Hydroxylapatite Using Sodium Thiosulfate – An In Vitro and Cadaveric Study. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33544840/

Clinical Validation of Superficial Lip Injections Utilizing Cohesive Polydensified Matrix Hyaluronic Acid-Based Soft Tissue Fillers. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34491025/

Soft tissue filler augmentation of the orbicularis retaining ligament to improve the lid-cheek junction. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34679226/

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.