Black Friday Profhilo deal – dit wil je niet missen!

Het wordt kouder en kouder. Je huid voelt droger aan en geeft misschien een trekkerig gevoel. Daarnaast kan de huid doffer aandoen en all we want tijdens de feestdagen is een mooie stralende huid. Profhilo is dé perfecte behandeling om jouw huid van binnenuit een ware boost te geven met een langdurig resultaat.

PROFHILO GEZICHT & HALS € 425 ipv € 650 – TE BOEKEN T/M 3 DECEMBER 2021 

BOEKINGEN ALLEEN TELEFONISCH VOOR DEZE AANBIEDING: 020 24 41 997

Injectable skincare

Make that skin glow! Profhilo® is een revolutionaire hyaluronzuur behandeling die huidveroudering tegengaat.

Profhilo® geeft de huid langdurige hydratatie van binnenuit en helpt om de huid van het gezicht en de hals meteen te verstevigen.

Profhilo® stimuleert en hydrateert niet alleen de huid, maar remodelleert ook veroudering en verzakkend weefsel.

  • Verbetering van de huidstructuur
  • Verbetering van de hydratatie en uitstraling
  • Versteviging van de huid
  • Liftend effect
  • Glow

De BAP-techniek
Profhilo wordt geïnjecteerd in de huid volgens de BAP-techniek. Hierbij worden de injecties geplaatst via 5 prikpunten aan beide kanten van het gezicht. Deze techniek is zo ontwikkeld om te zorgen voor het beste resultaat. Profhilo verspreidt zich heel goed in de huid voor een geleidelijk en natuurlijk effect. Het is belangrijk om te weten dat Prohilo geen filler is, het geeft dus geen volume. Profhilo is echt gericht op ultieme huidverbetering van binnenuit.

Achtergrond informatie Profhilo skinbooster behandeling
Profhilo is een behandeling voor zowel het gelaat als het lichaam om huidverslapping te herstellen. Door het injecteren van puur hyaluronzuur zorgt Profhilo er voor dat een uitgedroogde huid weer vol en stevig wordt. Daarnaast stimuleert het hyaluronzuur tevens het lichaam om collageen en elastine aan te maken. De kwaliteit van de huid zal aanzienlijk verbeteren en verstrakken. Daarnaast zal de huid egaler aandoen. Profhilo is geen filler, het lichaam wordt zelf aan het werk gezet om de huid van binnenuit de verbeteren, te hydrateren en te verstrakken. Profhilo helpt om de veerkracht van de huid te herstellen en lijnen & rimpeltjes te verminderen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een mooi resultaat?
Een Profhilo behandeling bestaat meestal uit 3 sessies maar na 1 sessie geniet je al van zichtbaar resultaat. De behandeling is vrijwel pijnloos en er is geen downtime. In de weken na de eerste behandeling zal de huid zichzelf verstrakken en verstevigen doordat het lichaam zelf aan het werk wordt gezet om collageen te produceren. Een maand na iedere sessie zul je zichtbare resultaten waarnemen. Het eindresultaat is een maand na de laatste sessie zichtbaar. Om het resultaat bij te houden adviseren we jaarlijks 1 of 2 herhaal behandelingen.

Is een filler behandeling pijnlijk?
Een filler behandeling wordt doorgaans goed verdragen door onze cliënten. De meeste fillers bevatten lidocaïne voor optimaal comfort. Sommige gebieden kunnen wat pijnlijker zijn en in dat geval kan een verdovende crème worden aangebracht van te voren

Hoe bereid ik mij voor op een Prohfilo behandeling?
Bij een Profhilo behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijspacks om na het prikken de huid meteen te koelen. De BAP methode is een veilige manier van prikken en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandeling te stoppen met het gebruik van bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Nazorg injectable behandeling
Het herstel na een skinbooster behandeling verloopt vrij snel. Na de behandeling voelt de huid meteen beter gehydrateerd aan en in de periode na de behandeling zul je merken dat de huid zich steeds meer verbeterd. De huid wordt strakker, elastischer en stralend. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Na de behandeling krijg je een protocol mee naar huis met tips voor een zo snel mogelijke recovery van de behandeling.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.