Een face lift met Botuline Toxine?

Die vervelende frons is de meeste gevraagde behandeling, maar natuurlijk zijn er nog meer gebieden die we kunnen aanpakken. DR.V. is één van de BOCOUTURE experts die natuurlijke botuline toxine behandelingen uitvoert.

Zo bijvoorbeeld ook een full face behandeling. Dan denk je misschien OW NEE kan ik dan mijn gezicht nog wel bewegen. Maar juist de mensen die veel mimiek hebben, zowel aan de upper face als aan de lower face, kunnen enorm genieten van het resultaat van een full face behandeling. Door veel mimiek ontstaan er rimpels en plooien door het bewegen van de spieren en het continue trekken van de huid. Met de full face behandeling brengen we de spieren weer in balans en ontstaat er een mooie lift.

Before & After

De cliënte, in de foto, wilde geen fillers. Tijdens het consult hebben we gekeken naar de verschillende aspecten en kwamen we er toch achter dat zij een disbalans had in het gebruik van haar spieren. We hebben en full face behandeling gedaan 

Effect :
  • Lift van haar lip
  • Facial slimming
  • Benadrukken van de kaaklijn
  • Wenkbrauw lift
  • Zachtere kin

Facial Slimming met botuline toxine is een resultaatgerichte behandeling waarbij het gezicht een mooie V-shape krijgt. We injecteren botuline toxine in de kauwspieren waardoor de spieren in de kaaklijn zullen ontspannen waardoor het gezicht slanker wordt en een V-shape aanneemt.

In deze nieuwe video legt cosmetisch arts KNMG @drdariavoropai alles uit over een behandeling met BOCOUTURE (botuline toxine).

 

BOCOUTURE

BOCOUTURE is momenteel de meest natuurlijke en pure versie van botuline toxine op de markt. Het grote voordeel van BOCOUTURE is dat je niet resistent kan worden voor botuline toxine en dat mogelijke bijwerkingen zoals een allergische reactie tot een minimum beperkt worden. BOCOUTURE heeft hetzelfde effect als andere botuline toxine merken. Het is ontwikkeld door het zeer bekende farmaceutische bedrijf Merz.

Duur effect: 3-5 maanden, dit verschilt per cliënt.

Kosten: BOCOUTURE behandelingen beginnen bij € 210, echter is dit per persoon verschillend, afhankelijk van de te behandelen gebieden.

FAQ BOCOUTURE

Ja zeker. Het middel wordt al meer dan 30 jaar gebruikt en is zeer veilig. Uiteraard is het van belang om een arts te kiezen met ervaring en het is belangrijk om het protocol van de arts nauwkeurig op te volgen.

Nee, de meeste cliënten ervaren deze behandeling als vrijwel pijnloos. De behandeling duurt slechts enkele minuten en de cosmetisch arts werkt met zeer fijne naaldjes waardoor de prikjes zelf hooguit als kleine speldenprikjes aanvoelen.

Botuline toxine laat even op zich wachten. Het resultaat start zichtbaar te worden na ongeveer 3-4 dagen, het eindresultaat is zichtbaar na 2 weken. Het uiteindelijke resultaat houdt ongeveer 3-6 maanden aan, afhankelijk van de behandelde zone. Wanneer je vaker behandelingen met botuline toxine ondergaat dan zal het effect steeds langer aanhouden.

Na een behandeling bij Drs. Daria Voropai krijg je een nazorg protocol mee naar huis. Na een botuline toxine behandeling is het belangrijk om 24 uur niet te sporten, geen alcohol te drinken en extreem warme temperaturen zoals in de sauna te vermijden.

Jazeker. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wanneer je op tijd met botuline toxine start kun je rimpelvorming in het behandelde gebied voorkomen. Door op tijd te beginnen blijft de huid rustig en wordt een sterke aanspanning van bepaalde spieren die uiteindelijk tot rimpelvorming kunnen leiden voorkomen. Wanneer de rimpel al een beetje zichtbaar is, is het zeker nog niet te laat. Botuline Toxine zal in dat geval effectief de rimpel verzachten.

Jouw injectable behandeling start met een uitvoerig consult. Het consult tarief bedraagt € 99.00. Drs. Annebeth Kroeskop zal tijdens dit consult starten met een 3D Vectra Scan. Hierbij wordt het gezicht van alle hoeken in beeld gebracht en kunnen we de verschillende huidlagen inzien. De 3D Vectra Scan vormt het startpunt van een injectable behandeling. Drs. Annebeth Kroeskop kan precies zien waar bijvoorbeeld symmetrie mist, waar verloren volume is opgetreden en de scan helpt om het eindresultaat in beeld te brengen. Tot slot laat de scan de verschillende huidlagen zien en verschaft het inzicht in de huidkwaliteit zodat we hier een persoonlijk en doelgericht behandelplan aan kunnen koppelen. Naast de scan bespreek je tijdens het consult jouw wensen en doelstellingen. Ieder behandelplan bestaat uit diverse stappen zoals huidverbetering, het stimuleren van collageen en de injectable behandeling. Na het consult kunt u een afspraak inplannen voor de behandeling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om meteen behandeld te worden.

 

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.