"It´s time to Vivace"

We gaan de beauty journey volgen van Kelly Janssen bij Kalea Clinic Amsterdam. Ze is onlangs op haar eerste consult geweest bij ons en ze heeft inmiddels haar eerste Vivace Fractional Microneedling RF behandeling gehad. Lees je mee over haar ervaringen zo ver?

Even voorstellen!

Ik ben Kelly, getrouwd met mijn grote liefde en mama van 2 meisjes van 4 & 5 jaar. Je kunt Kelly en haar behandeltraject ook volgen op haar instagram account.

Wat wil jij graag verbeteren aan jouw huid?

Ik wil heel graag mijn huid zo lang mogelijk zo sterk mogelijk houden. Door mijn collageen productie op peil te houden hoop ik het verouderingsproces te vertragen. Daarnaast vind ik het belangrijk om een egale huid te hebben en lekker wakker te worden met een gezonde glow.

Hoe sta jij in het verouderingsproces?

Best relaxed eigenlijk… Het is part of life natuurlijk. Maar we hebben heel lang slechte nachtrusten hier gehad en dat ik er dof en vermoeid uitzag vond ik wel moeilijk. Mijn moeder is van Indonesische afkomst en zij heeft echt een hele mooie huid. Ze verzorgt het ook echt heel goed. Dus ik volg haar tips vanaf jeugd al trouw op. Ik hoop echt dat ik net zo mooi oud mag worden als mijn moeder.🙏🏼

Wat vond jij van je consult bij Kalea?

Super! Hele fijne ontspannen sfeer en er werd veel tijd voor het consult genomen. Ze maken een passend behandelplan voor je op, geheel afgestemd op jouw huid en wensen. Ongelooflijk dat ze zoveel mooie behandelingen aanbieden en ze zijn zo ervaren en delen graag al hun kennis. Echt gericht om vrouwen zich nog mooier en zelfverzekerder te laten voelen.

Waarom werd jou Vivace Fractional Microneedling RF aangeraden?

Vivace is echt een collageen en elastine booster. Doordat de behandeling microneedling combineert met radiofrequency krijgt de huid een extra boost. Dit helpt het verouderingsproces te vertragen. Daarnaast helpt de behandeling de huid sterker te maken en fijne lijntjes te verminderen. Het helpt ook voor het egaliseren van de huid en ja de glow na de behandeling is fantastisch. Everything for a happy and healthy skin.

Hoe heb je de eerste behandeling ervaren?

Ik was een beetje gespannen, benieuwd naar de behandeling maar dat was echt totaal overbodig. Ik werd echt op mijn gemak gesteld, de huidtherapeute vertelde telkens wat ze ging doen en gaf daar een kleine uitleg bij. Ik kon al mijn vragen tussentijds stellen (ik ben altijd erg nieuwsgierig 😉) en met een iets rood gezicht en vooral met een fijn gevoel verliet ik Kalea. Een dag na de behandeling was de roodheid weg en kwam er een mooie glow voor terug.

Wat zijn je verwachtingen?

Ik heb net de eerste behandeling gehad en ik kijk nu al uit naar de tweede. Ik zie nu al de eerste resultaten dus ik verwacht veel goeds!

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.