Her beauty Secrets revealed! Interview met Renée Vervoorn

Niets is leuker dan de beauty geheimen ontdekken van de mooiste dames en heren in Amsterdam en omgeving. In deze nieuwe rubriek ontdek je de beauty secrets van onze geliefde cliënten. Vandaag als eerste aan het woord Renee Vervoorn; een ware beauty inside out en founder van Nederlands meest bekende Pilates studio PLTS!

WhatsApp-Image-2020-10-29-at-09.10.13

Even voorstellen wie is Renée Vervoorn?

Mijn naam is Renée Vervoorn. Ik ben een happy moeder van twee geweldige dochters. Eén van bijna 18 & één van 7. Ik ben getrouwd met de leukste & liefste, Guy van der Reijden en ik ben ook het trotste baasje van ons heerlijke hondje Teddy.
Daarnaast ben ik founder & co-owner van PLTS (samen met mijn man en tevens business partner). PLTS is een high intensity reformer pilates concept met 4 studios, waarvan 3 in Amsterdam en 1 in Rotterdam.
Ik ben enorm ambitieus en wil naast veel quality time met familie en vrienden, ons bedrijf/ onze bedrijven (ook 3SIXTY5 Personal Training) heel graag verder uitbouwen. Lang verhaal kort: ik voel me gezegend en dankbaar met een druk, interessant & mooi leven.

Je hebt een ontzettend druk leven en je straalt altijd. Wat is je beauty geheim?

Ik geloof dat beauty in eerste instantie van binnen naar buiten straalt. Ik zorg goed voor mijn lijf door over het algemeen gezond te eten, supplementen te slikken, regelmatig te sporten, te investeren in persoonlijke groei en in tijd voor mezelf. Mijn oma zei altijd ‘Zorg goed voor je dondertje, want je zieltje zit erin.’ En zo is het!
Ik voel me oprecht een gezegend mens. Dat straal ik hoop ik ook uit.

Wat zijn momenteel je favoriete skincare producten en waarom?

Allereerst de Face wash van Craith Lab. Daarnaast gebruik ik twee keer per week de exfoliator van Skinbetter Science en dagelijks oog crème van Skinbetter Science. Ik ben kort geleden ook begonnen aan de dagcrème van Skinbetter en het is absoluut WoW!
Ik mix ook dagelijks een collageen poeder door m’n ochtendshake om de aanmaak van collageen te boosten.

Welke beauty behandelingen zweer je bij? En waarom?

Ik ben een groot fan van de Vivace Fractional Micro Needling RF behandeling. Deze behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie in één behandeling. De dagen na de behandeling zie ik direct resultaat; mijn huid straalt en voelt steviger, voller aan. Wat ik ook zo prettig vind: je hebt geen downtime, dus je kunt zonder problemen na de behandeling een zakelijke meeting in ;-)…

De facials van CRAITH LAB zijn trouwens ook enorm fijn! Bijvoorbeeld de CRAITH LAB Black Shine & Glow. Ideaal voor als je een feestje hebt of er gewoon fantastisch uit wilt zien.

Jij hebt altijd zo’n mooie natuurlijke glow – what’s the secret?

Zie boven, deze twee behandelingen + mijn healthy lifestyle doen ´the trick´. Samen met verschillende supplementen en collageen poeder.

"Vivace Fractional Micro Needling RF! Deze behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en collageen aanmaak te boosten. Deze combinatie zorgt er voor dat de huid steviger en voller zal worden."

Maak nu een afspraak voor Vivace.

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.
Microneedling met radiofrequentie (RF) is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Daarnaast werkt de Vivace effectief op het verkleinen van poriën en egaliseert het de huidskleur.

Afhankelijk van het gebied duurt een Vivace behandeling 15 tot 45 minuten.

Wanneer je de behandeling voor de eerste keer ondergaat raden wij 4 tot 6 behandelingen aan met een interval van 4 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidkwaliteit en de doelstellingen. Tijdens een consult kan de huidtherapeute een exacte inschatting geven. Vervolgens adviseren we om de om de behandeling 2 keer per jaar te herhalen om het resultaat te behouden.

Voor de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de behandeling minder pijnlijk aanvoelt. Over het algemeen is de behandeling lichtgevoelig.

De downtime van een Vivace behandeling ligt ongeveer tussen de 6 en 24 uur. Doordat de Vivace in de diepere huidlagen werkt is de downtime relatief kort en kun je snel verder met jouw dagelijkse bezigheden! In enkele gevallen duurt dit enkele dagen. Dit is afhankelijk van jouw huidconditie en het huidtype.

Deze behandeling is tevens zeer geschikt voor de donkere huid omdat het minder bijwerkingen vertoont zoals pigmentcomplicaties.

Jazeker. De behandeling geeft prachtige resultaten voor verstrakking van de dunne huid onder en boven de ogen. De oogleden zelf worden niet mee behandeld.

Het resultaat hangt af per persoon. Vaak ziet men het resultaat bij de derde of vierde behandeling. Ook na de behandeling werkt het collageen proces door. Direct na de behandeling ervaart men vaak een glow.

Stuur ons een mail via info@kaleaclinic.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.