De Carte Blanche behandeling ontworpen door Drs.V.

Drs.V.´s signature behandeling is de Carte Blanche Treatment. Deze unieke door Drs.V. ontworpen behandeling bestaat uit een volledige gezichtsanalyse en een volledig uniek behandelplan aansluitend bij de wensen van de cliënt. Zo wordt de symmetrie en de harmonie in het gezicht hersteld door het gebruik van diverse huidverbeterende behandelingen, fillers en botox injecties. Deze behandeling wordt gezien als een mini face lift met een natuurlijk resultaat die jouw mooiste features nog beter naar voren laten komen.

Waarom Drs.V?

  • Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts
  • Internationale klantenkring
  • Klanten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´
  • Drs.V. voert tevens haar behandelingen in de prestigieuze kliniek Clinic 77 London uit
  • Internationaal spreker & Global Key Opinion Leader
Before & After

Waarom deze behandeling?

Ieder gezicht heeft een andere aanpak nodig; alles draait om het in balans brengen van het individuele gezicht. In het verouderingsproces verliezen we volume omdat de collageen productie afneemt en de botstructuur begint te krimpen; dit proces is helaas het gevolg van tijd en wordt zichtbaar in verschillende gebieden van het gezicht.

Welke gebieden het eerst worden aangetast is genetisch bepaald. Hier kunnen we een speciale 3D Vectra scan voor gebruiken om een voorspelling te maken hoe jouw proces ongeveer zal verlopen. Vervolgens kunnen we op deze informatie inspelen door een persoonlijk behandelplan te ontwerpen wat zowel huidverbeterend als preventief werkt.

Het doel is om bijvoorbeeld een vermoeide of boze gezichtsuitdrukking te herstellen zodat de cliënt er weer fris en mooi uitgerust uitziet. Preventieve behandelingen kunnen vervolgens ingezet worden om het resultaat zo lang mogelijk te behouden en het verouderingsproces effectief te vertragen

Hoe ziet de behandeling eruit?

Ieder behandelplan is uniek maar meestal bestaat de behandeling uit de volgende elementen:

  1. Regenereren van de huidlagen met collageen stimulerende behandelingen zoals Ultherapy om de huid te verstrakken.
  2. Het herstellen van verloren volume met Hyaluronic Acid Dermal Fillers of met Radiesse.
  3. Het egaliseren van de huid met IPL.
  4. Het optimaal hydrateren van de huid met skinboosters of Hyper Diluted Radiesse.

Benieuwd hoe jouw persoonlijke behandelplan eruit ziet? Je bent van harte welkom voor een consult.

 

Wat is het resultaat?

Een mooi fris gezicht wat in balans is zonder dat de uniekheid van het gezicht verloren gaat. Je zult genieten van een aantrekkelijk en jonger uiterlijk voor een zelfverzekerd gevoel. Dat is het doel van Drs.V. Het gaat er om dat je er precies zo uit ziet als je je van binnen voelt. Ready to conquer the world. You will be you! Je bent van harte welkom voor een face chat.

FAQ CARTE BLANCHE

Dit hangt af van het type filler dat is gebruikt en het behandelde gebied. Meestal gaat een filler tussen de 8 maanden tot 2 jaar (Radiesse filler) mee. Wanneer je vaker filler behandelingen ondergaat dan wordt het resultaat steeds duurzamer.

Een filler behandeling wordt doorgaans goed verdragen door onze cliënten. De meeste fillers bevatten lidocaïne voor optimaal comfort. Sommige gebieden kunnen wat pijnlijker zijn en in dat geval kan een verdovende crème worden aangebracht van te voren.

Dit is per persoon verschillend afhankelijk van de doelstellingen en de leeftijd. Doorgaans gebruikt onze artsen tussen de 3 ml (voor de jongere cliënten) tot 8 ml per behandeling. Na een eerste behandeling worden er vaak touch up sessies ingepland waarbij minder product gebruikt wordt om het resultaat te behouden.

Bij een filler behandeling is er een kans op blauwe plekjes. Tijdens de behandeling werken we met ijspacks om na het prikken de huid meteen te koelen. Daarnaast werken onze artsen tijdens de behandeling zoveel mogelijk met een canule. Deze manier van prikken is de meest veilige manier en zorgt voor minder kans op blauwe plekjes. Wij adviseren je om een week voor de behandelingen te stoppen met het gebruik van bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Wanneer je toch een pijnstiller wilt gebruiken kies dan liever voor paracetamol. Heb je snel last van blauwe plekjes start dan een paar dagen voor de behandeling met het homeopathische middel Arnica. Arnica is verkrijgbaar bij de drogist. Tot slot adviseren we om een paar dagen voor de behandeling tevens te stoppen met Omega 3 supplementen.

Een filler of skinbooster behandeling bij Kalea Clinic is zeer veilig. Echter kan het voorkomen dat je een genetische aanleg hebt waarbij het afweersysteem extreem reageert op fillers of skinboosters. Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken ontwikkeld gemiddeld 2 op de 100 cliënten complicaties bij behandelingen met fillers als gevolg van een afstotings reactie. Gelukkig kunnen we testen of jij één van degenen zou kunnen zijn die een grotere kans heeft op complicaties bij filler behandelingen. Hiervoor werken we bij Kalea Clinic met de Bsure test; een hoogkwalitatieve DNA test. Het wetenschappelijk team van Bsure heeft al meer dan 6 jaar onderzoek gedaan naar het verband tussen filler behandelingen en complicaties. Uit dit onderzoek is gebleken dat een combinatie van twee specifieke genen kan leiden tot complicaties. Met de Bsure DNA test kunnen we kijken of deze genen in jouw DNA voorkomen. De Bsure DNA test is simpel. Tijdens een consult wordt er wat speeksel afgenomen. Dit speeksel wordt naar het lab gestuurd voor een analyse en na ongeveer 2 weken ontvangt je het resultaat van de arts. De test kan in de kliniek worden afgenomen maar je kunt de test ook ophalen en thuis uitvoeren aan de hand van de bijgevoegde instructies. Onderga je voor de eerste keer een filler behandeling dan raden wij je absoluut aan om de Bsure test uit te voeren. Voor jouw en onze veiligheid. Heb je eerder filler behandelingen gehad zonder complicaties dan is de kans kleiner dat je in de toekomst klachten zult ondervinden van een nieuwe filler behandeling. Voor 100% zekerheid raden wij je aan om alsnog de test te ondergaan. Jouw DNA is bij de geboorte bepaald en kan niet veranderen. De test is dus éénmalig.

 

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Annebeth Kroeskop zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Annebeth Kroeskop kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen. Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling. Na het consult kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.

 

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.