Een egale huid met de Photo Facial

Hollywood´s most booked treatment: Photo Facial

Skip the make-up! Onze award winnende Photo Facial behandeling geeft je een prachtige egale huid. Bye bye roodheden, couperose en pigmentatie. No more filters needed!

De IPL Photo Facial werkt niet alleen op pigmentatie, maar ook voor het aanpakken van roodheden, couperose en rosacea. Last but not least, een IPL behandeling boost de collageen aan waardoor de huid weer voller en sterker wordt. IPL behandelingen horen thuis in ieder anti-aging behandelplan. Het is dé manier om de huid direct te verbeteren en de behandeling helpt om huidveroudering te vertragen waardoor het dus ook de ultieme preventieve behandeling is.

Woman with freckels

Wat is pigmentatie nou eigenlijk?

mannen. Deze vlekjes worden aangemaakt door de zogeheten pigmentcellen, die zich in de onderste laag van de opperhuid bevinden. De donkere vlekjes verdwijnen helaas meestal niet vanzelf en kunnen als ontsierend ervaren worden. Ze komen het meeste voor op het gezicht, op de handen, in de hals en in het decolleté.

Pigmentatie is deels erfelijk maar ontstaat meestal door zonlicht, een verstoorde hormoonhuishouding, medicijngebruik of stress. Deze factoren verstoren het proces van de pigmentcellen, waardoor er ophopingen ontstaan. Dit zijn de vlekjes die je ziet in de bovenste huidlaag. Daarnaast kan pigmentatie ook ontstaan na kleine wondjes, acne of huidirritatie. Op middelbare leeftijd kun je te maken krijgen met zogeheten ouderdomsvlekken, die zich uiten in  grotere en omrande vlekken. Deze worden voornamelijk veroorzaakt door zonlicht.

IPL Pigmentatie behandeling bij Kalea Clinic in Amsterdam

Bij Kalea Clinic in Amsterdam behandelen we pigmentatie met de Alma IPL behandeling. De Alma IPL werkt met een golflengte van 532 nanometer, waarbij het licht de pigmentcellen absorbeert om ze vervolgens af te breken. Doordat wij met de nieuwste IPL technologie werken, kan de huid rondom de pigmentvlekjes vrijwel geheel worden ontzien en zal er geen schade aangericht worden. Het aantal benodigde behandelen voor het aanpakken van pigmentatie hangt af van de mate van pigmentatie. Doorgaans kun je uitgaan van 1 tot 3 behandelingen.

 

IPL Couperose behandeling bij Kalea Clinic in Amsterdam

Stoor je je aan roodheid in het gezicht? Couperose is een ongevaarlijke maar vervelende aandoening en komt meestal voor in het gelaat of op het decolleté. Je kunt je onzeker voelen door de zichtbare bloedvaatjes en spinnenwebjes die de huid veelal rood en soms blauw laten kleuren. Couperose kan ook branderig aanvoelen en een rood hoofd geven. Couperose gaat helaas niet vanzelf over. Vaak wordt couperose geassocieerd met rosacea: hoewel deze aandoeningen vaak samen voorkomen zijn het wel twee verschillende huidaandoeningen. Met de IPL behandeling bij Kalea Clinic in Amsterdam zijn couperose en rosacea verleden tijd.

Vertical,Of,Beauty,Face,Clean,And,Hydrating,Face,With,Facial

IPL Photo Facial behandeling bij Kalea Clinic in Amsterdam

Bij de IPL Photo Facial wordt het gehele gezicht behandeld. Heb je maar een heel klein beetje last van pigmentatie of roodheid dan kun je het beste voor de IPL Photo Facial kiezen. De IPL Photo Facial werkt op het egaliseren van de huid, het verbeteren van de huidstructuur door collageen aanmaak te boosten en geeft de huid meteen een mooie glow. De IPL Photo Facial is onze go to behandeling voor het effectief vertragen van het verouderingsproces. Door jaarlijks 2 a 3 sessies te ondergaan blijf je het lichaam triggeren collageen aan te maken en krijgen huidoneffenheden minder kans. De downtime is zeer gering en duurt niet langer dan 2 a 3 dagen.

Beauty,And,Skincare,Concept.,Smiling,Woman,Applying,Argan,Oil,Essential,

Waarom een IPL behandeling bij Kalea Clinic in Amsterdam?

Onze huidtherapeute analyseert de huid nauwkeurig en zij zal een behandelplan opzetten om de verschillende oneffenheden effectief aan te pakken. Wanneer je last hebt van vergeling, grotere pigmentvlekken of couperose dan kan de IPL Photo Facial mooi gecombineerd worden met een laser behandeling die specifiek gericht is op couperose of pigmentatie.

Ons team van huidtherapeuten heeft jarenlang ervaring op het gebied van IPL behandelingen zij volgen jaarlijks meerdere opleidingen en masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Alma Harmony XL IPL bij Kalea Clinic Amsterdam

Bij Kalea Clinic werken we uitsluitend met de allerbeste apparatuur. Harmony XL biedt de flexibiliteit om de grootste verscheidenheid aan indicaties te kunnen behandelen met meerdere, onderscheidende esthetische oplossingen. Een breed scala aan FDA goedgekeurde medisch-esthetische indicaties kunnen worden behandeld, zoals hermodellering van de huid, huidverjonging, vaatafwijkingen, pigmentvlekken en ontharing. Kwaliteit en veiligheid is altijd nummer 1 in onze behandelwijze.

Klaar voor jouw IPL sessie? Kom langs voor een vrijblijvend en kosteloos consult.

Huidtherapeute

Skinbetter´s Even Tone Correcting Serum

Tip voor in de badkamer! Het nummer één corrigerende serum om (hyper)pigmentatie te verminderen en de huidskleur na de zomer te egaliseren, is Skinbetter’s Even Tone Correcting Serum!

Hoe goed je je SPF in de zomer ook om de twee uur aanbrengt, je huid kan toch wat zonneschade oplopen. Onderneem onmiddellijk actie met dit award winnende serum.

“Opt for IPL and get rid of your filters!”

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.