Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop vertelt over haar favoriete behandelingen voor hals & decolleté

Het decolleté en de hals worden veelvuldig aan zonlicht blootgesteld. Daarnaast is de huid vaak vrij dun in deze zones en krijgen we, naarmate we ouder worden, te maken met verslapping en volume verlies. Daarnaast zijn fijne lijntjes en rimpeltjes op het decolleté en de hals een vaak gehoorde klacht.

Met een filler behandeling kunnen we het verloren volume herstellen en met een skinbooster behandeling kunnen we de huid een boost geven zodat deze weer voller en steviger oogt. Het decolleté en de hals is vaak ook onderdeel van onze ´totale gezicht benadering´ om een mooi even geheel te behalen.

Waarom Drs. Annbeth Kroeskop?

 • Gerenommeerd Nederlands Cosmetisch Arts KNMG
 • Meer dan 15 jaar internationale ervaring als cosmetisch arts
 • Annebeth heeft ervaring opgedaan in de meest prestigieuze klinieken van New York
 • Annebeth werkt met regelmaat mee aan wetenschappelijke studies

 

Waarom deze behandeling?

De hals en het decollete worden vaak vergeten. De focus ligt meestal op het gezicht maar juist een combinatie zorgt voor een mooi geheel. De hals en ons decollete worden tevens veelvuldig blootgesteld aan de zon.

Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar voor dit gebied. Meestal verkrijgen we de beste resultaten met een combinatie behandeling. Voorbeelden van behandelingen zijn:

 • Het verstrakken van de huid – Ultherapy
 • Het hydrateren van de huid – Skinboosters
 • Het stimuleren van collageen – Radiesse (Hyper-Diluted)
 • Het herstellen van verloren volume – Fillers
 • Het verwijderen van pigmentatie en oneffenheden – IPL

 

Hoe ziet de behandeling eruit? 

Ieder behandelplan is uniek maar meestal bestaat de behandeling uit de volgende elementen:

 1. Regenereren van de huidlagen met collageen stimulerende behandelingen zoals Ultherapy om de huid te verstrakken.
 2. Het herstellen van verloren volume met Hyaluronic Acid Dermal Fillers of met Radiesse.
 3. Het egaliseren van de huid met IPL.
 4. Het optimaal hydrateren van de huid met skinboosters of Hyper Diluted Radiesse.

Benieuwd hoe jouw persoonlijke behandelplan eruit ziet? Je bent van harte welkom voor een consult.

 

FAQ Hals & Decolleté

Dit hangt af van de indicatie maar voor dit gebied starten we meestal met een 3 sessies waarna we overgaan op een herhaal sessie iedere 6 maanden.

 

Een skinbooster behandeling wordt doorgaans goed verdragen door onze cliënten. De meeste skinboostersbevatten lidocaïne voor optimaal comfort. Sommige gebieden kunnen wat pijnlijker zijn en in dat geval kan een verdovende crème worden aangebracht van te voren.

 

Ja zeker. Deze combinatie geeft juist een extra mooi resultaat om beide behandelingen elkaar versterken. We starten met Ultherapy waarna we vervolgens de skinbooster behandeling zullen uitvoeren.

 

Wanneer er sprake is van diepere rimpels en zeer zichtbaar volume verlies dan kan een filler behandeling wenselijk zijn voor de nek en het decolleté. Tijdens een consult zal de arts bekijken welke (combinatie) behandeling het beste is voor jou.

 

Een filler of skinbooster behandeling bij Kalea Clinic is zeer veilig. Echter kan het voorkomen dat je een genetische aanleg hebt waarbij het afweersysteem extreem reageert op fillers of skinboosters. Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken ontwikkeld gemiddeld 2 op de 100 cliënten complicaties bij behandelingen met fillers als gevolg van een afstotings reactie. Gelukkig kunnen we testen of jij één van degenen zou kunnen zijn die een grotere kans heeft op complicaties bij filler behandelingen. Hiervoor werken we bij Kalea Clinic met de Bsure test; een hoogkwalitatieve DNA test. Het wetenschappelijk team van Bsure heeft al meer dan 6 jaar onderzoek gedaan naar het verband tussen filler behandelingen en complicaties. Uit dit onderzoek is gebleken dat een combinatie van twee specifieke genen kan leiden tot complicaties. Met de Bsure DNA test kunnen we kijken of deze genen in jouw DNA voorkomen. De Bsure DNA test is simpel. Tijdens een consult wordt er wat speeksel afgenomen. Dit speeksel wordt naar het lab gestuurd voor een analyse en na ongeveer 2 weken ontvangt je het resultaat van de arts. De test kan in de kliniek worden afgenomen maar je kunt de test ook ophalen en thuis uitvoeren aan de hand van de bijgevoegde instructies. Onderga je voor de eerste keer een filler behandeling dan raden wij je absoluut aan om de Bsure test uit te voeren. Voor jouw en onze veiligheid. Heb je eerder filler behandelingen gehad zonder complicaties dan is de kans kleiner dat je in de toekomst klachten zult ondervinden van een nieuwe filler behandeling. Voor 100% zekerheid raden wij je aan om alsnog de test te ondergaan. Jouw DNA is bij de geboorte bepaald en kan niet veranderen. De test is dus éénmalig.

 

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Annebeth Kroeskop zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Annebeth Kroeskop kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen. Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling. Na het consult kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.

 

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.